Aktív témák

  • atesss

    addikt

    válasz Pocok256 #40109 üzenetére

    Nincsen 120-as netem, de előfordulhat, hogy pár év múlva lesz. És az ember nem egy évre vesz egy notit (főleg ilyen árkategóriában).
    Amellett a hálózatot közel sem csak netezésre lehet használni. Tudom hogy a többség nem használja másra, de van aki igen...
    És ott már nagyon nem mindegy, hogy pl. egy HD filmet milyen sebességgel tudsz átrántani egy másik gépre. És a külső vinyózásnál kényelmesebb, mert közvetlenül a kívánt helyre másolod a fájlokat; nem kell külön megcsinálni az írást + olvasást (egyik és másik gépen).
    Ja és közel sem kell ahhez SSD, hogy a 100Mbit-es hálózat kifulladjon. Az ~10MB/s, amit még a kb. 10 éves laptopok vinyója is tud. A maiak meg már kb. 100MB/s fölött tartanak (mondjuk mindig régebbit szokás beleszerelni a gyártóknak, amit szintén nem értek, de azok is bírnak 60-70MB/s-et a lemez közepén is).

    De a lényeg nem is ez, hanem hogy ha tényleg 100MBit-es van benne, akkor mennyire tré a Dell. Egy 100ft-os IC árán spórolni egy 200e-s notinál enyhén szólva is szemétség.
    Ezért remélem, hogy ez csak elírás...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák