2013. május 20., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)

(#14701) Dasfaf

Dasfaf
(lelkes újonc)

Hello, melyiket ajánlanátok ezek közül, és miért , vagy miért nem?

HTC Desire

HTC Desire HD ( tudom, hogy még nem sokat lehet róla tudni, de érdemes-e rá várni?)

HTC Nexus One

Nokia N8 ( tudom, hogy még nem sokat lehet róla tudni, de érdemes-e rá várni?)

Samsung i9000

Samsung S8500

(#14702) Adam9710

Adam9710
(újonc)

Sziasztok!
Olyan telefon érdekelne ami:
Viszonylag gyors, jó minőségű kijelző, jó a kezelhetősége, 100 ezer alatt van valamivel és nem olyan hatalmas mint a htc hd2.
Mit tudtok ajánlani? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

[ Szerkesztve ]

(#14703) adp válasza Adam9710 (#14702) üzenetére

adp
(fanatikus tag)

Szerintem htc legend, vagy samsung wave most hírtelen ez jutott eszembe ami 100 alatt van
kérdés hogy mire kellene

(#14704) Karma válasza errorcode06 (#14700) üzenetére

LOGOUT blog

Ha lesz elég pénzed rá mire ideér, akkor szerintem megéri kivárni.
Lényegesen jobb a hardver és a billentyűzet is amazon.

You made 500000 invulnerability potions !

(#14705) adp

adp
(fanatikus tag)

Tesómnak kéne olcsó és jó okosteló, fő szempont a zenelejátszás és a kamera,telefonálás ,esetleg wifi gps nem feltétlen kell érintősnek lennie,inkább hagyományos
ár: max 30 (lehet használt és garis+ új)

(#14706) MartOOn

MartOOn
(senior tag)

Hello Every!

Keresek megvételre egy szép allapotú fehér T-Mobile G1 telót avagy HTC Dream-et.
Szegedi vagyok de azért a fél országon átmennék egy szép példányért! Akinek porosodik egy ilyen típusú készüléke otthon az ne habozzon, szóljon nekem és megalkuszunk!

HTC G1 -> Spica -> Milestone -> SE X10 Mini -> iPhone -> HTC Hero -> ZTE Blade -> DELL Streak -> SGS2 -> HTC Desire -> SGS3 -> Nexus4

(#14707) Brutális eb válasza cowboy_bebop (#14693) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy 10-est még dobj hozzá és SE.x10 mini. 5 m.pixeles kamera,led,vaku,android.érintőképernyő.
Vitamax:61000
Előfizu:41-53000 között.

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#14708) dabgergo

dabgergo
(senior tag)

Sziasztok!
Szeretném lecserléni az n73amat mert kezd használhatatlanná válni.
Nehezen tudom viszont eldönteni h mit vegyek helyette, ebbe szeretném segítségeteket kérni, főként tapasztalataitok alapján.

Főként egy olyan teló kéne ami megbízható, alap szinten lehet vele netezni, főként emailt nézni és jók a szervező funkciói, főként a naptárrendszer (ez az egyiklegfontosabb) és jó legyen az akkuja.

Egyből az e71es ill e72es került a szemem elé, tetszik mindkettő, de közül se tutok dönteni, nem nagyon látom az igazi különbséget... miben jobb sokkal az e72? Gyorsabb? Kevesebbet fagy?
Kérdésem lenne még h a GPS mennyire hazsnálható a gyakoltaban az e71ban vagy e72ben? Főként nem kocsiban használnám hanem gyalog és néha hegyekben, ez reális elképzelés?

Megláttam ugyanakkor még a C3at is mely nem tud annyival kevesebbet mint amennyivel olcsóbb, így ez is szóba jöhet. Meg olyan opció is h a c3 mellé vezsek egy ipod touchot amire mindenféle jó kis naptárprogi tehető meg egyéb program és még a kettő együtt is olcsóbb mint az e71 pl. Szal nehéz a döntés. Ti mit ajánlotok a tapasztalatok alapján?

E71 v E72 esetleg C3 (+ipod touch?)?

