Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz ImI87 #8982 üzenetére

    jó sokat írtál, ezért én tömör leszek, ezt ne faragatlanságnak tudd be!

    RAM és HDD bővíthető, nem jár garanciavesztéssel. A másodlagos HDD-hez szerintem nincs keret a gépben, ezt nem hiszem hogy csak úgy be tudod dobni, kell hozzá rendelni.
    A RAM-ok úgyis 1066-on mennek, vegyél bele olyat ami tetszik, mondjuk 1333-as Kingstont, mert az 1066-osak most már drágábbak (ezért került gyárilag a tiédbe is 1333 változat)
    Adattárolásra elég az 5400-as, én az asztalimba is "lassabbat" vettem erre a célra, de nem jársz rosszul a 7200-assal sem, ha jól be van lőve az energiaellátása szerintem nem fogyaszt többet, főleg ha asztaliként használod zömében.
    Az akkut szerintem hagyd benne, pár hetente merítsd le (vagy akár ki is veheted, de akkor pár hetente tedd be, töltsd fel és merítsd le), elvileg ezeket az akkukat nem nagyon lehet karbantartani, de ugyanazon a töltöttségi szinten tartva hamar beadják a kulcsot! Egy ilyen akku 2-300 töltési ciklust bír, onnantól már érezhetően csökken az üzemidejük, DE ha feldugod a töltőre és otthagyod 4 hónapra, annak annyi, és a fiókban felejtve sem húzza sokáig..

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Aktív témák