Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood3

    őstag

    válasz kenwood3 #28166 üzenetére

    Beszámolnék a microsim cserém történetéről , hátha lesz valaki akinek hasznos lesz :K

    Azzal kezdtem, amikor biztos lett, a telóváltás, hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondta a hölgy, hogy 7k-ba fog kerülni a sim csere. Mivel én nem igazán szerettem volna fizetni érte, így a kereső használatával érdekes dolgokat olvastam ezzel kapcsolatban, itt a topikban. Mivel nem akartam hazudni, ráadásul, nem is szeretek és nem is tudok, így azt a lehetőséget, hogy hibásnak állítsam be a simkártyát kizártam! Ezért írtam a vodafone facebook oldalára ezzel kapcsolatban, hogy nagyon vegyesek az internetes fórumok alapján a tapasztalatok sim csere esetében és, hogy miért kerül az egyik voda boltban pénzbe, míg a másikban miért adják ingyen. Ott ezt a választ kaptam:

    " A helyszínen Vodafone-os telefonszámod és ügyfélbiztonsági kódod megadását követően díjmentes a csere, ha ügyfelünkként csak így tudod használni a továbbiakban szolgáltatásunkat. "

    Nagyon megörültem ennek, így mivel nem az én nevemen van az előfizu, így az öcsém ment be, hogy kicseréltesse a kártyát. Mivel kisvárosban élek, így sajna itt csak egyetlen voda bolt van, emiatt csak ez volt az egyetlen hely ahova menni tudtunk. Nem jártunk szerencsével, mivel az ott dolgozó szerint téves az infónk és nem jár ingyen a sim, csak abban az esetben, ha a készüléket a vodafone-nál vásároljuk, és aláírunk ismét 2 évre. Emiatt én ismét írtam a voda face oldalára, ahol elkérték a teló számom illetve az itteni voda üzlet címét! Kb fél óra múlva, már hívott is a voda, hogy nyugodtan mehetek az új sim kártyámért, és a kellemetlenségek miatt kapok 2000ft jóváírást a számlámra. Tegnap bement az öcsém és meg is kaptuk ingyen az új simkártyát. Nagyon nagyot nőtt a szemeben most a voda emiatt :K

    Remélem sokaknak fog segíteni ez a hsz, sim csere esetén :)

    [ Szerkesztve ]

    Mi az az ekezet dragasag??

Új hozzászólás Aktív témák