Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz vaksi8 #23835 üzenetére

    "Itt már azért komolyabb szakértelem meg komolyabb technikai háttér kell ahhoz, hogy csak egy két gamer ezt megcsinálja.(gondolom én mint laikus).Van ennek egy kis ellehetetlenítés szaga mondjuk Ms."

    Teljesen irreleváns, hogy ki csinálta, mint ahogy az is teljesen nyilvánvaló, hogy nem mezei gamer-ek voltak, de szerintem ilyet nem is állított senki. A tény ettől még tény marad: a Sony-nál saját bevallása szerint NEM VOLT megfelelő védelem, tehát az adatok kvázi közszemlére voltak bocsátva, aki meg egy csöppet is ért hozzá, az meg tudta szerezni. Én nem gondolnám, hogy az MS ilyet tenne, ez nem az ő módszerük, amúgy is röhögnek a markukba, mert toronymagasan vezetnek a Sony előtt és egyébként sem rizikóznának meg olyasmit, hogy kiderüljön, hogy az ő kezük van a dologban, mert abba belebukna a cég.
    Ha már összeesküvés-elméleteket kéne gyártani (mondjuk nem értem minek, teljesen lényegtelen ki volt - nem büntetőjogi szempontból persze, kizárólag technológiailag) én akkor már sokkal inkább gondolnék belső munkára, tekintve, hogy állítólag pár héttel korábban tettek lapátra egy rakat embert az online-részlegtől, akik nyilvánvalóan jól tudták, hogy mennyire védtelen a rendszer. Egy elkeseredett, vérszemet kapott munkavállaló a legveszélyesebb. Szerintem egyértelmű a szitu, ezt nyilván ők is tudják, csak kellemetlen lenne ezt a szennyest is kiteregetni.

    r3dsnake: "Ha egy bankra rábízod a pénzedet, és ellopják, ki ellen lépnél fel egyből? Az ismeretlen tettes ellen vagy a balfasz bank ellen, akinek nem volt rendes védelme?"

    Ööö, nem pont ezt írtam én is előbb? :U

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák