2013. május 22., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)

(#27001) macimeister válasza mr.kocka (#27000) üzenetére

macimeister
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

android frissítések, flash támogatás és egyéb ilyen dolgok amik értékállóvá teszik hogy alakul a defynél? nem követem annyira a dolgokat ezért nem is tiszta minden. :)

Like! -> goo.gl/o1r6l

(#27002) mr.kocka válasza macimeister (#27001) üzenetére

mr.kocka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én úgy tudom 2.2 a legfrissebb rá, 2.3 nem hiszem, hogy lesz. Viszont, Magyar nyelvű nincsen, csak Angol. Flashel is boldogul. Részletesebb beszámolót írnak a tulajok róla. :)

Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!

(#27003) hunfatal válasza macimeister (#26998) üzenetére

hunfatal
(PH! félisten)

SE Xperia Mini Pro, bár egyelőre csak a Vodafone árulja, de pár nap és szerintem a T-nél is kapható lesz.

Főoldalon a tesztje.

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX

(#27004) CHIPman válasza hunfatal (#27003) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne írj már ilyeneket, hogy szerintem... Már többször láttam, de először nem szóltam, gondoltam elírás. A T-nek nagyon szép listája van a "pár napon belül" (értsd max 1 hónap) bevezetendő készülékekről, és nincs benne a Mini Pro, csak a Mini.

(#27005) hunfatal válasza CHIPman (#27004) üzenetére

hunfatal
(PH! félisten)

És már írták más topicban, hogy lesz a pro is. Egyébként meg lehet, hogy vodás, vagy telenoros. De függetlenül is lehet már kapni 1-2 helyen.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX

(#27006) Speed limit válasza macimeister (#27001) üzenetére

Speed limit
(tag)

Defy-re 2.2 a legújabb hivatalos rom és szerintem 100% hogy ez is marad.
Flashel szépen boldogul,
Szép képet csinál fölég ha piros lencsést fogsz ki, ( de szerintem ezt is kicsit felfúják mert elég vájt szeműnek kell lenni hogy észre vedd a különbséget persze vannak kivételek. ) Hivatalosan csak Angol nyelv érhető el de egy kis barkácsolással elérhető a Magyar nyelv és a 2.3.5 is. ( CM7 v. (W)MIUI )
Most egy defytárs lefordította a CEE alapot magyarra de elég körülményes még felrakni. Nálam közepes igénybe vétellel ( 3G only 1-2 óra játék, 40 perc zenehallgatás, 2-3 óra WIFI és 1-1,5 óra telefonálás ) így napvégére 20-30% környéken van az aksi szint.
Jelenleg 3 napja megy és 47% van még de csak akkor nyúlok hozzá ha hívnak vagy hívok.

A telefon nagyon fürge már 2.2-vel is de ha megkapja a 2.3 szó szerint szárnyra kell :D

Hibái és betegségei: Legfőképpen a kedves Motorola ( no support ), a másik probléma hangszóró hiba de talán már végre sikerült ez kinőni a mostani modelleknek.

[ Szerkesztve ]

(#27007) Rav3n02 válasza mr.kocka (#27000) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

+1 defy ;] gyors, jó akksi, jó kamera, strapabíró

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ www.villamregeny.blog.hu - ha szeretsz olvasni, de nincs rá időd

(#27008) atillaahun válasza Cyberpunk (#26996) üzenetére

atillaahun
(PH! addikt)

És abban mióta van flash támogatás meg előlapi kamera... Na mindegy úgy látom most lehetetlent kérdeztem.

(#27009) Cyberpunk válasza atillaahun (#27008) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tökmind1 ennyiért nincs olyan ami a te igényeidet kielégítené. Javasolnám a Defy-t mint hogy abban már ARMv7 van. De előlapi kamera nagyon ritka. S ebben sincs.

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#27010) syl5

syl5
(őstag)

Sziasztok!
Ti mit vennétek?
-Desire, AMOLED, szép állapot, több mint 1 éves, 55k
-Optimus 2X, 3 hónapos, 65k
-esetleg Defy 50 körül.
Nagyon szeretnék már egy Dezit és Sense-et, de nagyon kecsegtető a 2X 65-ért. Vagy nem véletlenül ennyi?

