PS3 topic összefoglaló.
A topic a továbbiakban sem foglalkozik warezzel (alapelvek)!
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma tudnivalók

Az OFF és a WAREZ tilos! Baráti beszélgetésért erre.
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » PS3 - NO WAREZ/NO CFW (rendszertörés, másolt tartalmak egyaránt tiltva!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-05-04 11:43:08

IT café
v!ct0y
(PH! addikt)
Még minek? Várjál még holnapig lehet, hogy 1 óra múlva nem lesz semmi.
Origin: vICt0y I STEAM: victoyka85

vaksi8
(fanatikus tag)
Csak mert meg akartam nézni hogy miből lehet választani.
Meg legalább karakpecze kollega letudja tölteni az RDR hez szükséges dlc-t
[ Szerkesztve ]

anulu
(PH! félisten)
egyik szemem sír a másik meg üveg... szóval örülök, mert hurrá meg InFamous meg minden, a sír része, mert kb esélytelen lesz, h asszonyt kipakoljam a gép elől amíg LBP-t végig nem tolja (
)
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

_Bishop_
(kvázi-tag)
Legalább ennyi "hasznom" volt a leállásbó, h gyorsba letoltam mind a 2 részét! Azt jöhet a multi végre! 
De nekem amúgy még mindíg semmi! 
[ Szerkesztve ]

v!ct0y
(PH! addikt)
Nekem is bejött a store csak kb 4x kell rányomni mire nem dob errort.
Úgy látom, hogy a Bournout Paradise is ingyenes a plusosoknak remélem átrakják mondjuk 2.99 re és meg lehet venni 

Nesztovidis
(kvázi-tag)
mert kb esélytelen lesz, h asszonyt kipakoljam a gép elől amíg LBP-t végig nem tolja
részvétem 
Csak telón érsz el : (30)-989-2062 - Hívj ...

Qbász
(fanatikus tag)
Helló! Bárki felvehet PSN: QbaszKisbajcs
Az oka nagyon egyszerű. Nincs egy barátomnak se PS3-ja és így én már mióta megvan a gép teljesen forever alone vagyok. Néha jó lenne magyar arcokkal is játszani nem csak a külföldi vér Istvánokkal. Online játékaim: GT5, Condemned 2, Tekken 6 (ebben nagyon béna vagyok
), Killzone 2, MGO, Red Dead Redemption. 
Designed by Motorola in Illinois

vaksi8
(fanatikus tag)
Felvettelek GT5 és RDR-ben otthon vagyok!
zolika888 psn-en
[ Szerkesztve ]

bcrics
(tag)
Az ingyenes játékok tölthetőek már,ha igen merre találom őket?, ahogy néztem a plus szolgáltatás sem aktív még.

anulu
(PH! félisten)
este felveszlek, aztán hétvégén mehet pár Tekken 6
végre talán lehet pici sikerélményem is, mert online kb néha meg nem bírom ütni az ellenfeleim... 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

Qbász
(fanatikus tag)
Kösz és neked is vaksi8 
Designed by Motorola in Illinois
Még nincs sem ingyen Plus, sem ingyen játék, de hamarosan fellövik ezeket is a Store-ra - majd lesz hivatalos bejelentés a blogon. Most gondolom direkt tartják vissza a Welcome Back programot, hogy töltsék csak a fizetett tartalmat az emberek, ugye több fejlesztő is panaszkodott, hogy az ingyen játékok és a túl sok új tartalom miatt megszívják.
Hörcsög Powa'
Hogy állunk már emberek? Én nem bírom követni az eseményeket. 
psn-hez akkor most jelszót kell változtatni? Azt hogy kell? Nincs feltörve az oldal?
Store mikor indul? Ma?
Végigvittem az alien breedet. Végén cliffhanger szerű befejezés és mondja: alien breed 2 soon.
Már meg is van régóta, akkor leszedem... várjunk csak... store?

