Értem..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Mozaart
(kvázi-tag)

Alu
(senior tag)
Nem egészen. Mindenképpen csinálj egy (de inkább három) biztonsági mentést az eredeti biosról és utána kezd el átírni. Ha nem jön össze az átírás/valami balul sül el, akkor vissza tudd tenni az eredetit.
Én a helyedben megkérdezném Laci2277 fórumtársat, ő keni vágja ezt a biosos témát.
(#16994) zolee5016: Gigáról csak annyit, hogy a legjobban tuningolható kártyákat ők adják ki, megbízható, minőségi cucc. Az a windforce 2 -es hűtő meg röhögve lehűti OC-zve is. 
Gives you power Like HELL... λŁƯ™ Megfelelő ajánlat esetén minden eladó!! :)

Mozaart
(kvázi-tag)
Köszönöm. 
[ Szerkesztve ]
Gigáról csak annyit, hogy a legjobban tuningolható kártyákat ők adják ki, megbízható, minőségi cucc..Hmmm 
dcu 2-es hűtést vennék.......

Ervin bá
(lelkes újonc)
Köszönöm a segítséget!
Ránézésre gondoltam, hogy az hangosabb lehet, mint a középventis (lehet, hogy tévedek). Kíváncsi leszek, mit mérsz majd a másik kártyával.
Most egy kicsit" bánt" hogy csak 2 pci-e-s a lapom egy tri- sli-t megkergetnék 
A középventis se hangos,de a "Radeonos" hüsebb,csendesebb.Ha lesz időm még ma meló után kipróbálom az Evga-sli-t
Én is kiváncsi vagyok

Alu
(senior tag)
Akkor tessék.. 
950mV -os alapfesz, 788-as alapórajel. 1GHz -t stabilan vitte 1038 -on is, de inkább adtam neki 1050mV -ot.
1030MHz már nem ment, 1087mV -on sem.
Ház oldala nélkül, 100% -os ventik mellett max. 65-67C. 
Hmmm?
Szk.: "Ha lesz időm még ma meló után kipróbálom az Evga-sli-t" - biztos vagy te ebben? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Alu
(senior tag)
Dupla lett. 
[ Szerkesztve ]
Nem a tunning a Hmm tárgya.Biztos lehet feszegetni őket rendesen(mikor kijött a 460 akkor már tudták ,hogy benne van 15-25% + potencia a kártyákba) Engem egy kicsit a Minőségi jelző zavart meg.Én inkább a lespórolosat hallom többször.....

Alu
(senior tag)
Nemtudom. Nekem csak ez az egy kártyám van/volt Giga, de szinte az összes ismerősömnek Giga kártyája van és nem szidják..
csak hogy ne bántson, 460-nal nem tudsz 3-sli-t csinálni.
Kickstarter tipp: Armikrog ("the spiritual successor of Nevehood")
Na ez érdekel Miért is??? tényleg nem tudom.. 
Azt tudom,hogy a 2Win verzió nem megy Quad-ba de a sima tri-sli-se?
[ Szerkesztve ]
az nVidia döntése, hogy a felsőkategória alatt max. két kártyát köthetsz SLI-be. ha megnézed a 460-at, csak egy SLI-csatlakozó van rajta.
Kickstarter tipp: Armikrog ("the spiritual successor of Nevehood")
Igen ezt látom,de én azt hittem erre megoldás a tri-sli-hid .Most nézem,hogy duplacsatis a hid .Hát akkor nem,még jó hogy nem próbálkoztam megcsinálni. 

Richie18
(lelkes újonc)
Sziasztok!
gyors kérdésem lenne...
kb 11000 3dmark vantage pont normális az alábbi konfigon?
Q8300
2x2gb ddr2 1066
500GB Black WD
GTX 460 1GB 256bit Gainward
Ha nincs húzva a proci akkor reális.
What Women Want: To be loved, to be listened to, to be desired, to be respected, to be needed, to be trusted, and sometimes, just to be held. What Men Want: Tickets for the world series. - Dave Gahan

Richie18
(lelkes újonc)
kicsit húzva 12500. i7el ugyanilyen vga 20000 képes lenne.
ekkorát gyorsulna ???