(#14709) ramz

ramz
(újonc)

Hali mindenkinek..húúú jó sok hozzászólás! :)
Nos ide is beirom ahol remélem nem csak elfogult válaszokat kapok!
Melyik telót is válasszam?
1.Nokia E72
2.BackBerry 9700Bold

Az elvárásaim a telóval kapcsolatban:

-kijelző élvezhető
-wifi kell és működjön rendesen
-mindennapi netezésre alkalmas legyen ( mail, kis szörfölés, esetleg msn,fészbuk)
-gps annyiban kell hogy ha nem is tud navigálni akkor normális térképet lehet e rá tenni (külföldit is)? Ez a BB-nél kiemelkedő kérdés, mivel tudom hogy a nokia itt remekel.
-gyors legyen
-multimédiával kapcs.nincs túl nagy elvárásom, tudja az alapokat
-játék nuku :))
-akku ne csak 1-2 napot birjon normál használat esetében
-massziv ház, tehát ne essen szét és lötyögjön 2hét mulva

Kb.ennyit tudtam összeszedni. Remélem kapok 1-2 konkrét tapasztalatot is, mert én sem 1 évre vennék ilyen telót sok forintért!

Köszi a válaszokat...ja és a GPS rész tényleg nagyon érdekel mindkettőnél.

hy

(#14710) Dasfaf

Dasfaf
(lelkes újonc)

Na , időközben leszűkült a kör, 3 variáció van: Samsung I9000, vagy S8500, esetleg HTC Desire HD.

Azt hallottam, hogy az i9000 gyakran belassul, lefagy, ebből mi igaz? Valamint azt is olvastam a tesztben, hogy kicsit recseg, ez mikor lép fel, ha csak simán mondjuk kezembe veszem, vagy ha jobban megszorítom csavargatom?

Nem tudom kb. mennyibe fog kerülni majd a HTC, érdemes-e rá várni.

Eddig csak a wave-t láttam , illetve nyomkodtam, a gyorsasága nagyon jó, számomra most ez az etalon ( lehet az iphone gyorsabb, nem tudom, mind1 nem tervezem a vételét).A telefont végül is, zenehallgatásra, kis játékra használnám, talán buszozás közben megnéznék rajta egy filmet. Valamint fontos, hogy jól átszabható legyen és sok alkalmazás legyen elérhető rá. Nem tudom a Bada most hol tart, az androidra tudom, hogy elég sok minden van már.

Ennek fényében melyiket ajánlanátok? Ha esetleg van olyan telefon ami nincs e három közt, de ajánlanád/tok, akkor azt is meghallgatom.

(#14711) ramz válasza Newyorker (#10816) üzenetére

ramz
(újonc)

Sikerült venned valamelyiket??? Tapasztalatok???

(#14712) staker

staker
(senior tag)
LOGOUT blog

Hy!
Egy gyors kérdésem lenne:
T-Mobile G2 Touch

ez a telefon magyar menüs?

:R :R

A tanulás meghozza gyümölcsét ...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni

(#14713) MartOOn válasza staker (#14712) üzenetére

MartOOn
(senior tag)

nem.

HTC G1 -> Spica -> Milestone -> SE X10 Mini -> iPhone -> HTC Hero -> ZTE Blade -> DELL Streak -> SGS2 -> HTC Desire -> SGS3 -> Nexus4

(#14714) toti198511

toti198511
(újonc)

Hello! 60 ezer forint körüli összegért milyen okostelefont vegyek???

Nálam két finalista ( :D ) van, samsung galaxy 3 ill. i900 omnia.

Illetve melyik oprendszer android vagy windows???

Kösz!!

(#14715) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem ígérem, hogy utoljára zaklatlak titeket ezzel a témával, miután vagy Q4 végén, vagy '11Q3 közepén (megüresedett az időpont :DDD ) lesz váltás.

A terv, hogy az új telefonnal djuice-ra váltok, szóval vagy független, vagy telenoros (jók az ilyen telókba a djuice-os kártyák?) telefon kell majd.

A jelenlegi kiszemeltek:
- Motorola Milestone & XT720: A Motorola elég jól összerakta őket, az egyetlen bajom, hogy tudtommal nem annyira jó a támogatás (nem nagyon szeret a régi termékekre OS-t faragni a Moto).
- Nokia N8: A Symbian rettentően zavar, de külsőre tetszik és a szemlélet is, amivel a Nokia áll hozzá.
- SonyEricsson X10: Elolvastam a MA! tesztet és számomra is érthetetlen módon, de megtetszett. Pedig relatíve eléggé le lett szidva. Az is tetszik, hogy külön figyelmet fordítottak kishazánkra, nem tudom, hogy ezt a SE-n kívül hány gyártó tette eddig meg Androidon.
- HTC Desire: Azt hiszem, hogy ezt nem kell magyaráznom, hogy miért. :DDD Az egyetlen bajom, hogy ők is már kezdenek hozzáállásban felnőni a nagyokhoz.

Sokáig gondolkodtam WP7-es telón is, de egyelőre a kezelőfelületen kívül egyetlen számomra vonzó újítást nem látok, ellenben a gyenge böngésző eléggé lehúzza. (Meg most kicsit keserű szájízzel vennék MS terméket, miután a Hotmailben csalódtam, de ez most nem lényeg.)
Egy MeeGo-s telefonért is elmondtam egy pár imát, de az csak az N9 képében érkezik, valószínűleg horribilis áron... (Az N900 meg azok után, hogy hogy bánik vele a Nokia... inkább meghagyom a Linux fanoknak. :DDD )

Ha van ezeknél jobb ötletetek, azt szívesen fogadom. Később megjelenő telők nemigen érdekelnek, ezekben is reménykedem, hogy normalizálódik az áruk, mire vásárlásra kerül a sor. (Ha most, Q4-ben kerül rá a sor, akkor az N8 eleve kiesik, mert legdrágábbként esélye nincs, hogy Symbiannal őt válasszam.)

A tervezett felhasználási mód: (előre egy szóban: közhely :DDD ) facebook, twitter, ha úgy adódik egy-egy fotó és videó készítése youtube-ra, flickr-re, vagy facebook-ra. Esetenként navigáció, netezés, sms/mail és persze több/kevesebb telefonhívás. Szóval egy szimpla kis socialbox-ra van szükségem, amit azért ebben a kategóriában keresek, mert azért korlátozva érezni se szeretném magam. :) Ezeknek a fentiek közül melyik teló felelne meg a legjobban?

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#14716) s4tch válasza dabgergo (#14708) üzenetére

s4tch
(őstag)

"miben jobb sokkal az e72? Gyorsabb? Kevesebbet fagy?"

Semmiben nem jobb sokkal. Nem gyorsabb, és az E71 sem fagy, sőt, igen stabil. Ami jobb benne, az a kamera. Na bumm.

"a GPS mennyire hazsnálható a gyakoltaban az e71ban vagy e72ben?"

Teljes körűen. Ha bekapcsolod a hálózat alapú helymeghatározást, igen gyorsan fog pozíciót, gyári programmal ill. NDrive-val (én ezt használtam) jól működik. A szűk keresztmetszet a kijelző mérete.

C3: nem tűnik strapabírónak a háza. E71 nálam sokat tűrt és ugyanannyit bírt, azt bátran merem ajánlani rendszeres nyúzásra.

(#14717) runner 125 válasza s4tch (#14716) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Azért az első kérdésre nem ilyen egyértelmű a válasz.
Konkrétan a dolog lényegét kifelejtetted; az E72-ben már 600MHz-es proci dobog, míg az E71-ben 396-os.
Volt E71-em, én is szerettem, nagyon jó készüléknek tartom most is, de használtan kb 10k-val drágábban lehet már kapni E72-t, én azt választanám.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#14718) Rolesz92 válasza Dasfaf (#14710) üzenetére

Rolesz92
(kvázi-tag)

Wave ellen a bada szól egyedül sajnos még nincs rá valami sok program pl. állítólag naviprogram egyáltalán nincs hozzá ami nem használ adatforgalmat...Desire HD-vel az a bajom hogy kicsi az aksija és nagy a kijelzője(sokat eszik ráadásul sima lcd ez miatt is többet zabál mint az amoledek...) és elvileg még a galaxy s-nél is drágább lesz. Ha az ár nem számít akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani a galaxy s-t abból meg hogy belassul annyi igaz hogy a gyári rommal tényleg nagyon ritkán láttam rá példát de mióta a t-re is kiessel elvileg hivatalosan feltehető jm1/2 rom van rajta és egy lagfix program azóta egyetlen egy minimális belassulást nem láttam és minden azonnal ott van. Az meg hogy lefagy: azóta van meg mióta megjelent a t-nél egyszer sem volt ilyen és nem is hallottam róla... A wavevel szemben még ha ugye mint írtad filmnézésre is használnád nem hátrány a nagyobb kijelző és a játékoknál sem hátrány az android badára közel sincs annyi

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S

(#14719) akos727 válasza toti198511 (#14714) üzenetére

akos727
(senior tag)

Galaxy 3.
Hardverben is sokkal jobb, újabb az egész cucc.
Android meg veri Windowst, de persze ez nézőpont kérdése, nekem volt mind2, nálam fényévekkel jobban bevált az Android.

(#14720) Alex91 válasza dabgergo (#14708) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nokia e5-ot nem nezted?

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#14721) beence

beence
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Telefonvásárlás előtt állok és szeretnék segítséget kérni.
3 telefon van ami megtetszett és nem tudom melyik legyen és hogy milyen tapasztalatok vannak velük kapcsolatban.
Kérlek Titeket, hogy ha valakinek van tapasztalata akkor írja meg.
A telefonok pedig Nokia E52 vagy E66 vagy E71.

Köszönöm

(#14722) Jadro válasza beence (#14721) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

E52-ről nem írnak jókat. Sok a hibás. Bár lehet hogy már rendbekapták azóta. E66 és E71 meg testvérek, csak a kialakításuk más. E71 ha qwerty és fémház kell, E66 ha csúszkása preferált. Utóbbi kettőre szavaznék, de az E71-re jobban. Birtokoltam egyet cirka két évig, rendkívül megbízható készülék jó üzemidővel.

Samsung Galaxy S III - CM10.1 Nightly

(#14723) Dasfaf válasza Rolesz92 (#14718) üzenetére

Dasfaf
(lelkes újonc)

Hát igen, azt néztem én is, hogy az a 4,3 már talán túl nagy, meg úgy kinézetre a samsungok jobban bejönnek, valószínűleg a galaxy-ra esik a választás, csak annyira zavaró, hogy nincs rajta legalább egy kis ledes villanó...de talán túlélem a hiányát :)

(#14724) Dasfaf

Dasfaf
(lelkes újonc)

,,elvileg hivatalosan feltehető jm1/2 rom van rajta és egy lagfix program "

Erről tudna írni valaki?

[ Szerkesztve ]

(#14725) dabgergo válasza s4tch (#14716) üzenetére

dabgergo
(senior tag)

Köszönöm a választ! Így kicsit tisztább a kép.

@Alex91: de néztem de az a baj h külsőleg nem nagyon tetszik.

(#14726) nussbaum

nussbaum
(újonc)

Sziasztok!

Telefonvásárlás előtt állok. Két befutó készülék van, amiket így telefonleírás alapján jónak találtam. Vagy a Nokia X6, vagy a HTC Wildfire.

Igazából mind a kettő ugyanazt tudja, árban is megegyeznek.
Tapasztalataitok alapján az lenne a kérdésem, hogy a GPS melyikben működik jobban?

Ugyanis akartam venni egyet, de most két legyet szeretnék ütni egy csapásra.
Tehát alapvető elvárásom lenne, hogy bárhol bármikor jól használható legyen.

Másik kérdésem az lenne, hogy ahhoz hogy a rá telepített szoftver működjön szükség van mobilinternetre, vagy az nem kell hozzá, mert arra nem szeretnék előfizetni?

Esetleg valamilyen tanácsotok, vagy valamilyen megjegyzésetek van ezekhez a telefonokhoz?

(#14727) Inarus válasza nussbaum (#14726) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha kardinális kérdés a GPS és a navigálás, akkor inkább az X6 a kettő közül. Ingyen navi örökké, mobilnet nélkül. Szimplán csak letöltöd a térkép programot és a térkép fájlokat számítógéppel, majd egy erre való programmal a mobilra és kész.

Eladó asztali gépem - lásd Hardverapró!

(#14728) nussbaum válasza Inarus (#14727) üzenetére

nussbaum
(újonc)

Köszönöm. És akkor így a térkép frissítéseket is át tudom tenni a telefonra, ha jól értem?

(#14729) Inarus válasza nussbaum (#14728) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze. :K A Nokia oldalán is megtalálod a részletes leírást, de ha kérdésed van még erről, akkor ajánlom keress rá az OVI maps kulcsszavakra itt az oldalon!

Eladó asztali gépem - lásd Hardverapró!

(#14730) tom_77

tom_77
(lelkes újonc)

Sziasztok,

Motorola Milestone-t mennyire ajanlanatok? Azt olvastam hogy nalunk a GPS resze nem muxik. Lehet ra tolteni valami olyan software-t (pl IGO) ami itt is menne? Vagy remenytelen? Nem igazan ertek hozza.

Koszi elsore is.

(#14731) DeFranco

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok! Mi a véleményetek. Ha egy androidos okostelefon most jött ki egy szolgáltatónál (galaxy 3) akkor a jelenlegi ára fog-e esni várhatóan még idén, vagy ezzel már kihúzzák a karácsonyi szezonig? És vajon karácsonykor leárazzák majd?

Üzletszabályzatom: http://logout.hu/bejegyzes/defranco/uzletszabalyzatom/friss.html

(#14733) crey válasza DeFranco (#14731) üzenetére

crey
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem sok mindentől függ. Ha nincs nagy raktárkészlet belőle, akkor a következő adag függ az € árfolyamától - esetleg a $/€ váltástól (nem csak a Ft/€-tól).

Eladó Yashinon DX 50mm 1.7 - http://href.hu/x/kh68

(#14734) ramz

ramz
(újonc)

Még mindig e72 vagy BB 9700?!?!?!?!?!??!
BB mellett annyi szólna hogy az egész jobban bejön, de nemtom mostmár tényleg hogy lehet e valami térkép cuccost rátolni úgy mint a nokiára, ja és persze offline!!! Mert ha lehet, akkor a csudába a nokiával jöhet a BB!!!

(#14735) staker

staker
(senior tag)
LOGOUT blog

Bent voltam a T-nél, nézelődtem egy kicsit.
Lenne egy két kérdésem:
-Szerintetek mit vegyek? Samsung Wave vagy Samsung Omnia 2? Én eddig inkább az első felé hajlok...
-Erre a Bada akármire milyen GPS program telepíthető? T-nél úgy láttam ezt a Wave-t, hogy: Beépített A-GPS vevő térképszoftverrel. Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen térképszoft. van rajta?
-Ez a Bada ez magyar nyelvű?

:R :R

A tanulás meghozza gyümölcsét ...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni

(#14736) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ide uszítottak megint :DDD

a kérdés: olcsón androidot szeretne az úr. trémobilos. mit tudunk neki ajánlani? :)

(részemről vagy fügimentesített V845, vagy pulse/mini :F )

| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq

(#14737) Jadro válasza staker (#14735) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Route 66 van a Wave-en. 30 napig ingyenes, aztán pénzes. Egyelőre más navi nincs rá, de ígéretek vannak. Ndrive pl.

Igen, A Bada teljesen magyar a készüléken.

Nekem mindkettő készülék volt/van. O2-ről jöttem át Wave-re. Nem bántam meg egyszer sem, mondjuk nem használok navit, ellenben fotózok és videózok a géppel. A fényképezés azonos minőség kb, videóban a Wave sokkal jobb. Sebességben, anyaghasználatban szintén. Olvasgass utána, mert Wave-nek is vannak még bugjai, de stabil a rendszer.

Samsung Galaxy S III - CM10.1 Nightly

(#14738) DeFranco válasza crey (#14733) üzenetére

DeFranco
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó, hát ez így világos, én a kereskedők viselkedésére vagyok kíváncsi. Pl: Karácsonykor nagy a kasza, tehát emelnek, vagy nagy a verseny, ezért akcióznak? Illetve hogy mennyire gyorsan kezd el esni egy frissen bevezetett okosteló ára (általában).

A készletinfó, euró para, stb. az más dolog.

[ Szerkesztve ]

Üzletszabályzatom: http://logout.hu/bejegyzes/defranco/uzletszabalyzatom/friss.html

(#14739) adp

adp
(fanatikus tag)

Tesómnak kéne olcsó és jó okosteló, fő szempont a zenelejátszás és a kamera,jó kijelző,telefonálás ,esetleg wifi gps nem feltétlen kell érintősnek lennie,inkább hagyományos
ár: max 30 (lehet használt és garis+ új)

valaki valami ötlet?

(#14740) Rolesz92 válasza Dasfaf (#14724) üzenetére

Rolesz92
(kvázi-tag)

JM1/2-es rom ahogy csatlakoztatod a galaxy s-t gépre és felteszed a gyári programját (kies) az felajánlja hogy frissítheted erre. Lagfix program leszedhető marketről ehhez rootolni kell a telót (kb. mintha rendszergazdává akarod váltani magad windows alól...valami hasonló). Az egész pár gombnyomás nem egy nagy valami ha majd meglesz a teló és elakadsz biztos szívesen segítenek/segítünk a topikjában...

Samsung Galaxy S

(#14741) beence

beence
(kvázi-tag)

Jadro köszönöm a választ!
Esetleg valaki tud még segíteni a Nokia E52 vagy E66 vagy E71 vagy esetleg más hasonló telefonválasztás ügyében?

(#14742) adp válasza adp (#14739) üzenetére

adp
(fanatikus tag)

eddig a nokia c5-00 ra és az 5230 ra gondoltunk
melyik lenne jobb a feltételeknek

(#14743) Alex91 válasza beence (#14741) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

E5, esetleg meg...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#14744) MartOOn

MartOOn
(senior tag)

esetleg valakinek eladó T-Mobile G1-e van? nagyon érdekelne!!!

:R

[ Szerkesztve ]

(#14745) runner 125 válasza beence (#14741) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Részemről egyértelmű, h E71. Nem fogsz benne csalódni.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#14746) korpicschess válasza MartOOn (#14744) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a helyedben nem tenném.. az újabb androidok már nem lesznek elérhetőek ezekre, árban meg drágán adják, akkor vegyél inkább egy HTC Hero-t. Ez az én véleményem.

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#14747) akos3 válasza beence (#14741) üzenetére

akos3
(őstag)

Én is E71-re szavazok. E52 nem éppen a legjobban sikerült telefon, az E66 az nem rossz, csak régi már. Az E71 a 3 közül a legjobb válaztás.. :K

(#14748) adp válasza MartOOn (#14744) üzenetére

adp
(fanatikus tag)

g1
ettől olcsóbbat nem nagyon találsz

[ Szerkesztve ]

(#14749) Dasfaf válasza Rolesz92 (#14740) üzenetére

Dasfaf
(lelkes újonc)

Rendben, köszi, csak már 4 éve nyüstölöm a Sony ericsson w800i-met, és ez lesz az első ilyen telefonom :)

(#14750) cantro válasza beence (#14741) üzenetére

cantro
(újonc)

hát én csak 38ért vettem egy külföldről behozott új E71et kb 5-6 hónapja, de nem mondanám hogy nem csalódtam benne. az akksi szinkron nélkül is csak 2 napot bír, szinkronnal max 1-et, a memóriakártyatartó zárókája az ocsmány, beleakad mindenbe, emiatt nekem már el is romlott az olvasó, folyamatosan azt írja ki hogy vegyem ki a memóriakártyát ha benne van. ha kiveszem működik rendesen, de azért szoftverfrissítések után is elég lomha, újonnan tempósabb volt. netezgetni jó, bár nem annyira mint egy érintős telóval, smst írni elég pörgősen lehet. én örülnék ha inkább blackberryt vettem volna, neked is inkább ezt tanácsolom. az E66nak 1 napot se bír az akksija, E72 nem rossz választás, de E71et nem ajánlom, lehet csak nekem nem volt szerencsém vele

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.