kössz!!

"No pain, No gain"

Nekem egy olyan hűtő kellene ami rámegy egy P31-DS3 lapra és elvisz kezdetnek egy E2160-at!
-Hyper 212
-Noctua U12P
-Hyper XT2
vagy milyet ajánlottok 10k-ig? Ja és jó lenne ha nagyobb procikkal is megbírkózna később!
[ Szerkesztve ]
"-Class az inged! Örökölted? -Nem, csak /dev/null black magic-kel mosom."

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy Intel Core 2 Duo E6550 processzor. Ez alá (pontosabban rá
) kellene nekem egy jó kis hűtő tuninghoz. 8-10.000-ben gondolkodom. Ki szeretném hozni a prociból a legjobbat.
Köszönöm.
ui.: Ja, és ha ez nem elég, chipset hűtő is jó lenne északi hídhoz, később vennék. 

A noctua pont 10k lenne! De valószínű hogy megfogadom az ajánlatodat! Köszi a választ!
Diablo 3 - Gorneck#1239

Hol 10k?

Kisvárdán van egy bolt és mondta hogy 10k-ért tud nekem hozni!

Bocsi de benéztem!
A kistestvére kerül annyiba 
Csak kiderült...mondjuk ettől még marad az amit ajánlottam vagy a CM Hyper 212.
Diablo 3 - Gorneck#1239
Mer pont azt? 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Mert az egyik legjobb hűtő a piacon... 
Diablo 3 - Gorneck#1239

Köszi! 

Ezek mind eladók? Ne má' 
Dehogy...
Diablo 3 - Gorneck#1239

Azé 
Hat van ott mas jo is.. a felfogatasa meg egyenesen
.Inkabb valami csavaros megoldast valasztanek.
CM 212 10k alatt.
Ha nem szerelgeti 2 hetente a gépét akkor nincs azzal semmi baj...nemtom mit szenvedtek ezen a buzi lefogatáson...teljesen jó az...
Diablo 3 - Gorneck#1239
Lofutyit jo.Csak egy kilo koruli hutot 4 olyan muanyag pocokre bizni,amik raadasul a 3. fol/le szereles utan szetkopnak,es nem tartanak normalisan... nameg a szoritoerot is megneznem.Jobb a csavaros,es most nem a mindennapszetszedem a gepemrol van szo,mert ugy nemigazan praktikus.
Meg kulonben is Tr a nyero
![;]](/dl/s/v1.gif)
600g a hűtő...az nagyon messze van az egy kilótól...arról nem is beszélve, hogy 3 felrakástól nem igazán kopik szét...legalábbis gyári borda tuti nem...
Venti nélkül drágábban biztos vok benne az a nyerő ugyanilyen teljesítménnyel...arról nem is beszélve, hogy a jótól annak a felfogatása is messze van... 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - Gorneck#1239
TT-nél jobb felfogatással megáldott bordával még nem találkoztam...sajna...sem ez sem tr sem cm...egyik se az igazi...
Diablo 3 - Gorneck#1239

Van egy Zalman CNPS9700 hűtőm ezt szeretném lecserélni a Coolermaster új üdvöskéjére a hyper 212-re de megére-e?
Most egy E6420 kell hűtenie később majd E8xxx majd valamilyen quadot de a lényeg a szerelhetősée ami érdekele engem!
Valami tartozkonzolt kell rakni az alaplap hátoldalára és ha procit akarok cserélni akkor az alaplapot is ki kell szednem?
Vagy mint a zalmannál ott is van tartokonzol és attól birom ki szedni a procit ha szükségs!

ki kell venni a lapot, de hátlapi merevítő nincs
Mottóm: Ami nincs a jelútban, az nem ront a hangon!

ettől féltem minden egyes proci cserénél a lapot is ki kell venni az nemjó!

Na leteszteltem polírral és 2db ac ventivel...2 fokot javult, viszont jóval halkabb

1db gyári vs. 2db AC venti + polír felállásban jött ki a 2fok kül. ?
Egyébként az AC ventiek ennyire jók lennének? Anno az Accelero S1-emre 2db 12025öt (ha jól emlékszem) szerettem volna rendelni Hammon-tól, de lemondtam róla mert nem simertem. Milyen tartományban pörögnek? 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Nagyon jók az AC-k...nekem 3 12es van a házban és lesz még kettő...egy bajom van, hogy az MFC2 nem tudja őket jól kezelni, de már rendeltem egy potis floppy helyre szerelhető szabályzó panelt...
2 ventivel kb ennyit lehet nyerni...nekem pl nem számított semmit...lehet egy Quadnál már más lett volna a helyzet...no meg más bordával...
Itt megtalálsz minden infót...
Diablo 3 - Gorneck#1239

igen, így jött ki...de összességében megérte

Köszi a linket.
Lehet lecserélem a Silentmaxx ventijét mert zavar, h villog. Kb. 1300RPM-re van szükségem a cpu normális hőmérsékleten tartásához, az AC ezt a spec. szerint tudja. Összességében halkult a rendszerem, 2 12cm-es ventit kiiktattam (elől-hátul), oldallap le, az új (és remélhetőleg halk nem úgy mint neked) táp holnap érkezik, hdd is megoldva (bár a seek hang maradt).
Oibacsi : 2fokért megérte políroz(tat)ni +1 ventivel ellátni
Bár lehet nyáron pont jól fog jönni.....
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

a hangerő miatt mondom és idle-ben nagyon kijön, de terhelve is

Polírozást csak odafigyeléssel csináljátok, mert jobban számít az, hogy a talp totálisan sík maradjon, mint a kis karcok. Hővezető paszta azért van, hogy kitömje ezeket. Persze, ha jól csinálod, jobb lesz, de ha nem egyenletesen történik a dolog, rosszabb is lehet a végeredmény.

Köszönjök, igazán hasznos információkat osztottál meg velünk.
Oibacsi: a kötelező rész a "Hogyan polírozzunk?" c. könyvből az előző hsz-ben olvasható, magold be különben égés lesz a vége (mármint cpura értem.....)

#3625-re van vkinek javaslata? [link]
CM Hyper 212.
Diablo 3 - Gorneck#1239

Értettem uram! 

Coolermaster Gemin II. -
Vélemény: Szép Nagy!
Viccet leszámítva 9700-as zalmi szintjénél kicsit jobb, minden alaplapi komponensem hűsebb lett 2-3 fokkal.
Mindezt egy néma 800RPM-es ventivel (S-flex) ami még a zalminál is klasszisokkal halkabb.
Egy hátránya van, teljesen megváltozott a légáramlás a házban mivel ez nem közvetlenül hátrafele fújja ki a levegőt. Kellene valami légcsatornát csinálnom neki... 
szerk.: azért kicsit megijedtem mikor megláttam hogy amikor felülről néztem az alaplapot a CPU foglalatnál annyira megdeformálta a lapot a hűtő hogy kompletten kilépett a síkból hátrafele a Proci foglalatostól nyákostól legalább vagy 3-4mm-ert.
Ekkor kicsit meglazítottam a Gemin csavarjait mielőtt kiszakította volna a helyéről az egész procit foglalatostól hátrafele.
De még így is hajlik becsületesen!
[ Szerkesztve ]
asus V60. hátlapi merevítő berak, onnantól 4 rugós csavart kell becsavarni, meg van szabva meddig mehetnek, 1mm-t se tudod túlhúzni pillanatok alatt leveszem és teszem újra mindenféle műanyag pöcök elöregedése nélkül.

Sracok !
valaki hallott mar errol : Xigmatek AIO-S80DP All-In-One ?
mit tud ez 
DESKTOP: Q6600,EX38DQ6,EN8800 GTS 512; ENERMAX 620W;4GB KINGSTON 1066mhz. Notebook : Asus G73 JH
google a barátod, de azért segítek:
[link]

kosznom 
kozben elkezdtem keresgetni en is, dehat ez nem nagy szam... jobb a Tr 120e
(sokkal) 
csak amikor meglattam hogy vizes, mondom huha... dehat ez inkabb hűűűha...
DESKTOP: Q6600,EX38DQ6,EN8800 GTS 512; ENERMAX 620W;4GB KINGSTON 1066mhz. Notebook : Asus G73 JH

Lehet 800PM-nél azért nagyobb ford.szám kellene, hogy a cooler lamelláin jobban átmenjen a levegő. Egy AC 12025 120mm-es venti kurva olcsó és nagyon halk, 800-1500RPM tartományban pöröghet, bár én kapásól 2db-ot dobnék rá (Gorneck ilyen ventiket használ és állítása szerint best-buy vétel). Az én hűtőm u.ilyen típusú, a légáramlást megoldottam: levettem az oldallapot...
Nem tudom igazán milyen megoldás lenne jó neked egy korrekt légáramlás kialakításához, talán ha az oldallapra teszel (és van lehetőséged) egy ventit ami befelé fúj, a táp alá egy ventit ami a tápot tehermentesítve kifelé fúj ill. előre egy ventit ami befelé fúj. 
A lapod meghajlásával kapcsolatban nem tudok mit mondani, nem kell rugdosni meg ütögetni a házat UT3 közben és nem lesz gond. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Igazából pont arra hajtottam hogy kiszuperáljak egy ventit a házból, eszem ágában sincs még pluszba betenni.
Az említett ventit honnan lehet qrva olcsón beszerezni?
Konfigom: http://goo.gl/OVbJz Hírdetéseim: http://goo.gl/iXz0y
AMD 4400+, olcsón jó hűtő kéne.
3ghz-ig szeretném tuningolni kb 
Live with Xperia ;)

Pl. Innen.
Pubszon : igen, erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]

még egy szavazat azokra a ventikre, anno a true-en az volt és most is van 2

Az olcsó neked mit jelent? 
5k-ig max
Live with Xperia ;)

Cooler Master Hyper TX sztem jó választás.