Új hozzászólás Aktív témák

  • csaszi75

    senior tag

    válasz pjen #75671 üzenetére

    Még mindig nem úgy van :)
    A Digi Kft. különálló cég. A Vodafone Magyarország Zrt. szintén különálló cég.
    A DIGI userek roamingolni fognak a Vodafone hálózaton, vagyis a DIGI Kft. bérbe veszi a Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatását.
    Ez ugyanolyan roaming bérlés lehet, mint amit a Vodafone csinált 2000-2002-ben, bérelte a rádiós hálózatot a Westeltől és a Pannon GSM-től.
    A DIGI userek továbbra is a DIGI szerverein keresztül érnek el mindent... Többek között a VoWifi-t is úgy érnék el, ha nem kapcsolnák le a VoWifi szervert :) Ez csak ennyit jelent. Hoztak egy üzleti döntést, hogy a VoWifi-t kivezetik a DIGI előfizetőknek, mert arra azért volt szükség, mert a DIGI-nek nagyon kevés volt a lefedettsége.
    (Ha ma DIGI user kimegy külföldre és bekapcsolja a VoWifi-t, akkor a külföldi roaming hálózaton van.. s mondjuk felmegy egy külföldi vezetkes szolgáltatóra WIFI-n, akkor ott tudhatja a VoWifi-t használni, esetleg VPN kell hozzá..)
    Most lesz lefedettségük a DIGI-seknek, mivel a Vodafone lefedettsége nagyságrendekkel nagyobb országos szinten. Így nincs szükség tovább VoWifi-re..
    Ez tisztán egy üzleti döntésnek tűnik, spórolnak egy csomót azzal, hogy lemondják a VoWifi a DIGI szerver oldalán. A DIGI kapcsolja le a VoWifi szolgáltatását.
    S ha igaz, amit kérdezett valaki, hogy azt hallotta: nemsokára lesz Vodafone VoWifi, akkor azt is csak a Vodafone userek fogják használni, a DIGI SIM-es userek nem.
    Tehát a Vodafone nem vette meg a DIGI-t, nem olvadtak össze és különálló két cégről tudni eddig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák