Aktív témák

  • bekmate

    csendes tag

    Üdv!

    Nemrég feszegettem itt a témát, milyen notebookot is vegyek, ott tart a dolog, hogy DELL-ből az XPS tűnik a legjobb választásnak. Fém váz, fém borítás, 17"osban FHD kijelző, 2 USB3, SSD bővítésre is gondolom 17"ban lesz lehetőség optikai meghajtó kivétele nélkül (bár ezt csak tippelem, esetleg ha valaki meg tudna erősíteni). Szóval minden igényt kielégítene, sajnos más modellt nem találtam DELL-en belül, ennek egyelőre csak az ára aggaszt kicsit, de kivárom. Még a Latitude-ot néztem, viszont nincs akkora felbontás a dedikált gpu hiánya miatt, de még magában a gpu-t se szeretném nélkülözni ennyi pénzért.

    Lehet szenilis vagyok, tegnap a kinézett modell 360-ba került, ma reggelre 330 lett, és most nézem, 410. (laptopszalon) Azért remélem észhez térnek, mert mondjuk tavaly év végén még ez az XPS 300 alatt volt kapható... Ha valakinek van bármi hozzáfűzni valója, esetleg lebeszélne róla, csak nyugodtan. :)

    Megkérdeztem, lesz e notebookstoreban hasonló angol billes HP EliteBook 300 alatt, mint pár hete volt, mert az tényleg best buy lenne, de még nem válaszoltak rá.

Aktív témák