Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz NixonHUN #14411 üzenetére

    Én azt hiszem értem mire gondol, de távol álljon tőlem, hogy védjem! :DDD ;]

    1. Felhívod egy külföldi ismerősöd, de ő nem veszi fel a telefont, csak kicseng.
    2. A szolgáltatód kiszámláz pl. egy percnyi hívást, pedig az nem jött létre. Részletes számlában látszik, hogy mikor hívtad, és hogy X másodperc volt a hívás (bár ez elég fiktíven hangzik... ;] )
    3. Megkéred a külföldi ismerősöd, kérje ki a fogadott hívás listáját. Azt nem tudom, más országokban van e ilyen, ha a 1430-on befutna hozzám egy "fogadott hívás lista" igény, közölném az ügyféllel, hogy olyan nincs (részletes számlában legfeljebb a Roaming alatt fogadott hívás látszik).
    4. Ha sikerül szerezned egy ilyen fogadott hívás listát, és azon nem szerepel a te hívásod, ami a saját részleteződön másodpercre pontosan rajta van, akkor számonkérheted, hogy miért kell ezt kifizetned.

    Szóval ha létezik olyan külfödi szolgáltató, aki kiad az ügyfelének fogadott hívás listát (esetleg ha a hívásfogadásért is számláz, például az USA-ban), ha találsz olyan ügyfelet ennél a szolgáltatónál, akit megcsörgethetsz és oda is adja neked a fogadott hívás listáját és ha a csörgetésért egyáltalán felszámított a saját szolgáltatód valamennyi díjat, akkor miért ne reklamálhatnál? ;]

    Leszögezném (ha eddig nem volt egyértelmű), hogy hülyeségnek tartom az egészet! ;)

    Amúgy az létezik, hogy például fél perc csengetésért már számláznak, de az a hívottnál szokott lenni, nem a hívónál. (pl. ha egy magyar T-Mobile-os kiutazik USA-ba, akkor az Alltel és AT&T hálózatán így van)

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák