Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz havast #6197 üzenetére

    Legalább elolvashatnád, amit írtam. Ha egy játékban a legmegerőltetőbb résznél is 25FPS fölött voltam, nem láttam akadást. De nekem nincsenek légyszemeim, amelyek 6X gyorsabban közvetítenek információt az emberénél.

    3DMark03-ban pont az a helyzet, amit mondtam. Olyannyira a CPU-limit alatt vagy, hogy attól nem látsz változást. Alapból mondjuk kellene egy 8GHzes proci, ha bekapcsolod az AA-t és az AF-t, akkor kellene 5GHz-es, hogy akarod letesztelni? Persze, hogy CPU-limit van, de ettől a definíciód még téves.
    Az nevetséges, aki 3DMark03-mal tesztel. :P

    A filmre egyet mondok: FILM. Nem lemez. :B

    Źşë': Régen én is külön szoktam, mert egyrészt úgy volna illendő, másrészt meg ha valaki közben 30-szor írt már valamit, nem feltétlenül tudja, mire válaszoltam, de rám szóltak párszor (modi!), aztán úgy döntöttem, hogy akkor keresgesse ki-ki a magáét. :DDD

    rup1u5: A filmen is egymás utáni állóképek adják a mozgást, amióta létezik. Az, hogy az FPS-számláló 34-et ír ki, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy annyi is az. Programtól függő, mit látsz szaggatottnak. Mint írtam, FC2-ben a min 40FPS is szaggatott, pedig ki is volt írva, és monitorozva is, hogy nem ment 40 alá.

    Silenzio: Ez az: a szemed látja. A Fraps nem feltétlenül, főleg, hogy az maga belassítja a megjelenítést (amit sokan elfelejtenek), tehát ő mér egy 30FPS-t, de a saját bezavarása miatt nem annyi lesz a képfrissítés. Lásd még amit h.ch. írt.

    Zomb€€: Szép, már majdnem játszható! :C

    Dondom: Tutira. Heaven hiper-RAM-igényes, nálam a 4XAA fullos (1680) 25FPS körüli teljesítményről 5-7FPS-re zuhan 8XAA-val. (Értelemszerűen ez DX10.1.)

    kpal: Hát az tuti, hogy az AMD-s fejlesztgetés drágább, mint egy hosszú távú Intel befektetés.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák