2013. május 23., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)

(#15751) Land

Land
(őstag)

Nem tudom megmondani, hogy a kijelző-proci páros jó-e. Nem tudok mihez viszonyítani. A menüben elég gyors a görgetés pl.

★ Xiaomi MI2 32 Gb ★ | ★ VSonic GR06 IEM ★

(#15752) Akoneira

Akoneira
(kvázi-tag)

Nem tudom jó helyre írok e, remélem igen.

Nekem egy kérdésem volna.Okostelefon előtt állok, már fél éve húzom, és persze az anyagiaknak is össze kell jönnie, mert nem akarom hogy az ősök vegyék meg, magamat ismerve akkor jobban fogok rá vigyázni.
A lényeg, hogy a HTC Touch pro 2-t néztem ki magamnak.Tudom hogy nem új telefon,de én beleszerettem._De!_Fotómániás vagyok, és nem akarom minden nap bumszli gépemet magammal vinni.A HTC TOuch pro 2-ben nincs vaku!
Olyan telefont keresek, ami hasonló paraméterekkel bír, qwertys, és xenon vakus.
Nokia kizárva!!
Tudom ez leszűkíti a kört, de nem tetszik a Nokia.Bár persze csalódhatok kellemeset!
Ezért kérlek titeket, adjatok tippet.Egyáltalán létezik ilyen telefon? :DD :DD :F :F :F

"Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza."

(#15753) csabooooo válasza Akoneira (#15752) üzenetére

csabooooo
(fanatikus tag)

Nem létezik ilyen teló (qwerty, xenon). Ha nem lenne fontos a qwerty, akkor Motorola XT720.

www.fordfocus.hu

(#15754) Akoneira

Akoneira
(kvázi-tag)

Hát ez most elkeserített....
Most a Nokia n97-t nézegetem, abban van vaku, mindegy milyen csak vaku, de android, és nem is tudom...a teszt túl bíztató....
Meg hát nekem a TOuch pro 2 formatervezése szerelem első látásra.Nokia n97 még barnában elmegy úgy ahogy de...
:O :O :O :O :O :O :O :O :W

Most látom a Nokia n8-01-t, dupla Led vakuval, de az még ki sem jött....totális elkeseredettség...

A qwerty mindenképp szükséges, anélküli telót már meg sem nézek!

[ Szerkesztve ]

"Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza."

(#15755) korpicschess válasza Akoneira (#15754) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézz meg egy Motorola Milestone-t ;)

Ja igen... TP2-t nem ajánlom igazán. Öreg, rezisztív, lassú, nagy... Tapasztalat.

[ Szerkesztve ]

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#15756) Lawboy

Lawboy
(tag)

Sziasztok van 3 telefon a T-mobilnál nem tudom melyiket válasszam.
Írnátok 1 sorrendet és azt is hogy ki miért választaná a telefonokat.

ZTE BLADE
Sony Ericsson Xperia X10 mini
Sony Ericsson Xperia X8
LG OPTIMUS ONE (Persze ha jó árban lesz.)
előre is thx
Üdv.

Üdv!

(#15757) b.bone

b.bone
(senior tag)

Hi

van egy LG optimus gt 540-em, de nem vagyok vele teljesen megelégedve mert a hitvány érintőképernyője miatt képtelen vagyok még egy sms-t is megírni rajta. (vagy legalábbis a hagyományos kisoztású nokámion gyorsabban gepelek)

Most tudnek elofuzetessel 28K-ért Galaxy 3-at kérdés, hogy az jobb-e ilyen szempontból, ti mit gondoltok?

"guilty until proven innocent" - Artisjus

(#15758) csabooooo válasza b.bone (#15757) üzenetére

csabooooo
(fanatikus tag)

Abban jobb lehet, hogy kapacitív kijelzője van, tehát érzékenyebb az ujjal való érintésre. Viszont a Galaxy 3 kijelzője is meglehetősen kicsi a kényelmes gépeléshez. Ahhoz min. 3,7" kell. Ha vékonyabbak az ujjaid, esetleg 3,5" is még jó lehet.

[ Szerkesztve ]

www.fordfocus.hu

(#15759) Jadro válasza csabooooo (#15758) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Azért 3.2-től felfelé már szépen lehet gépelni fektetett módban. Nekem - igaz vékonyak az ujjaim - a 3.3-as Wave-en semmi gondom nincs a betűkkel. Álló módban is egész jó, fekvőben meg egyenesen elronthatatlan. Mondjuk a wave érzékenysége és pontossága szinte tökéletes.

Samsung Galaxy S III - CM10.1 Nightly

(#15760) Bargab válasza Oppenheimer (#15746) üzenetére

Bargab
(lelkes újonc)

Lehet már tudni hogy kb mikor lesz T-nél elérhető az optimus one? Ha 1-2 hónapon belül akkor megvárom.

[ Szerkesztve ]

(#15761) Land

Land
(őstag)

Üdv!

Egy okostelefont szeretnék venni. Garancia fontos! És gondolom már androidot érdemes venni. A keretem 40k.

Ezeket tartom fontosnak:

-3G
-Wifi
-IGO szépen fusson rajta
-legalább 2 napos üzemidő
-gyorsabb görgetés(PDF, weblapok)
-zsebbe beférjen
-qwerty előny, de nem kitétel
-előny: 3.5 jack és micro/mini USB

Köszi!

★ Xiaomi MI2 32 Gb ★ | ★ VSonic GR06 IEM ★

(#15762) jooker82 válasza Land (#15761) üzenetére

jooker82
(PH! kedvence)

Még nincs április elseje.... :N
nézd meg milyen tel van a kezedbe...

LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...

(#15763) jooker82 válasza Bargab (#15760) üzenetére

jooker82
(PH! kedvence)

szerintem 1-2 hét....pár napja beszéltem az lg ügyfélszolgálatával....és ő mondta,h már folyamatban van.....

LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...

(#15764) Csaxi

Csaxi
(újonc)

Sziasztok!

Általános használatra keresek okostelefont. 50 eFt körül szánnák rá. Három készülék között vacillálok, de bármilyen egyéb javaslatot szívesen fogadok:
a, új Samsung Galaxy 3
b, használt iPhone 3G
c, használt HTC Hero

Fényképező része nem izgat, viszont fontos a megbízható és mindig gyors működés, lehetőségekhez mérten hosszú üzemidő, jó zenelejátszási képességek és hangminőség fülesen keresztül is, jól használható böngésző, kapacitív kijelző. Egyáltalán érdemes még iPhone 3G-t venni, főleg úgy, hogy ebbe az árkategóriába garanciális készülék már nem fér bele? Köszi a válaszokat előre is! :)

(#15765) harry3

harry3
(senior tag)

Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt állok, azonban nem tudok dönteni. Jelenleg egy rosszabb Nokiám van(3110c), az akksit papír tartja a helyén.
Megéri az iPhone 3GS vagy inkább iPod touch 4G?
Igazából a kamera jobb az iPhone-ban, ott a GPS,de az iPodban ott a HD videó, és gyorsabb processzor, ezért nem tudok dönteni. Hosszabb távra szeretnék tervezni.

(#15766) korpicschess válasza harry3 (#15765) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak megjegyzem, hogy az iTouch 4g nem telefon.

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#15767) zdanee válasza harry3 (#15765) üzenetére

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha telefonalni nem akarsz vele, az iPod 4G. De attol meg az oreg Nokiadban tovabbra is papir fogja az akkut a helyen tartani :)

Zipit Z2 idomár

(#15768) harry3 válasza korpicschess (#15766) üzenetére

harry3
(senior tag)

Tisztában vagyok vele.
iPhone 3GS 8GB-osat hány forintig érdemes venni?

(#15769) jozsi252 válasza harry3 (#15768) üzenetére

jozsi252
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sokmindentől függ.

Állapot, garanciás-e, bele van-e nyúlva a belsejébe, mennyi idős, mi van hozzá. Mert egy pár hónapos gari 1-2 plussz dologgal hozzá megnyomja árat 10-15k-val minimum.

(#15770) zdanee

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ehhez tovabbra sincs senkinek hozzafuznivaloja? Egyaltalan van itt valakinek N900?

Zipit Z2 idomár

(#15771) TooN

TooN
(senior tag)

Sziasztok!

A véleményetekre lennék kíváncsi az iPhone 4 és a HTC Desire összehasonlításában.

Az elsődleges felhasználási terület az üzleti alkalmazások lennének nekem, így a nagy kérdés, hogy véleményetek szerint erre melyik készülék az alkalmasabb. Beleértve itt az Internetes felületet is, annak elérhetőségét és használhatóságát.
Egyértelmű, hogy a kérdésben benne van az Android vs. iOS kérdés is.

Méret - forma meg szinte azonos.

A médiás részek annyira nem érdekelnének, mert a PixOn12-t megtartanám mellette, mert így is úgy is 2 telefonnal kell rohangáljak. A PixOn12 meg médiára tökéletes.

Előre is köszi a tanácsokat

Üdv

...::: Nokijja Ennyóc meg S G S III. :::... ...::: R.I.P. Samu PixOn12 :::...

(#15772) Dapro

Dapro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv. Elkezdtem visszaolvasni pár oldalt, de valahogy nem találom, hogy valaki írt volna valamit is a Galaxy S-ről. Nem éri meg az a telefon? Én mostanában gondolkozok rajta.

Felh:
-játékok, ha lehet akkor ingyenesen, ugy hallottam valahogy lehet törni.(nem értek hozzá, nem kell lehordani)
-wifi (nem szoktam elnetezni a pénzt feleslegesen)
-fényképezés is fontos.
-meg akármi amitől nem unatkozom.

ezekre nem ajánljátok a galaxy s-t?
Mennyit ér meg az a telefon? használtan venném, én személy szerint 80-at költenék rá.
:R

// Heads-up for life // For Sale: http://href.hu/x/bnw4 //

(#15773) LoJoCi

LoJoCi
(újonc)

Olyan kérdésem lenne, QWERTY-s telókkal kapcsolatban, hogy várható-e valami új mostanában? Blackberry 8520-al szemezek, mivel Nokia E72-t nem akarok Symbian miatt, viszont Blackberry-t egyáltalán nem ismerem.

(#15774) korpicschess válasza Dapro (#15772) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Nagyon jó telefon, nekem volt már egy pár, de nagyon meg vagyok vele elégedve! Eddig WinMo-s vonalon voltak tapasztalataim, de még nem mélyedtem el az androidos ROM frissítésekben, de gyári ROM-mal is durva amit hoz! Minőségre sincs panasz!
80-ért jó vétel :K
Remélem valamit segítettem, hogyha érdekel valami konkrétan, akkor nyugodtan kérdezz még.

(#15775) korpicschess válasza TooN (#15771) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Szerintem a szerkesztésben ugyanott állnak, mindekettőre vannak fizetős programok, amik hozzák a funkcionalitást, viszont az iPhone 4 kijelzője jóval jobb felbontású!
Egyébként ha androidra voksolnál, akkor inkább Samsung Galaxy S, mint Desire.

(#15776) TooN válasza korpicschess (#15775) üzenetére

TooN
(senior tag)

Hello!

Köszi a választ!

Ahogy látom neked a Samuban van is tapasztalatod. Ezzel párhuzamosan nyomkodtál is HTC? Nekem az említett Samu még nem volt a kezemben, csak a Desire, így azt annyira nem ismerem.

Viszont nagy kérdés a iOS is, mert azt is csak átmenetileg nyomkodtam, de akinek az van, az esküszik rá és nem cserélné le semmiért.

Most ebben próbálok okos lenni. Mert ugye mindegyik nyílt rendszer és fejleszthető. De mi az alapvető különbség az iOS és az Android között felhasználásban.

Mondasz egy két jó dolgot a te Samudról?

Előre is köszi!

(#15777) harry3 válasza jozsi252 (#15769) üzenetére

harry3
(senior tag)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Ha nem iPhone-t vennék, akkor milyen telefont lenne érdemes venni 60000Ft-ig?
Fontos lenne a wi-fi, gps, játékok.
Megéri még iPhone 3GS-t venni, hosszabb távra?

(#15778) korpicschess válasza TooN (#15776) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:)
Külön-külön fogtam őket, Desire-nek rosszabb a kijelzője, kisebb, gyengébb a hardvere, grafikus teljesítménye. Az is egy gyári szoftveres volt, de kicsit akadozott pl. a menüben a görgetés. Samunál ilyen nincs, erősebb hardver és 3D gyorsító -> jobb játékélmény, jobb filmnézés (ez a képernyő miatt is). Talán hangminőségben is jobb, meg az SGS-ben van valami 5.1 szerű hatás is.
Kamerában is jobb az SGS, videója szuper, képei is jók, lényegesen jobbak, mint a Desire-nek.
Vékony az SGS, 9,9mm.. és hiába műanyag, nagyon egyben van, bár a hátlaptól félek, hogy nagyon könnyen karcolódhat, de kb. 5000 forint egy új... Kijelzőre is fogok majd fóliát tenni, de az is karcálló elvileg (Gorilla glass). Desire-nek talán kicsit rosszabb a minősége, és az akku ideje az, amit sokan fikáznak, SGS pedig 1 nap ha használod intenzívem, persze ezt is le lehet meríteni.

Android vs iOS... hát nézd. Itt nagyon megoszlanak a vélemények, nekem volt iOS-em is, szerettem, viszont ott, hogyha fájlokat akarsz rátenni (dokumentumok mondjuk) az jóval bonyolultabb. Játékok terén erősebb az iOS, a többi fronton talán nem, de hátránya sehol sincs. A nagyon nagy előny az egyenlőre több jó minőségű program.. JB után pedig megszűnnek a határok. Meg iOS egyszerűbb - kérdés, hogy előny vagy hátrány. Könnyebb megunni.

