értem hát szerintem is elég jó ár érték arányban és aksiról mit tudtok tudom szubjektív és használat függő de a többihez képest mennyire merül?
Lg 4X
(#35001) vivi433 válasza szentkuti11 (#34999) üzenetére

értem hát szerintem is elég jó ár érték arányban és aksiról mit tudtok tudom szubjektív és használat függő de a többihez képest mennyire merül?
Lg 4X
(#35002) szentkuti11 válasza vivi433 (#35001) üzenetére
1 napot bír ki, egy átlag okostelefon másfelet
(#35003) tzsolesz válasza szentkuti11 (#35002) üzenetére
Tehát a többi teló délben lemerül kb. pont amikor suliban, melóban vagyunk, és cseszhetjük. Az LG pedig estére, ami jó, mert az ágyunk melletti éjjeliszekrényre helyezve töltőre tehetjük, és nyomkodhatjuk is töltés közben. 
Az a fél nap aztán nagyon számít, csak erre akartam kilyukadni.

tzsolesz

Ezt egy kicsit benéztem...
Miben különbözik a Mini pro és az X10 mini pro? 

Kb. ebben,azaz mindenben. 
Elindult egy új magyar közösségi oldal,próbáld ki!!! --->http://kokuszdio.hu/
(#35006) szentkuti11 válasza tzsolesz (#35003) üzenetére
Én is a 2X mellett vagyok, tetszenek az új LG-k, de:
Egy átlag okostelefonnal lehet játszani, navigálni, zenét hallgatni egész nap, valószínűleg estig ki fogja húzni. A 2X már nem biztos. Ez a különbség igazán.
(#35007) vivi433 válasza szentkuti11 (#35002) üzenetére

hát akkor holnap rendelem is csak kellet egy kis megerősítés!!!

Lg 4X

Van valahol egy olyan lista ahol össze vannak hasonlítva a processzorok? Én nem találtam sehol se, csak olyat ahol a notebook procik vannak összehasonlítva.
Pl.. MTK6516 vs. MSM7227-1
Köszi

Sziasztok!
65 ezer forint értékbe, milyen kártyás Androidos okostelefont ajánlotok? 

Ezt benéztem
Azt hittem hogy a Mini pro a nagyon olcsó ( 35k ).
Akkor nézelődök tovább...
DEFY, Galaxy Ace, Xperia Mini Pro
Bár szerintem az újonnan 60k egy elég halott kategória. Tehát szerintem a 40-50 meg a 80-90 közti kategória létezik inkább új okostelefonnál jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, SE Xperia Neo, Ray, Samsung Galaxy W.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

Samsung galaxy Ace nem tetszik, a Defy+ állítólag nem magyar, a Neo-t akarom, csak jó lenne ha le menne az ára kb 60-ra

a defy+ magyar! a sima defy nem magyar
Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

oké, de mondjuk szerintem a Neo jobb telefon, és kiadják majd rá a a 4.0-át

Az hallottam a Defy+ sem magyar,legalább is a teszben nem.
65k-t irtal a Neo V meg 65 900 ft-tol kaphato az xxlgsm-nel ezustben. [link]
Most vagy varsz, vagy nem te tudod.
Ar/ertek aranyban mindharom telefonnal jobban megeri, ha a Defy+-on nincs magyar nyelv, bar fuggetlenul meg dragabb, mint a Neo.
35021: Tok mindegy, hany megapixel van rairva, ez manapsag nem szamit.
[ Szerkesztve ]
(#35018) Cyberpunk válasza szentkuti11 (#35006) üzenetére
Nos akkor az ellenérvek. Bugos és sokan szidják. Gondolom nem azért mert LG. Elég csak beleolvasni a vele foglalkozó topicokba. Nem csak hazai. 
ICS lesz rá hivatalosan is, de csak valamikkor 2012 3/4-ben. Az azért nem most lesz még.
Az akkus dolgot felejtsétek el. 1 db "csúcs" készülék sem, sőt még az olcsóbbak közül is nem bírnak ki 1 napot sem. Anélkül hogy a töltőre ne keljen dugni. Persze ez használattól függ. És itt én most nem játékra értem. Az természetes hogy max 2 óra.
Nokia Lumia 920 + iPad 3.

35-40k-ig gondolkoztam telóban, de eddig nem nagyon találtam olyat, ami jó lenne nekem
Eddig a Galaxy Gio-t láttam, hogy az nagyjából jó lenne, de nem tudom...Valami ötlet?
(#35020) szentkuti11 válasza Domxc (#35017) üzenetére
Ez elég korrekt ár, de Január 1.től biztosan drágább lesz (áfaemelés). Szóval ha tetszik, akkor még idén kéne megvenned.
mate543: Xperia Mini?
[ Szerkesztve ]

nekem a drágább Neo kell aminek 8 megapixeles a kamerája, de am nagyon tetszik a telefon 

SE Xperia Mini vagy SE Live with Walkman?
[ Szerkesztve ]
(#35023) Domxc válasza szentkuti11 (#35020) üzenetére
Hat nekem biztos nem kell megvennem. 
35021: Akkor ebben is leirom, hogy a mai keszulekeknek tok mindegy, hany megapixelt irnak ra, attol nem lesz jobb fotos. A fotozasra hasznalj, fenykepezogepet.
35024: Nem szoktam rapiritani az emberekre, de nem egy hsz szuletett, hogy az Xperia Mini-t, vagy Mini pro-t vegyel, de te meg most is azon eroskodsz, hogy Mini pro, vagy Defy.
Ezerszer elmondtak, hogy nem eri meg a pluszpenzt a Defy, tehat egyertelmu, hogy vagy a Mini-t, vagy a Mini Pro-t vedd. Ez meg nem nagy dilemma, ha sokat szoktal SMS-ezni, vagy chatelni, akkor Mini Pro, ha nem akkor Mini.
[ Szerkesztve ]
(#35024) mate543 válasza szentkuti11 (#35020) üzenetére

Az is jó lenne, de ha már majdnem 50k-ba kerül, akkor már nem érdekelne, rádobnék pár ezret és van mini pro, vagy defy.
Ez a legnagyobb bajom.
Ami nagyon tetszene az drága, vagy nincs olcsóbban... 

Xperia Mini 35 k T-nél.
Live with Walkman 42 k Telenornál.

59k a Defy és 55 a Mini pro függetlennél...
Illetve most nincs feles 35k-m, valószínű hogy januárban lesz rá keretem. Addigra meg kitudja hogy mennyi lesz mindegyik...
[ Szerkesztve ]

A Defy+ sem magyar.
(#35017) Domxc: Ne ajánljunk már sufnigsm bolti garos készülékeket...
(#35019) mate543: Xperia Mini? 35k dominoban, sokkal jobb, mint a Gio.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX
Es a Defy-ben 800mHz van, a Xperia Miniben 1Ghz, tovabba az Xperia Mini HD kameraval rendelkezik, es jobb fenykepezovel, es nemely szempontbol praktikusabb, ha most egy Defy+ allna vele szemben akkor tenyleg elgondolkodtato lenne, de igy nem, annak fenyeben, hogy a Mini az ICS-t is megkapja.
Talan ez a keves pro a Defy-nel, hogy nagyobb a kepernyoje, es strapa, de ez elhanyagolhato, hacsak nem egy lapatkezu Bear Grylls vagy.
Egyebkent nem ertem ezeket a furcsa valtasokat eloszor Gio, aztan Xperia Mini, aztan Defy.
Szvsz Mini es pont.
hunfatal: mert xxlgsm-el problemak vannak? szvsz biztonsagosabb, mint masodkezbol atvenni. egyebkent nehez volt ugy ajanlani, hogy csak annyit irt, hogy kartyasan. 
[ Szerkesztve ]

de amúgy tudtok megbízható jó oldalt, ahol lehet rendelni?

Nem tudom, hogy vannak e problémák, de én nem vennék ázsiai piacra szánt, szürkeimport, kitudja milyen forrásból származó, tartozékok nélküli telefont.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.szorenyiadam.android.arkanoidx || http://www.facebook.com/ArkanoidX
xxl|gsm|line, csak kérd a tartozékokat, és a gyári gart. Drágább lesz, de megéri.
hunfatal: Ha garinál nem problémáznak miatta, akkor mi a baj vele?
[ Szerkesztve ]

a tartozékoknál külön kell kérni a töltőt, meg memória kártyát?
Hamar a tartozekokat kulon kerik valoszinuleg, igen, ezeket is.

Üdv, egy jó állapotú garis SGS-t cserélnék el hasonló képességű készülékre, kizárólag előlapi kamerával. Mit javasolnátok?
(#35035) szentkuti11 válasza atillaahun (#35034) üzenetére
Xperia Neo vagy Neo V?
(#35036) dokee78 válasza szentkuti11 (#35035) üzenetére

Inkább NeoTalán Xperia ARC? Nincs előlapi kamera.
[ Szerkesztve ]
(#35037) szentkuti11 válasza dokee78 (#35036) üzenetére
Az Arcon van előlapi kamera? 
Ja, látom javítottad.
[ Szerkesztve ]
(#35038) Domxc válasza atillaahun (#35034) üzenetére
Xperia Neo, esetleg egy Desire S ha, pedig nem szukseges az Android, akkor egy Dell Venue Pro, vagy egy Samsung Omnia 7.
[ Szerkesztve ]
(#35039) tzsolesz válasza atillaahun (#35034) üzenetére
Ha neked ez fontos, akkor az LG Optimus Black-en 2Mp-es előlapi van. 480p videót vesz fel, elég jó minőségben.
tzsolesz
(#35040) atillaahun válasza szentkuti11 (#35035) üzenetére

... és (#35038) Domxc és (#35039) tzsolesz
Köszi szépen a tippeket, mindhárom egész jónak tűnik, így első körben, átnézem őket.
Szerintetek melyik érné meg a legjobban közölük? A support fontos még nálam, elsősorban a felhasználói, vagy ha az nincs akkor nagyon jól optimalizált gyári szoftver.
[ Szerkesztve ]

Nem 720p-t vesz fel a Black? 
Nekem anno,még a T jó árban adta a Black-et tervben volt nekem,
de akkor még volt egy olyan BUG benne,
hogy a rögzített videót PC-n nézve széthúzta.
Utána a T megemelte az árát.
Azt sem értem miért nincs a T-nél Xperia Neo,korábban úgy volt,
hogy forgalmazzák,még egy készülékkatalógusba bele is tették.
[ Szerkesztve ]
A hátsó igen, az előlapi 480p-t. nem értem miért kell a 2Mp-es kamera előre. Ilyen jók már a mobile netek? 
tzsolesz

Üdv!
Srácok szerintetek a picit megunt Nexus S-emet mely telefokra lenne érdemes elcserélnem? Az se baj, ha szebb lesz dizájnban.
Ezeket találtam: SE Neo, Arc, Ray és Samsung Galaxy W.
Elég ha 1 szinten van a telefon a Nexus S-sel. Csodát nem várok. Volt már pár androidom.
Akinek volt Nexus S-e és bármelyik a felsoroltak vagy majd ajánlottak közül (amit Ti ajánlotok ezek mellé
), az ossza meg kérem az észrevételeit.
Köszönöm!
Land
★ Xiaomi MI2 32 Gb ★ | ★ VSonic GR06 IEM ★

sziasztok.több helyre irtam már .egy kérdéssel fordulok hozzátok.két telo közt gondolkodom.egyik sem egy mai darab de nekem tetszenek.az egyik egy sony ericsson p1i a másik egy mitac mio a701 szeretném kikérni a véleményeteket a két készülék közül melyik lenne jobb döntés.elöre is köszi a válaszotokat.
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
(#35045) szentkuti11 válasza Domxc (#35038) üzenetére
Az Omnia 7-ben sincs előlapi kamera...

Sziasztok,
Egy ismerősöm ausztriában dolgozik, és karácsonyi ajándékként egy Galaxy s II. -t kapott. KÁRTYAFÜGGETLENÜL. a magyar T-mobile kártyáját betéve mégis az "adja meg a hálózatzár vezérlőkódját" üzenetet kapja. elképzelhető hogy "régi a SIM-kártya" vagy más itthoni gond van, vagy inkább az a verzió, hogy mégsem kártyafüggetlen a telefon? és a kinti üzletben kell reklamálni. elképzelhető az hogy kint csak a hálózatkódot oldották fel, az országkódot nem? van valakinek ötlete, tapasztalata?
SGS2 4.1.2 XXLS8
Az a legelső szoftverrel volt. Elég gyorsan orvosolva volt. 
tzsolesz
(#35048) atillaahun válasza atillaahun (#35040) üzenetére

<< Szerkesztve. 

Ha nem emelték volna az árát akkor most Black-em lenne.
50-55ezer volt a kezdőára akkor.

drága a Neo mindenestül, sajnos ennyit nem tudok áldozni egy telefonra. Valami más alternatívát kell keresnem. Tud valaki olyn telefont, aminek a képernyője legalább 3.5" és szépen is fényképez, és friss androidos rendszer van rá? Valami türhető áron