Dark KillerX
(őstag)
Meglehet a 20k GTX460-al,de oda brutálisan jó karit kell kifognod ami 950Mhz körül megy,és legalább egy 5Ghz-es körüli Sandy vagy hasonló erősségű proci kell alá!
Pl:[link]
[ Szerkesztve ]
Két szót ismerek Mindig és Soha Fradista Mindig Újpesti Soha !!!!!!!!!!!!! Hajrá Zöld Sasok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hirdetéseim => bit.ly/IfUX6G | Megbízhatóságom [PH! TOP100] => bit.ly/JiYCyf

Dark KillerX
(őstag)
A legjobb példa,hogy lehet meg a 20k+! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Két szót ismerek Mindig és Soha Fradista Mindig Újpesti Soha !!!!!!!!!!!!! Hajrá Zöld Sasok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ervin bá
(lelkes újonc)
Hello.
Sikerült összemérni a két EVGA-t?
Most kezdem éppen 4-edszer és tökéletesen futnak.A felső 8-10 fokkal melegebb(55) de az természetes szerintem.Közben egy kis mod is történt Blackracs LINK

Alu
(senior tag)
Váóóó. Egy kis sufnituning? 
Jól néz ki! 
Akit esetleg zavar sorry nem ide akartam betenni,de legalább 460 gtx-ek 
Alu : Köszi 

Mozaart
(kvázi-tag)
Egy 460-as látványa mindig felvidít.. 
[ Szerkesztve ]

RMZ250
(fanatikus tag)

Alu
(senior tag)

Ezt a plexit vetted vagy csináltad? 
Akarom, hogyan, mennyiért, hol ? (plexiről van szó)
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28

RMZ250
(fanatikus tag)
Szegeden bementem egy dekoros céghez a tervemmel és ők megcsinálták. 2000 forint volt anyaggal együtt. Csak a furatokat kellett nekem megcsinálni.
Csak érdekesség kép írom, hogy az első gravírozó nem vállalta mert azt mondta törvény tiltja a márkajelzés készítését.
Asus M4A77T/USB3, Phenom II X4 965 BE, Asus 7870 DirectCu II V2, Kingmax 4GB ----- Cube U18 GT 7" TabletPC

Mozaart
(kvázi-tag)

A hőleadása elégé gyatra lenne ha kondiba lenne, gondolom egy polcon tengeti mindennapjait.
Az nem kifejezés, hogy "jó" kedvem van, mindjárt bekukucskálok, és meglátogatom az enyémet is.. 
[ Szerkesztve ]

RMZ250
(fanatikus tag)
"A hőleadása elégé gyatra lenne ha kondiba lenne, gondolom egy polcon tengeti mindennapjait."
Ezt biztos nekem írtad? Nem nagyon értem 
Asus M4A77T/USB3, Phenom II X4 965 BE, Asus 7870 DirectCu II V2, Kingmax 4GB ----- Cube U18 GT 7" TabletPC

fagy53
(PH! nagyúr)
A plexi jó hőszigetelő és nemcsak ez a tulajdonsága nemkívánatos ebben az esetben, az a tény sem mellékes, hogy remekül lezárja mindennemű fuvallat elől a nyákoldalt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A panel hátoldala pl a GPU-val átellenben a méréseim szerint 60-70°C, ez nálad most így biztosan jóval magasabb, csak nem tudod mérni! 

RMZ250
(fanatikus tag)
Aha értem, kb. 2 hónapja van rajta eddig nem tapasztaltam semmi melegedési gondot. Szombaton voltam LAN Partin és több óra játék után se volt baj, remélem így is marad.

Mozaart
(kvázi-tag)
Bocsánat, ha egy kicsit is elvontan fogalmaztam.. 
[ Szerkesztve ]

illes0102
(lelkes újonc)
sziasztok! nem tudtam hova írhatnám, ezért gondoltam ide írom mivel azóta van ilyen bajom amióta GTX 460 asom van(tehát nem rég óta). Valamiért mikor elkezdek filmezni 2-3 percre rá megfagy a film képe de a hang megy tovább és nem fagy le a lejátszó meg semmi, csak a hang megy, BS playerrel és VLC vel probáltam ezelőtt semmi ilyen bajom nem volt vele. nemtudom hogy segít e valami, de EZT a hibaüzenetet szokta kidobni nekem mostanában...

Dark KillerX
(őstag)
Próbaképp
1.driver uninstall,majd újra telepítése
2.kódekek frssítése,esetleg másik lejátszó használata
3.Nv panelnél,energia gazdálkodás beállítani!?

illes0102
(lelkes újonc)
Driver megvolt, K-litle kodek pakkot letöltöttem most, NV panelnél pedig nincs energia gazdálkodási lehetőség pedig átnéztem :S programok közül pedig mindig a VLC-t és a BS-t használtam és mindkettőnél ezt csinálja pontosan 2perc és pár másodperc(4-5mp) elteltével..
Alaplapi beépített videó"kártyával" sose volt ilyen gondom 
[ Szerkesztve ]

illes0102
(lelkes újonc)
jajj és megprobáltam most windows media player classiccal és azzal ment a videó tovább de belassult és a hang ment el.. majd mikor megmozgattam az egeret begyorsult a kép!?!?! és mikor kiléptem, ugyan az a hibaüzenet fogadott az asztalon..

Dark KillerX
(őstag)
Melyik drivert használod?
Energia gazdálkodás be/ki kapcsolása [link]
Esetleg próbáld monitorozni,mondjuk AfterBurner-el hogy a GPU mennyin megy film alatt!

illes0102
(lelkes újonc)
a legújabbat. 296.10m utánakérdeztem ITcafe-n is, ott azt ajánlották hogy DX frissités és régebbi driver, most megprobálom azt, de előtte ezt az energia takarékoskodást kikapcsolom.

Dark KillerX
(őstag)

illes0102
(lelkes újonc)
felraktam a 275.33ast, és dx9c t mostmár nem fagy meg a kép, csak elkezd akadozni... ugyan úgy 2perc után.. 

Dark KillerX
(őstag)
Legfrissebb flashplayer,esetleg alap BIOS beállítások?
Amúgy milyen géped van?

illes0102
(lelkes újonc)
biosba semmit nem állítgattam át, flashplayer az is a legfrissebb szerintem, de ha megmozgatom az egeret akkor jo lesz a kép megint 2 percig VAGY megfagy a kép eddig ez volt.
intel I3 2100 3.1Ghz
4gb ram
400W os táp
és a gtx videókari..

Dark KillerX
(őstag)
Táp pontos típusa? 

illes0102
(lelkes újonc)
hkc usp 3430. találtam mást is, másik forumon azt kérték nézzem meg hogy mit csinál ilyenkor a proci. "hát néztem feladatkezelőbe hogy mi történik és 2 percig az üresjárat megy 95%on a VLC meg 5%on kb... aztán hirtelen az svchost2 a lista elejére áll, és 50% ot elvesz a vlc meg elkezd akadni, ez a kép nem jött össze valami jól, az előzőbe majdnem lekaptam hogy 2darab svchost2 futott legfelül egyik 50% ot vett másik 45-47% ot és vlc nek szinte semmi nem maradt... meg kicsit furcsa a leirása... esetleg vírus?" (kimásoltam onnan hogy mit irtam lusta voltam leirni még1x
)

Dark KillerX
(őstag)
Kevés a táp! 
Minimum egy FSP 350APN kell alá!

illes0102
(lelkes újonc)
óóó :SS hát az csak később tudok venni még.. addig is maradnak a játékok, legalább azok nem akadnak
, de nem értem utána néztem és ez a táp elvileg 430W os(azt hitem 400) :/ de láttam valamit erről az svchost2 ről is hogy ez vírus... tehát lesz nemsokára egy újabb windows reinstallom... de imádom.. ha az se segit akkor csak a táp, de az csak jövőhónapba lesz

Dark KillerX
(őstag)
Őszinte legyek,én egy percig se merném azzal a táppal használni!