PS3 topic összefoglaló.
A topic a továbbiakban sem foglalkozik warezzel (alapelvek)!
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma tudnivalók

Az OFF és a WAREZ tilos! Baráti beszélgetésért erre.
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » PS3 - NO WAREZ/NO CFW (rendszertörés, másolt tartalmak egyaránt tiltva!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-05-04 11:43:08

IT café
Hmm nagyon várom már, szeretem a pepecselős játékokat. Kíváncsi leszek rá nagyon. Addig meg amíg felkerül plusra elütöm az időt egy kis Grid2-vel 
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
És tudjátok mit? Nem bántam meg, hogy megvettem. Sőt, örülök neki. Eleinte átkoztam magam, hogy én barom, Plus így, Plus úgy, de most már áldom az esztelenségem
Lesz ebben vagy száz órám, mire végigviszem, ha nem több.
KONZOL beárazás - http://bit.ly/11h6lX7

Goldwin
(tag)
Ettől féltem!
[ Szerkesztve ]

dilipok
(PH! addikt)
az elso boss elott le lehet jonni a toronybol hatul, es ott van egy gyuru amivel nem fel, hanem haromnegyed energiad van szellemalakban
nagyon hasznos, mert ugyis egy csomo idot ebben a formaban fogsz eltolteni 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Na, én ott estem le és nem két perc oda eljutni, így hagytam is vagy 1500 lelket elúszni, inkább bossfightoltam. Neked is megvan?

dilipok
(PH! addikt)
aha, mindketto resze
Én a Demon's után tervezem megvenni a Dark Soulst, mert engem nagyon megfogott. Nem is emlékszem, hogy volt-e valaha hasonló játék, ami ugyan ezeket elérte nálam.
Bte, azért a gyűrűért ugye vissza tudok menni már ember alakban is, boss után?
Ez a szellem alak ember alak ez mi ez??? Nyilván kiderül majd a játékban de elő érdeklődöm 

dilipok
(PH! addikt)
THX. Nagyjából értem, de ez átjárás a másik játékoshoz és meg is lehet ölni minden. Hát játszok és közben vki rámront
Szemétség.

dilipok
(PH! addikt)
az azert csak magasabb szinten jellemzo, attol nem kell felni. Amugy meg eleg para tud lenni, mikor szol, hogy valaki eppen tamad, te meg lopakodsz onnantol mindenhol es varod, hogy a sarok mogul radrontson 

FuRiONight
(senior tag)
Hali!
Ps3-ra témát akarnák felrakni ezzel kapcsolatban néhány kérdés:
-mekora pendriveot kezel a ps3 maximum?
-milyenre kell leformázni a pen-t
-pontosan hogyan rakom rá a már letöltött témát a ps3 felismerje
Előre is köszönöm!

james001
(őstag)
A PS3 csak FAT32-őt ismer fel,ami ugye 4 GB. A témákat pedig a PS3/THEME mappába kell berakni.
鉄拳
Az egy fájlra jutó méret max 4 GB. 32 GB-os pendrive-ot is kezel gondolom.
<< Gamer >> http://xbox.com << Xbox 360 FTW >>

james001
(őstag)
Én úgy tudom hogy egy FAT32-ős pendrive csak 4 gigás lehet,afelett már nem az. Max ha átformázod FAT32-re,de az eléggé macerás.
鉄拳
Rosszul tudod.
32 GB-os pendrive-ot használok Xbox-on és az is csak FAT32-t kezel.
Az egy fájlra jutó méret lehet max 4 GB de ennek nincs jelentősége, mert úgysem akkorák a fájlok konzolon.
A formázásban meg nem tudom mi a nagy macera. Windows-ban kb fél perc alatt megvan. Jobb klikk/formázás.
<< Gamer >> http://xbox.com << Xbox 360 FTW >>

james001
(őstag)
Ok 
A formázás alatt meg azt értettem hogy egy nem FAT32-ős pen-t vagy külső HDD-t átformázni FAT32-re,az már nem megy csak egy kattintással.
[ Szerkesztve ]
鉄拳

vegytek
(senior tag)
Catherine-nek mi az értelme? idáig csak két pályát toltam le, ott csak ilyen kockamászás volt. a többi rész is ilyen?
|| PSN: geneMTS || ᴡʜɪᴛᴇ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴧʟᴧxʏ sɪɪ 4.0.3 ||

Plutor
(fanatikus tag)
Én 16GB-s pent használok a Pc-n NTFS,a PS3-n FAT32-n.
Pc-n 1 klikk és már át is van formázva.
Akár 16 TB méretű is lehetne a FAT32-re formázott meghajtó 4096 byte-os szektorméret mellett. A 4 GB-os korlát csak a fájméretre vonatkozik. Itt tessék olvasgatni!
Plutor: szerintem arra gondolt, hogy ha adatok is vannak pl. HDD-n, akkor azokat archiválni kell a fájlrendszer-konverzió előtt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!

Plutor
(fanatikus tag)
Na a konvertálás az tényleg sok idő.

james001
(őstag)
Köszi,egyébként pont egy konzolos ismerősöm mesélte nekem még régen ezt az egész FAT32-ős dolgot,úgy látszik rossz információt adott át 
鉄拳
Maga az aktív játék rész ilyen kockamászás lesz végig, de egyre nehezebbek lesznek a pályák. Amúgy meg a Catherine-ben a történeten van a lényeg, mely egy 30 év körüli emberről szól, aki élete egyik legfontosabb döntése előtt áll.
A Slime draws near!
Nem, úgy értettem, hogy az a sok idő, amíg lemented az adatokat, majd visszaállítod az újonnan létrehozott fájlrendszerre. Konvertálásba nem fognék, a konverziót úgy értettem, hogy újraformázod FAT32-re.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!