Hallgatni Petőfi!

heihachi
(PH! addikt)
it may be a full day or two before we’re able to get the service completely back up and running
Apr 21 2011 ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Nekem már csordogál az infamous 2 demo.
Azelőtt dobott 2 occured error-t délelőtt még egyáltalán nem volt jó a store.
Eladó a konfigurációm!
Jó lesz ez az inf 2 odaver rendesen a force unleashed 2-nek új képességek is lesznek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó a konfigurációm!

anulu
(PH! félisten)
részemről FU 1-2-t akarnám megvenni. CFW-n elkezdtem, de nem volt időm, most rendesen végigtolnám. PS3 vagy XBOX360, mindegy, csak kéne...

heihachi
(PH! addikt)
Én az Inf1 demóján végigverkedtem magam, de nekem nagyon nem jött be, a kettő demóját már meg sem fogom nézni, abszolute nem érdekel ezek után.
Ellenben a FU mindkét részét végig toltam és baromi jó játék volt mindkettő (oké, ebben van szerepe a SW univerzumnak is, pedig nem is vagyok SW fan).
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

chubii
(senior tag)
Jó Neked !
Velem most szívózik a Store . Fennt vannak a jobbnál jobb demók meg egyéb tartalmak és még egy avatárt sem képes letölteni 
It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii

_Bishop_
(kvázi-tag)
Felvennélek én, de még mindíg nem tudok belépni a PSN-be! 

vaksi8
(fanatikus tag)
Te akkor valamit nagyon nem jól csinálsz.
Nem lehet hogy a net kapcsolatoddal van valami?Már vagy 2 hete megy a psn.

jozsi
(tag)
Lehet lama felvetés, de én sehol nem látom a beígért free game-kat, lesz ezekből valami? 
Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''

Gebriel
(PH! kedvence)
Pedig jó játék az In1. 
Jó hangulata van, a demó nem igazán adja vissza. 
Magad uram ha ... 
1. Belépés után adja a 3.61-es frissítést.
2. Közli velem, hogy a pass már nem jó: új jelszót bead vagy gépen, vagy weboldalon. Ez utóbbit nem próbáltam. Macerás jelszót kér, mert legalább 8 karakter és számnak kell lenni benne, pl: que5Aing pwgen programmal. 
3. Bejelentkezés új kóddal. Feltételek elfogadása.
4. Belép a sztoréba és vár a velkám bek programra. 
Hallgatni Petőfi!

Gebriel
(PH! kedvence)
Nekem most nem megy a Store.
UK
Nekem us van és meglepően jól megy. Gyorsan tölt, meg minden. 
Más is használ usa storet? Miért mindenki az uk-t? 
[ Szerkesztve ]
Hallgatni Petőfi!

Gebriel
(PH! kedvence)
Általánosan azért az UK-t: az online játék használata miatt és a DLC-k kompatibilitása miatt. US játék csak US DLC, UK-hoz csak UK DLC.
Persze sok embernek mind két vagy akár mind három, UK, US, JAP, Store-n fent vannak.
[ Szerkesztve ]

Scorpio06
(fanatikus tag)
Én is US-re vagyok beregelve. De ezt eddig nem is tudtam, csak ugy erre nyomtam még régen.
Minden megy most ja, Store, multi.
° GFWL: Zolee0 °

_Bishop_
(kvázi-tag)
Elmondom még 1x!
Beütöm a PS-en a jelszavam, erre kiírja, h változtassam meg és küld 1 mailt a címemre! Nagy nehezen megjön a link, beütöm az új jelszót, rákattintok a folytatásra és kidobja a karbantartás oldalt! Nem tom megváltoztatni a jelszavam...

Gebriel
(PH! kedvence)
Nekem ez úgy működöt, hogy...
Beütöm a PS-en a jelszavam, erre kiírja, h változtassam meg..majd ott a PS-en megadtam az új jelszavamat.
Nálad nem volt ilyen lehetőség?
Én a mail-el nem is foglalkoztam.. 

