Új hozzászólás Aktív témák

  • TTomax

    nagyúr

    válasz katt777 #4012 üzenetére

    Az eredményeimmel...a 3démarkokat listaképesen futtatjuk...nem egyéni beállítás szerint, a kritériumoknak megfelelően CPU limitem van,gondolom ezt nem vitatod... az,hogy te felbontást és mi egyebet állogatsz,az nem jelent semmit,hiszen egy semmivel sem összehasonlítható eredményt kapsz,tehát értelme zéró.
    DE továbbmegyek....egy 460SLI-nél szépen láthato,hogy mennyire is jól növekszenek a minimum fps-ek 3.6ghz-töl 4.2-ig.És akkor még nem is húztam a két vga-t...ez alól néhány játék kivétel mint pl a metro ahol olyan brutális számítási teljesítmény kell a maximum grafikához,hogy a 460SLI is lefekszik fullHD-ban,egy többkártyás rendszer mindig többet kér az alaplaptól és a procitol mint egy single kari,vagy egy x2... gondolok itt pl arra a PLX chipre ami pl a két gpu-t köti össze az x2-esen...na annak a munkája az alaplapodra hárul,és az nem kis terhelés.

    [ Szerkesztve ]

    ★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

Új hozzászólás Aktív témák