Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz spyduck #1648 üzenetére

    spyduck, trollreign, bdfhz, pumukli23, CHIPman, Saint_:
    Bocsi, hogy csak most válaszolok, az elmúlt másfél hétben nagyon nem volt időm foglalkozni az ajánlatokkal. :( :B
    De köszi a válaszokat, reagálok is rájuk! :R

    MOD: bocs, idő előtt elküldtem, ráadásul kétszer ment el... :U

    (#1648) spyduck:
    "tisztességes" laptop alatt azt értettem, hogy egy viszonylag kistudású, de megbízható, és netezésre, filmezésre, legfeljebb dokumentumszerkeszgetésre tökéletesen megfelelő, de nem túl lassú gépet szeretnék, és úgy gondoltam, nem is irreális elvárás 100k körüli áron, főleg, mivel nem kell erőgép, nem a teljesítmény az elsődleges kérdés. De ne legyen egy recsegős-ropogós műanyag szar, és nézzen ki jól (nem kell csilli-villi).
    A G550L a betonstabil kategóriába tartozik, azért ajánlod? Mármint úgy értem, a konfig nem a csúcsok csúcsa, pl. Packard Bellből vannak hasonló áron sokkal jobb konfigok, de nővérem elment, és megnézte a korábban említett PB-t, és mondta, hogy kinézetre egy rakás fos, és gagyinak tűnik az anyaga is, nem tűnik túl megbízhatónak.
    Látott közben egy Dell N5010-et, ami azt mondta, külsőre elég tetszetős, meg anyagra is jónak tűnik, de V140 proci van benne, ami egymagos, és tudtommal kb. egy hasonló kategóriájú Celeronnal egyenértékű, max. kisebb a fogyasztása, kevésbé melegszik, és talán icipicit jobb teljesítményű.
    Erről mi a véleményed? Úgy általában a Dell-ek szted milyenek? Ha jól tudom, amúgy van magyarországi szervizük.

    (#1649) Járókeret: az akksi azért elég fontos kérdés...ha meg újat kell venni, lehet, hogy jobban járok, ha egy drágábbat, nagyobb tudásút veszek újonnan.

    mindjárt reagálok a többire is. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Aktív témák