Pull UP or Shut UP!

(#27011) Bdanyy válasza syl5 (#27010) üzenetére

Bdanyy
(őstag)

allutolag 45ert is volt.mar elado belole. van aki teljesen meg van elegedve vele, de a koreai gyartoknak nem a sw az erosseguk inkabb a hw-re gyurnak.

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#27012) Cyberpunk válasza syl5 (#27010) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én az 2X-et venném. De már a vétel napján menne rá egy custom rom.

(#27013) syl5 válasza Bdanyy (#27011) üzenetére

syl5
(őstag)

Magyarul döcögős, akadós, gányolós telefon a 2x?

Cyberpunk
Ha megkérlek és van rá időd kifejtenéd bővebben miért? Nekem sajnos nem nagyon van most időm utánaolvasgatni, meg speckókat nézni?

[ Szerkesztve ]

Pull UP or Shut UP!

(#27014) korpicschess válasza syl5 (#27013) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy mondod. Én SGS2 és O2X között gyötrődöm, 40k a különbség az én díjcsomagommal. Viszont az O2X sokkal gyengébb, ráadásul hivatalos szoftver egy szar így tömören, MIUI ROM-okkal aztmondják egész használható, de sosem lesz olyan, mint mondjuk egy S2...
Mondjuk ha felteszel rá egy MIUI-t akkor sokkal jobb vétel szerintem, mint a többi általad felsorolt, így támogatom. :K

[ Szerkesztve ]

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#27015) Cyberpunk válasza syl5 (#27013) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert a gyári rom az egy katasztrófa. És nem tudni hogy mikkor jön rá a 2.3, ha jön egyáltalán;] A két mag meg egyszer jó lesz, bár kétségtelen hogy az 512MB RAM-nál azért rakhattak volna bele többet is, hiába dualchannel meg hasonlók.

(#27016) syl5 válasza korpicschess (#27014) üzenetére

syl5
(őstag)

& Cyberpunk
Romolás nem gond, viszont a MIUI oldalán nem láttam a támogatott telefonok között. Ez valami port? Kérdés, hogy mennyire stabil, működik-e az összes funkció, stb.
CM-ből sem volt stable.
Úgy vagyok már vele, hogy nem akarok már kész rom-ra várni. Elég volt majdnem 2 év romra várás, elegem van már a gányolós telefonokból, inkább egy stabilan, megbízhatóan, gyorsan működő telefont szeretnék.
Továbbá ez most csak kb fél éves időtartamra kellene. Nagyon tetszik a Dezi és a Sense is. Mondjuk inkább a legújabb Sense (Nem fürdök be a Dezivel, hogy akad döcög rajta az új lockscreen stb?). És az sem utolsó szempont, hogy +10k-t megéreznék most nagyon.
Így mit mondtok?

Pull UP or Shut UP!

(#27017) korpicschess válasza syl5 (#27016) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ugyanezért nem akarok igazán O2X-et, ráuntam, hogy SGS-en valami nem volt jó, gyorsan merült, hetente új ROM etc... Nem akarok ezzel szarakodni.
Itt nézz szét.
Hibalista (már lehet valamit javítottak). Szóval... nem az igazi.
Mondjuk én Desire-t sosem szerettem... elég gyengus. SGS-t jobbnak tartom, de ott is érdemes mókolni - viszont Desire-ön is. Tehát 1:1.. Alapból is használhatóak + SGS megkapta a 2.3.4-et hivatalosan. Az EU modellek.

[ Szerkesztve ]

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#27018) RazorGTR1 válasza korpicschess (#27017) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Dezi is kapott 2.3.3-at, aki azt használja, azt mondja, bugmentes.

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#27019) CHIPman válasza Cyberpunk (#27015) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem dualchannel, az a 3D-nél volt először.

(#27020) Mauzes

Mauzes
(senior tag)

Sziasztok!

(Ártól függetlenül) SGS vagy Defy?

[ Szerkesztve ]

(#27021) RazorGTR1 válasza Mauzes (#27020) üzenetére

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

SGS. De ha ennyire ártól független vagy, akkor SGS2 vagy iPhone 4 :D

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

(#27022) bradam válasza Mauzes (#27020) üzenetére

bradam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha kell a Gps akkor ne SGS ;]

(#27023) Cyberpunk válasza CHIPman (#27019) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igaz az csak LP-DDR2-es:)

(#27024) Mauzes válasza bradam (#27022) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

Kellene, szóval kifejtenéd kicsit, kérlek?

(#27025) Rav3n02 válasza Mauzes (#27020) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Defy: jobb akku idő, kompaktabb, erősebb gps :U

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ www.villamregeny.blog.hu - ha szeretsz olvasni, de nincs rá időd

(#27026) Dhampir válasza Rav3n02 (#27025) üzenetére

Dhampir
(PH! addikt)

Az igaz, hogy a Defynél kotyog az akkumulátor a házban és lötyögnek a gombok?

[ Szerkesztve ]

(#27027) Rav3n02 válasza Dhampir (#27026) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem telefonja válogatja. Az enyém például stabil mint a beton, egyedül a hangerőgombok bénák egy kicsit :U

(#27028) Speed limit válasza Rav3n02 (#27027) üzenetére

Speed limit
(tag)

Szerintem is telefon válogatja de nyöszörgés ellen be kell rakni a hátlap alá egy kis papírzsebit és tökéletes. Szerencsére nekem se nem nyöszörög se nem lötyögnek a gombok.

(#27029) tsiga18

tsiga18
(újonc)

Sziasztok!
Most tervezek a közeljövőben okostelefont venni t-nél. Szerintetek érdemes várnom szeptemberig hátha lesznek akciók? vagy ne nagyon számítsak ilyenre?
Még 1 kérdés: kártyásan vagy előfizusan éri meg jobban telefont venni?
Köszönöm előre is a válaszokat.

(#27030) CHIPman válasza tsiga18 (#27029) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon gyorsan mennek le az árak, kimennek készülékek, meg jönnek is stb. De mindig nem lehet várni, ha kell készülék akkor úgyis veszel.
Előfizetéssel jobban megéri, mert egyrészt olcsóbb a készülék, másrészt ha kihasználod az előfizetést, akkor sokkal jobban jársz, mint kártyással.

(#27031) janes74 válasza syl5 (#27013) üzenetére

janes74
(senior tag)

Nekem a gyári rommal is hiba nélkül működött a 2X,a legújjabb v10d meg nagyon jó állítólag.

(#27032) Borg76

Borg76
(tag)

Üdv.

Voltam ma vodaboltba, megnéztem a defy-t, ace-t.Az itt tanácsolt defy valóban jóféle vételnek ígérkezik, viszont..
Volna lehetőségem "normális" áron Nexus S nevü készüléket venni.Kicsit utána olvastam, egész korrekt kütyü, defy-nél is jobbank tűnik, csupán egy dolog zavar.Megnéztem a Nexus topic hozzászólásokat, és igen kevésnek találom,például defy 30k hozzászóláshoz képest.Az ára miatt nem veszi sok ember, esetleg van valami negatívuma és az kerülte el a figyelmem??Tetszik a telefon, de csak olyat szeretnék venni, amihez bármikor tudok infót szerezni ha probléma van vele.
Vélemény? :F

[ Szerkesztve ]

(#27033) bradam válasza Borg76 (#27032) üzenetére

bradam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kevésbé elterjedt mert horror áron árulták egy jó darabig, most hogy takarítás lesz kisöprik jó áron. Amúgy nagyon jó telefon egyetlen hátránya hogy 16gb-n felül nem bővíthető.De a Defynél és Acenél is jóval 1kategóriával jobb.

Mauzes:SGS-nél szimplán használhatatlan a GPS nagy általánosságban(kivételek vannak) De van olyan akinek hibamentes, de lutri szóval nem szabad erre építeni.

[ Szerkesztve ]

(#27034) CHIPman válasza bradam (#27033) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1: Meg hogy nincs benne 720p felvétel, és még tudtommal nem is lehet rámókolni.
2: Kicsit túlzás. ROM-tól is függ, ezt és ezt például én csináltam, viszont más romokkal volt sokkal rosszabb is.

(#27035) bradam válasza CHIPman (#27034) üzenetére

bradam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én 10 hónap alatt végtelen sok számú rom használata után mondom ezt,szóval készülékfüggő IS szerintem, ha rosszat fogsz ki, esélytelen,hogy működésre bírd normálisan.
A 720p-ről nem tudtam,bocsi a csúsztatásért.

(#27036) Cyberpunk válasza Borg76 (#27032) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a rendszerfrissítések számítanak akkor Nexus S. Arra 100% hogy jön a 4.0 Ice Cream Sandwich.
Amúgy meg ha szeretsz ROM-olni akkor nem kell kétségbe esni ott az XDA.

(#27037) Borg76 válasza Cyberpunk (#27036) üzenetére

Borg76
(tag)

Igazából annyira nem a frissítés számít, azt megoldom magam, csak nem tudtam mire vélni a "népszerűtlenségét".
Igaz, videóban kicsit gyenge, de az állókép része egész jól sikerült :)
Pedig már a vodaboltba kihozta az ember a defy-t, és ha nem fagy le a rencer, akkor már azt próbálgatom :D
Így viszont lehet Nexus lesz belőle :U

(#27038) szabozsolt87 válasza Borg76 (#27037) üzenetére

szabozsolt87
(tag)

Nexus-al nem jársz rosszul, ha az én véleményem is számít + egynek. :DD

[ Szerkesztve ]

A software a számítógép azon része, amit szidni lehet, a hardware-t pedig rugdosni.

(#27039) umek7 válasza Borg76 (#27037) üzenetére

umek7
(őstag)

Tényleg nem fogsz rosszul járni a Nexus-szal. Bár a Defy valahogy közelebb áll a szívemhez, de kétségen kívül jó vétel.

(#27040) Borg76 válasza szabozsolt87 (#27038) üzenetére

Borg76
(tag)

Természetesen minden vélemény számít :R
Első komolyabb androidos telefonom lesz, igy a rendszert már ismerem, a készülék a lényeg.

(#27041) Borg76

Borg76
(tag)

Jóféle a Defy ez kétségtelen, de nem akarom lekötni magam 2 évre vodához, más alternatíva meg nincs.

(#27042) szabozsolt87 válasza Borg76 (#27041) üzenetére

szabozsolt87
(tag)

Vedd meg kártyafüggetlenül 79.990-ért. ;) Már mint a Nexus-t.

[ Szerkesztve ]

A software a számítógép azon része, amit szidni lehet, a hardware-t pedig rugdosni.

(#27043) Borg76 válasza szabozsolt87 (#27042) üzenetére

Borg76
(tag)

Ez a terv :DDD
Ha nem tetszik még mindig elcserélhetem Defy-re ;)

(#27044) szabozsolt87 válasza Borg76 (#27043) üzenetére

szabozsolt87
(tag)

Ez a beszéd. Engem az ARC érdekel nagyon, de értelmes ajánlatot nem kaptam még, hogy lecseréljem a sgs-t. :DDD

(#27045) Rav3n02 válasza szabozsolt87 (#27042) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Most nyitott két Euronics üzlet, Budaörsön és Budakalászon, ha jól emlékeszem 69.000-ért
árulták a Nexus S-t függetlenül :U

(#27046) szabozsolt87 válasza Rav3n02 (#27045) üzenetére

szabozsolt87
(tag)

Nah az zsíros kenyér. Meg kell venni gyorsan. Bár ahogyan a Euronicsot ismerem már nincs belőle, mert rendeltek belőle 3db-ot :D

[ Szerkesztve ]

(#27048) Dhampir

Dhampir
(PH! addikt)

Samsung GT-i9023 Nexus S tartalmazza a Samsung Apps-t vagy utólag fel lehet rá tenni?

Néztem hirdetéseket és néhol SLCD-, másutt meg Super AMOLED-kijelzővel hirdetve árusítják, ez létezhet?

(#27049) bradam válasza Dhampir (#27048) üzenetére

bradam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az európai verzió az SLCD

(#27050) iceq9999

iceq9999
(tag)

Sziasztok!

Gondba estem: HTC Desire vagy HTC HD2-t vegyek? Írjatok már: pro és kontrákat!!!

Köszönöm! :R :R

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung Galaxy SII 4.1.2

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.