_Bishop_
(kvázi-tag)
Igen?Nekem nem volt ilyen, 1ből azt írta ki, h küldi a mailt, amibe le van írva az instrukció. Most is próbáltam, nagy nehezen kaptam mailt, rákattintottam a linkre és 1ből a karbantartás ugrott fel... De nekem a PS-en semmilyen lehetőségem nem volt a változtatásra! 
Nekem svéd accom van mivel itt élek, de belépek a store -ba es sehol nem latom ezt a welcome back cuccot. Meg azt sem mutatja, hogy most plusos lennek.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

anulu
(PH! félisten)
WB még 1-2 nap míg aktiválódik
Hi,
Ha UK accountom van, és szeretnék valamit venni a Store-ból, akkor lehet abból gond, ha a magyar bankkártyámmal fizetek? Vagy a félreértések elkerülése végett töltsek inkább fel pénzt az accountomra?
[ Szerkesztve ]

dilipok
(PH! addikt)
csak olyan kartyaval tudsz fizetni, ami azon a cimen van, mint amit megadtal a regnel.
_Bishop_: volt valami ertekes az accounton? ha nem, csinalj ujat...
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

v!ct0y
(PH! addikt)
Vegyél tőle kártyát. Veszek majd én is egyet.
[link]

Gebriel
(PH! kedvence)
Nem teljesen így van, de jobb a kártya..

vaksi8
(fanatikus tag)
De minek foglalkozól a maillal?Én még talán meg sem néztem /lehet már nem is aktív mert kamu címet adtam meg/.
Ott a gépen egyből tudod változtatni.Megadod az új jelszavad (8 karakter) le Ok -zod és katt a bejelentkezésre.
Vagy csinálsz új account-ot.
Ha így sem működik a net beállitással van a baj.
Akkor az lesz, köszi.
[ Szerkesztve ]

dilipok
(PH! addikt)
pontosan hogy van akkor? 
En ugy tudom, hogy ezzel is csokkenteni akarjak a lopott adatok felhasznalasat.

dilipok
(PH! addikt)
mostmar rohadjon meg az osszes nyomorek, aki ezzel szorakozik 

_Bishop_
(kvázi-tag)
Nekem nincs olyan lehetőségem, h a PS-en változtatom meg!

dilipok
(PH! addikt)
feladom... csinalj ujat akkor. Valamit tuti rosszul csinalsz, de tavsegitseggel tobbet nemt tudunk erted tenni 

vaksi8
(fanatikus tag)
Csak ps-n lehet megváltoztatni!
Letöltötted az új firm et a gépre??
Egyáltalán cstlakozik a nethez?
[ Szerkesztve ]

M@trixfan
(őstag)
A Sony kezdettől fogva folyamatosan haragította magára a felhasználókat a folyamatos butítással és nem teljesített ígéretekkel. Szerintem Geohot ijesztegetése volt az utolsó csepp a pohárban, most jól megkapták. Szakmai körökben is megbecsült hacker, elég sok jó dolog fűződik a nevéhez. Egy cseppet sem sajnálom a Sony-t csak azokat a felhasználókat akik vesztettek valamit emiatt. Sokkal durvább az, hogy ilyen gyenge lábakon állt az egész.
twitter: MatrixfanLive
"elég sok jó dolog fűződik a nevéhez"
Ez LOL!
Egy egoista hacker, nem több! Kész vagyok tőle, amikor a mártír meg szabadságharcos-mítoszok alakulnak körülöttük...
"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

Gebriel
(PH! kedvence)
Kék OTP kártyával Amarican Express a neve azt hiszem, lehet fizetni.
Vagy is régen lehetett az biztos.
[ Szerkesztve ]
Megmondom őszintén, hogy a linkelt eladót kicsit fenntartásokkal kezelem...megkerestem privátban. Előre utalás. Jó, semmi gond, fő a bizalom. Mondom akkor utalok előre, netbankról, küldöm a screen-t az utalásról, te küldöd a kódot. Ő nem, csak ha ott a pénz. Hát, nem tudom. Az, hogy ő újonc (itt, mert pontosan tudom, hogy sok más helyen is árul, ismerem a nevét), én nem. Neki 31 pozitívja van, nekem 59. Egyik se számít, én utaljak előre, én bízzak meg benne, ő pedig a bizalom legkisebb szikráját sem mutatja...
Köszönöm, én keresek más forrást, nekem ez annyira nem fontos. Félreértés ne essék: nem attól félek, hogy nem kapom meg a kódot, de kicsit fordítva ülünk a lovon. Ő árul valamit, és itt az oldalon Én vagyok a megbízhatóbb fél, mégis mindenben engedjek. Én nem...majd lesz más...ha neki nem kell az én pénzem...
[ Szerkesztve ]