Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz zelikocc #73704 üzenetére

    Ugye átlag felhasználó azt nevezei lefedett területnek, ahol működik a szolgáltatás. Hangminőséggel is jellemzően ott van gond, ahol lefedettségi probléma van. Persze ha beülsz a fémgőzölt Kiss vagy Flirt motorvonatba, vagy IC kocsiba, és azt érzed, hogy hű de szar, meg hogy a lefedettségi térképen nem ezt ígérik, ez sajnos egy valós probléma.

    Cellmapperől meg annyit, hogy tudottan szar részekre is oda rakja a zöld pötyikéket, mert semmi mást nem néz csak DL térerőt. Az hogy mellette mondjuk a SINR -6dB, és a haghívás szétesik, az már nem zavarja. Ennyire megbízható.

    Lauda: mucsa-röcsögén mint a 2. kerület kültéren is vadászni kell, nálunk a mai napig nincs, én is visszaadtam a fenébe, ahogy vége lett az ingyenes időszaknak. Hívásminőségi problémáim is leginkább Digi-s számok hívásánál vannak, már amikor egyáltalán felépül a hívás... Kedves volt kollégám dolgozik a Baross utcában, 2. emeleten ha nincs jó helyen, ki sem csöng. De hát kiváló a lefedettség is meg a hívás minőség is :DDD Majd meg lehet nézni, hogy a cégek egyesülése után melyik hálózatot fogják lehúzni a WC-n...

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák