android frissítések, flash támogatás és egyéb ilyen dolgok amik értékállóvá teszik hogy alakul a defynél? nem követem annyira a dolgokat ezért nem is tiszta minden. 
Like! -> goo.gl/o1r6l
(#27001) macimeister válasza mr.kocka (#27000) üzenetére
android frissítések, flash támogatás és egyéb ilyen dolgok amik értékállóvá teszik hogy alakul a defynél? nem követem annyira a dolgokat ezért nem is tiszta minden. 
Like! -> goo.gl/o1r6l
(#27002) mr.kocka válasza macimeister (#27001) üzenetére
Én úgy tudom 2.2 a legfrissebb rá, 2.3 nem hiszem, hogy lesz. Viszont, Magyar nyelvű nincsen, csak Angol. Flashel is boldogul. Részletesebb beszámolót írnak a tulajok róla. 
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
(#27003) hunfatal válasza macimeister (#26998) üzenetére

SE Xperia Mini Pro, bár egyelőre csak a Vodafone árulja, de pár nap és szerintem a T-nél is kapható lesz.
Főoldalon a tesztje.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX
Ne írj már ilyeneket, hogy szerintem... Már többször láttam, de először nem szóltam, gondoltam elírás. A T-nek nagyon szép listája van a "pár napon belül" (értsd max 1 hónap) bevezetendő készülékekről, és nincs benne a Mini Pro, csak a Mini.

És már írták más topicban, hogy lesz a pro is. Egyébként meg lehet, hogy vodás, vagy telenoros. De függetlenül is lehet már kapni 1-2 helyen.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX
(#27006) Speed limit válasza macimeister (#27001) üzenetére

Defy-re 2.2 a legújabb hivatalos rom és szerintem 100% hogy ez is marad.
Flashel szépen boldogul,
Szép képet csinál fölég ha piros lencsést fogsz ki, ( de szerintem ezt is kicsit felfúják mert elég vájt szeműnek kell lenni hogy észre vedd a különbséget persze vannak kivételek. ) Hivatalosan csak Angol nyelv érhető el de egy kis barkácsolással elérhető a Magyar nyelv és a 2.3.5 is. ( CM7 v. (W)MIUI )
Most egy defytárs lefordította a CEE alapot magyarra de elég körülményes még felrakni. Nálam közepes igénybe vétellel ( 3G only 1-2 óra játék, 40 perc zenehallgatás, 2-3 óra WIFI és 1-1,5 óra telefonálás ) így napvégére 20-30% környéken van az aksi szint.
Jelenleg 3 napja megy és 47% van még de csak akkor nyúlok hozzá ha hívnak vagy hívok.
A telefon nagyon fürge már 2.2-vel is de ha megkapja a 2.3 szó szerint szárnyra kell 
Hibái és betegségei: Legfőképpen a kedves Motorola ( no support ), a másik probléma hangszóró hiba de talán már végre sikerült ez kinőni a mostani modelleknek.
[ Szerkesztve ]
+1 defy
gyors, jó akksi, jó kamera, strapabíró
►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ www.villamregeny.blog.hu - ha szeretsz olvasni, de nincs rá időd
(#27008) atillaahun válasza Cyberpunk (#26996) üzenetére

És abban mióta van flash támogatás meg előlapi kamera... Na mindegy úgy látom most lehetetlent kérdeztem.
(#27009) Cyberpunk válasza atillaahun (#27008) üzenetére
Tökmind1 ennyiért nincs olyan ami a te igényeidet kielégítené. Javasolnám a Defy-t mint hogy abban már ARMv7 van. De előlapi kamera nagyon ritka. S ebben sincs.
Nokia Lumia 920 + iPad 3.

Sziasztok!
Ti mit vennétek?
-Desire, AMOLED, szép állapot, több mint 1 éves, 55k
-Optimus 2X, 3 hónapos, 65k
-esetleg Defy 50 körül.
Nagyon szeretnék már egy Dezit és Sense-et, de nagyon kecsegtető a 2X 65-ért. Vagy nem véletlenül ennyi?
Pull UP or Shut UP!

allutolag 45ert is volt.mar elado belole. van aki teljesen meg van elegedve vele, de a koreai gyartoknak nem a sw az erosseguk inkabb a hw-re gyurnak.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
Én az 2X-et venném. De már a vétel napján menne rá egy custom rom.

Magyarul döcögős, akadós, gányolós telefon a 2x?
Cyberpunk
Ha megkérlek és van rá időd kifejtenéd bővebben miért? Nekem sajnos nem nagyon van most időm utánaolvasgatni, meg speckókat nézni?
[ Szerkesztve ]
Pull UP or Shut UP!
(#27014) korpicschess válasza syl5 (#27013) üzenetére
Ahogy mondod. Én SGS2 és O2X között gyötrődöm, 40k a különbség az én díjcsomagommal. Viszont az O2X sokkal gyengébb, ráadásul hivatalos szoftver egy szar így tömören, MIUI ROM-okkal aztmondják egész használható, de sosem lesz olyan, mint mondjuk egy S2...
Mondjuk ha felteszel rá egy MIUI-t akkor sokkal jobb vétel szerintem, mint a többi általad felsorolt, így támogatom. 
[ Szerkesztve ]
► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io
Mert a gyári rom az egy katasztrófa. És nem tudni hogy mikkor jön rá a 2.3, ha jön egyáltalán
A két mag meg egyszer jó lesz, bár kétségtelen hogy az 512MB RAM-nál azért rakhattak volna bele többet is, hiába dualchannel meg hasonlók.
(#27016) syl5 válasza korpicschess (#27014) üzenetére

& Cyberpunk
Romolás nem gond, viszont a MIUI oldalán nem láttam a támogatott telefonok között. Ez valami port? Kérdés, hogy mennyire stabil, működik-e az összes funkció, stb.
CM-ből sem volt stable.
Úgy vagyok már vele, hogy nem akarok már kész rom-ra várni. Elég volt majdnem 2 év romra várás, elegem van már a gányolós telefonokból, inkább egy stabilan, megbízhatóan, gyorsan működő telefont szeretnék.
Továbbá ez most csak kb fél éves időtartamra kellene. Nagyon tetszik a Dezi és a Sense is. Mondjuk inkább a legújabb Sense (Nem fürdök be a Dezivel, hogy akad döcög rajta az új lockscreen stb?). És az sem utolsó szempont, hogy +10k-t megéreznék most nagyon.
Így mit mondtok?
Pull UP or Shut UP!
(#27017) korpicschess válasza syl5 (#27016) üzenetére
Ugyanezért nem akarok igazán O2X-et, ráuntam, hogy SGS-en valami nem volt jó, gyorsan merült, hetente új ROM etc... Nem akarok ezzel szarakodni.
Itt nézz szét.
Hibalista (már lehet valamit javítottak). Szóval... nem az igazi.
Mondjuk én Desire-t sosem szerettem... elég gyengus. SGS-t jobbnak tartom, de ott is érdemes mókolni - viszont Desire-ön is. Tehát 1:1.. Alapból is használhatóak + SGS megkapta a 2.3.4-et hivatalosan. Az EU modellek.
[ Szerkesztve ]
► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io
(#27018) RazorGTR1 válasza korpicschess (#27017) üzenetére
A Dezi is kapott 2.3.3-at, aki azt használja, azt mondja, bugmentes.
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.
Nem dualchannel, az a 3D-nél volt először.

Sziasztok!
(Ártól függetlenül) SGS vagy Defy?
[ Szerkesztve ]
SGS. De ha ennyire ártól független vagy, akkor SGS2 vagy iPhone 4 
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.
Ha kell a Gps akkor ne SGS ![;]](/dl/s/v1.gif)
Igaz az csak LP-DDR2-es

Kellene, szóval kifejtenéd kicsit, kérlek?
Defy: jobb akku idő, kompaktabb, erősebb gps 
►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ www.villamregeny.blog.hu - ha szeretsz olvasni, de nincs rá időd

Az igaz, hogy a Defynél kotyog az akkumulátor a házban és lötyögnek a gombok?
[ Szerkesztve ]
Szerintem telefonja válogatja. Az enyém például stabil mint a beton, egyedül a hangerőgombok bénák egy kicsit 
(#27028) Speed limit válasza Rav3n02 (#27027) üzenetére

Szerintem is telefon válogatja de nyöszörgés ellen be kell rakni a hátlap alá egy kis papírzsebit és tökéletes. Szerencsére nekem se nem nyöszörög se nem lötyögnek a gombok.

Sziasztok!
Most tervezek a közeljövőben okostelefont venni t-nél. Szerintetek érdemes várnom szeptemberig hátha lesznek akciók? vagy ne nagyon számítsak ilyenre?
Még 1 kérdés: kártyásan vagy előfizusan éri meg jobban telefont venni?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Nagyon gyorsan mennek le az árak, kimennek készülékek, meg jönnek is stb. De mindig nem lehet várni, ha kell készülék akkor úgyis veszel.
Előfizetéssel jobban megéri, mert egyrészt olcsóbb a készülék, másrészt ha kihasználod az előfizetést, akkor sokkal jobban jársz, mint kártyással.

Nekem a gyári rommal is hiba nélkül működött a 2X,a legújjabb v10d meg nagyon jó állítólag.

Üdv.
Voltam ma vodaboltba, megnéztem a defy-t, ace-t.Az itt tanácsolt defy valóban jóféle vételnek ígérkezik, viszont..
Volna lehetőségem "normális" áron Nexus S nevü készüléket venni.Kicsit utána olvastam, egész korrekt kütyü, defy-nél is jobbank tűnik, csupán egy dolog zavar.Megnéztem a Nexus topic hozzászólásokat, és igen kevésnek találom,például defy 30k hozzászóláshoz képest.Az ára miatt nem veszi sok ember, esetleg van valami negatívuma és az kerülte el a figyelmem??Tetszik a telefon, de csak olyat szeretnék venni, amihez bármikor tudok infót szerezni ha probléma van vele.
Vélemény? 
[ Szerkesztve ]
Kevésbé elterjedt mert horror áron árulták egy jó darabig, most hogy takarítás lesz kisöprik jó áron. Amúgy nagyon jó telefon egyetlen hátránya hogy 16gb-n felül nem bővíthető.De a Defynél és Acenél is jóval 1kategóriával jobb.
Mauzes:SGS-nél szimplán használhatatlan a GPS nagy általánosságban(kivételek vannak) De van olyan akinek hibamentes, de lutri szóval nem szabad erre építeni.
[ Szerkesztve ]
Én 10 hónap alatt végtelen sok számú rom használata után mondom ezt,szóval készülékfüggő IS szerintem, ha rosszat fogsz ki, esélytelen,hogy működésre bírd normálisan.
A 720p-ről nem tudtam,bocsi a csúsztatásért.
Ha a rendszerfrissítések számítanak akkor Nexus S. Arra 100% hogy jön a 4.0 Ice Cream Sandwich.
Amúgy meg ha szeretsz ROM-olni akkor nem kell kétségbe esni ott az XDA.

Igazából annyira nem a frissítés számít, azt megoldom magam, csak nem tudtam mire vélni a "népszerűtlenségét".
Igaz, videóban kicsit gyenge, de az állókép része egész jól sikerült 
Pedig már a vodaboltba kihozta az ember a defy-t, és ha nem fagy le a rencer, akkor már azt próbálgatom 
Így viszont lehet Nexus lesz belőle 
(#27038) szabozsolt87 válasza Borg76 (#27037) üzenetére

Nexus-al nem jársz rosszul, ha az én véleményem is számít + egynek. 
[ Szerkesztve ]
A software a számítógép azon része, amit szidni lehet, a hardware-t pedig rugdosni.

Tényleg nem fogsz rosszul járni a Nexus-szal. Bár a Defy valahogy közelebb áll a szívemhez, de kétségen kívül jó vétel.
(#27040) Borg76 válasza szabozsolt87 (#27038) üzenetére

Természetesen minden vélemény számít 
Első komolyabb androidos telefonom lesz, igy a rendszert már ismerem, a készülék a lényeg.

Jóféle a Defy ez kétségtelen, de nem akarom lekötni magam 2 évre vodához, más alternatíva meg nincs.
(#27042) szabozsolt87 válasza Borg76 (#27041) üzenetére

Vedd meg kártyafüggetlenül 79.990-ért.
Már mint a Nexus-t.
[ Szerkesztve ]
A software a számítógép azon része, amit szidni lehet, a hardware-t pedig rugdosni.
(#27043) Borg76 válasza szabozsolt87 (#27042) üzenetére

Ez a terv 
Ha nem tetszik még mindig elcserélhetem Defy-re 
(#27044) szabozsolt87 válasza Borg76 (#27043) üzenetére

Ez a beszéd. Engem az ARC érdekel nagyon, de értelmes ajánlatot nem kaptam még, hogy lecseréljem a sgs-t. 
(#27045) Rav3n02 válasza szabozsolt87 (#27042) üzenetére
Most nyitott két Euronics üzlet, Budaörsön és Budakalászon, ha jól emlékeszem 69.000-ért
árulták a Nexus S-t függetlenül 
(#27046) szabozsolt87 válasza Rav3n02 (#27045) üzenetére

Nah az zsíros kenyér. Meg kell venni gyorsan. Bár ahogyan a Euronicsot ismerem már nincs belőle, mert rendeltek belőle 3db-ot 
[ Szerkesztve ]

Samsung GT-i9023 Nexus S tartalmazza a Samsung Apps-t vagy utólag fel lehet rá tenni?
Néztem hirdetéseket és néhol SLCD-, másutt meg Super AMOLED-kijelzővel hirdetve árusítják, ez létezhet?
Az európai verzió az SLCD