Sziasztok Q9450 alá szeretnék nem túl drága de nagyon hatékony hütést, természetesen tunningolva lesz a proci ezért valami nagyon normálisat szeretnék...
Válaszaitokat szeretttel várom.... 
Sziasztok Q9450 alá szeretnék nem túl drága de nagyon hatékony hütést, természetesen tunningolva lesz a proci ezért valami nagyon normálisat szeretnék...
Válaszaitokat szeretttel várom.... 

Nekem egy Ninja (rev. B) van.
Roviden: jo.
Bovebben: nagyon jo! 
Egy AM2-es 3800+ X2-t hut. @2500MHz-ig passzivan... 
Igazandibol vinne 2620MHz-en is, de a mellette levo eszaki hid hutoje ilyenkor mar igenyel egy kis plusz legaramlatot es azt a proci hutojen levo venti bekapcsolasaval volt legegyszerubb elerni.
Nem alitom, hogy nincs jobb, de nekem bejott...
Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)

Nagyjából azért egy összeget írhatnál mi az a "nem túl drága" ez picit relatív fogalom.
De szvsz ilyen procihoz illene valami normálisabb hűtő.
Fujifilm FinePix S3500 eladó
Tízezerforint. 

Annyiból má talánr kapsz egy Thermalright vagy egy Scythe Ninja-t

.. vagy nézhetsz CoolerMaster Hyper 212 -t vagy Xigmatek -ből is találsz ebben az árfekvésben !! 
Köszi a válaszokat, amugy mi lenne a legjobb vétel erre a procira, magyarul ha az árat nem veszzük figyelembe mi a legjobb...

Szerintem a felsorolt hűtők kb egy árakategóriában vannak, és tudásban se lehetnek nagyon messze egymástól.Így kb amelyik szimpi vagy jobb árba megkapod azt vedd meg.

Sziasztok az adatlaponál szereplő konfighoz szeretnék egy jó proci hűtőt jönn majd a konfigba egy 8800GT vagy lehet valami más és meghúznám majd mellé a procit, 3,2-3,6GHz körülire gondolok,Vmoddal.Már ajánlották az AC Freezer 7-et?Mi vélemény?A másik kitételem hogy házból lapot nem szeretném kiszerelni mert abba beletudok őrűlni
És ami az első szempont egyszerű szerelhetőség ja meg persze emberi ára legyen.Kinézet nem számít csak a teljesítmény és az elöbb leírtak.Köszönöm szépen mindenkinek aki segíteni tud. 

Pár fokkal jobb azt mondják CM Hyper TX2 nekem is ilyesmi van és tényleg elég jó

Egy másik topikba azt írták nekem hogy elég problémás a szerelése, és hogy van alaplap amit meghajlít,mondjuk a Freezert 3K-ba tudnám venni?Annyiba sem érné meg?Hypert 4K-ba tudnám.És nem akarok anyagias lenni de sajna nekem az az 1K is számít
.Csak igazából nem szeretnék mégsem rosszat venni.
[ Szerkesztve ]

Ninja esetén lenne értelme a TR Bolt-Thru Kit-nek? [link]
Haverral tudnék hozatni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ezek quadtuninghoz is megfelelőek?
Xigmatek s1283 és s1284 nem tűnnek rossznak, gondolom ezek jók lennének akkor is, ha nincsenek rajta ventik
(persze tuning nélkül...) valamint jó szellőzésű házban.
Üdv.

És tényleg annyira sz.r a felfogatása?
Te mit tapasztaltál?
Bocsi lemaradt: Coolink U8 92 ről van valakinek tapasztalata?
Üdv.
Passzív hűtéshez passzív borda kell (pl Ninja, TR HR-01)...Xigmatek nem az...1k-ért már nagyon halk ventit lehet kapni...
A coolink jó, de nem quad tuninghoz és nem passzív működéshez...
Diablo 3 - Gorneck#1239

Spec én itt a fórumon vettem 3kért és elég hamar felment.És még ki sem kellet venni a lapot a házból max 5perc volt.

Üdwözletem!
Napokban állítok össze gépet magamnak, sima q6600 as procival.Kérdés:
Elég-e rá egy Zalman cnps7700-alcu?
Remélem igen, mert már megrendeltem
.
"Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
Gondolom a Ninja plus Rev. B nem olyan fullos, mint a Ninja Copper verziója...
Infinitiről mi a véleményed?
Üdv.

Hát szerintem quadra necces lesz, mert elég régi model és még alcu is.Köztudott hogy a quad azért fűt rendesen.
ps: Inkább vegyél ha tudsz helyette Cooler Master Hyper 212 az biztosan elegendő lesz rá.
[ Szerkesztve ]

Hat az gyenge lesz hozza, regen meg nagy slager volt a Zalmannak ez a forma hutoje, de manapsag mar igencsak lealdozoban van neki...
"We are analog players in a digital wold"

Hát az baj...
De azért nyugtassatok meg, hogy jobb mint a gyári 
"Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."

Na azt mondták hogy csak néhány alaplapot hajlít meg és hogy azokra nagyon nehezen lehet csak rögzíteni. 

Hát nem tudom mert a gyári quad hűtő rézmagos,és e mellett még szép súlya is van.
Hát próbálad meg ha nem jó veszel mást.Vagy ha nem késő cseréltesd ki.

Sziasztok,
Kicsit a sorrendet felcseréltem...
Most rendeltem egy Asus V60 hűtőt, oszt olvasom, hogy elég alacsony a
"hasa"
Kérdésem az lenne: elfér-e egy abit ip35pro alaplapon?
A segitséget előre is kössz
...én még láttam Michael Jacksont feketén...
Tudnátok ajánlani olyan hűtőket, amik:
-ha kell, akkor jól hűtenek
-leszabályozva nagyon halkak
-kb 8000 ft körül vannak?
Néztem hyper212-t, igloo 5750-t, asus-okat, stb... nem tudom melyik lenne a legjobb választás. Túl sok a lehetőség. 
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html
Nekem nem jönnek be a Scythe cuccok...csak ventit vennék tőlük. Thermalright HR-01 Plus jó választás, ha már ennyire passzívba gondolkodsz...
De pontosan milyen konfighoz is lenne?
KMT: CM Hyper 212 nagyon jó választás esetleg egy BigTyphoon sem rossz...
Diablo 3 - Gorneck#1239
Kösz!
Big Typhoon elég drága, és nem találtam róla normális tesztet. Mindenhol a gyárival vetik össze.
212-től picit félek, hogy beférne-e.
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html
Diablo 3 - Gorneck#1239
Igen, ott vesztem el. 
Mennyire lehet hinni az ottani eredményeknek?
Igloo jó kis cucc egyébként...proci mi is lesz?
Sztem az egyik legkulturáltabb tesztoldal...
Diablo 3 - Gorneck#1239
E3140 van tervben.
Igen, PH teszt szerint halkan nagyon halk.
Csak a 212 meg 8-10 fokot ráver. 
Hááát akkor spórolni kell...
8-10k között már lehet nagyon jó hűtőket kapni...CM, Xigmatek, Typhoon.
Diablo 3 - Gorneck#1239
Xigmatek HDT-S1283 még talán beleférne. Hangban hova tehető hyper 212, meg igloo 5750 mellett?
mod:
ja megvan, rossz helyen kerestem
jónak tűnik, de 10 ropi 
[ Szerkesztve ]
Igllo ára mennyi lenne? Egyébként a procidhoz amit veszel majd, ahhoz bőven elég az igloo hacsak nem akarsz az egekbe törni tuning eredményeiddel...
Diablo 3 - Gorneck#1239
Az kb 7000 ft, ahogy néztem most.
Nehéz döntés lesz. Nem tudom melyik lenne a jobb, DS3 és egy olcsóbb hűtő, vagy DS3P és drágább hűtő.
Nem fordítva?
DS3+drágább hűtő; DS3P+olcsóbb hűtő? Procid alapján így lenne jobb...mind2 lap elég hozzá bőven...akkor talán az első...és tuti nem lesz melege semminek...
Diablo 3 - Gorneck#1239
Ja, de, kicsit este volt már. 
Kösz a segítséget!
Xigmatek HDT-S963-ról van valakinek tapasztalata? Milyen a hangja kis fordulatszámon?

Sziasztok!
Egy kis segitségre van szükségen.Mivel nem nagyon vagyok otthon a dolgokban.
Nagyon melegszik a gépem,sajnos gyári hűtő nem elég neki ezekszerint.65-70 fok ha játszom. AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3215 MHz (16 x 201) 6400+ ;Alaplap Gigabyte GA-MA790X-DS4 ; és ATI Radeon HD 3870 (512 MB) vga.Remélem tudtok jó hűtőt ajánlani.
Köszönöm

ScytheHa nem tuningolsz,szerintem ez halk és jól hűt!

csak,dárga talán picit,vegyél hyper 212-t!
CM hyper 212
Az Scythe kicsit drága.... 

COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP vagy SPIRE DiamondCool SP507B7-U?
[ Szerkesztve ]

Hello!!
6400+ x2 Black Edition procim van milyen hűtőt vegyek rá?Zalman 7700 nem birom rátenni mert nincs hozzá keret pedig írja hogy AM2-re!!
Xilence COO-XPCPU.AM2.HP IceBreaker 64 Pro Heatpipe AMD Cooler:-ezt a fajtát probállta már valki, hogy bírja-e?
Köszi
COOLERMASTER Hyper TX2 Ultracsendes és szépen teszi a dolgát.Nagyon megbízható 
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
Cooler Master HYPER 212
Kompatibilis processzorok:
* Intel Intel LGA775
* AMD AMD Socket 754/939/940/AM2
Radiátor:
* Méret: 112 x 92 x 160 mm
* Anyag: Réz
Ventilátor:
* Hangszint: 19 dbA
* Méret: 120 x 120 x25 mm
Egyéb:
* Élettartam: 50000 óra
* Fordulat: 2000 fordulat/perc
Összeg: 8K
Vajon befér ez a hűtő egy belülről 19 cm széles házba?!
Látom, hogy fix fordulatú. Lehet egy 3 pines szabályzóval változtatni a fordulatát? 
[ Szerkesztve ]
A méretet látod. Nem fix fordulatú.