Igazából ami szerintem döntő az az ár, mert az SGS jóval olcsóbb, mint az iPhone 4.
Én iPhone 4-et vennék, de nagyon drága, annyival semmiképp nem ér többet. Korábban kicsit lenéztem az SGS-t az iPhone mellett, de most, hogy vettem egyet már úgy gondolom, hogy nem éri meg a plusz felárat.

harry3:
1 évig szerintem igen, vagyis míg ki nem jön az 5-ös, a 3G-t elég mostohán támogatták most..

[ Szerkesztve ]

(#15779) TooN válasza korpicschess (#15778) üzenetére

TooN
(senior tag)

Köszi a választ!

A PixOn12 miatt a Samu felé hajlana a kezem és igazándiból az Android talán egyel szimpatikusabb. De most valahogy sulykolják a fejembe, hogy iP4 de még ellen állok.

Két Samu jóval egyszerűbbé tenné az életem az biztos.

"JB után pedig megszűnnek a határok."

Ezt kifejtenéd bővebben! JB? Átmeneti zavarban vagyok, de nem értem

Köszi

(#15780) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

A Nokia C7-ről miért nem készült teszt is a Mobilarénában? Szép és jól felszerelt telefon.
Szerintetek megéri megvenni 100.000 Ft-ért? Van vetélytársa?

(#15781) Karma válasza VINIKOR (#15780) üzenetére

LOGOUT blog

Mert ez meg mi a kár szerinted? [link]
Vetélytársa van bőven, pl. SGS, iPhone 3GS, de már a ZTE Blade is elég jól megszorongatja (nem mellesleg 40k-val olcsóbb).

You made 500000 invulnerability potions !

(#15782) korpicschess válasza TooN (#15779) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jailbreak, de tiltott téma itt a fórumon.

(#15783) TooN válasza korpicschess (#15782) üzenetére

TooN
(senior tag)

O.K.

Köszi az infókat

(#15784) korpicschess válasza TooN (#15783) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs mit, remélem tudtam valamit segíteni.

(#15785) blt.62 válasza korpicschess (#15784) üzenetére

blt.62
(őstag)

Szia! Régen beszéltünk,még a SE W995 korszakban. Én is váltani készülök és kérdezném tőled,hogy Samsung Galaxi S, vagy Samsung wave?

Samsung Galaxy SIII

(#15786) zdanee

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Megpróbálkozom, még egyszer, utoljára.

- 80-90eFt között keresek qwerty-s androidos telefont, használt de még garis/0 perces-et.
- Mivel a telefonálás után a második leggyakoribb dolog az e-book olvasás, WVGA kijelző alá nem akarok menni.
- Minden nap 3-4 óra MP3 bele kell férjen az ugyanennyi ebook olvasás (átfedés!) és az 1-2 óra netezés mellé (akkuidő)
- Örülnék a minnél teljesebb böngészési élménynek, alias flash support.
- Minden kritériumnak megfelel a Nokia N900, és szeretem is a linuxot, sőt, a Maemo jobban vonz, mint az Android, de a mérete és tömege elriaszt. A másik jelöltem a Motorola Milestone, de a billentyűzete nem túl bizalomgerjesztő és nevetséges mennyiségű memória van csak benne.

Le tud valaki valamilyen nyomós érvvel beszélni az N900-ról?
Milyen androidos telefont tudtok ajánlani?

Köszönöm előre is a segítséget!

[ Szerkesztve ]

Zipit Z2 idomár

(#15787) korpicschess válasza blt.62 (#15785) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Persze, emlékszem:)
Sok mindentől függ... mindjárt dobok egy PÜ-t ;)

(#15788) zdanee válasza zdanee (#15786) üzenetére

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Felvettem a lehetséges jelöltek közé a Galaxy S-t is. Tudom, hogy nincs qwerty-ja, de ennyi még belefér. Viszont a teszteket olvasva egy kevésbé reklámozott dolgon akadt meg a feigyelmem: ez a készülék is penTile mátrixot használ. Mint fent is említettem, nagyon fontos számomra az ebook-olvasás, ami elvileg ennek a technológiának a rákfenéje, feltéve hogy nem 5 sort akarok egyszerre a képernyőn tudni, hanem ahogy azt eredetileg elképzeltem, egy teljes A5-ös oldal tartalmát.

Ettől félek:

Tudom, hogy a legtöbben képek nézegetésére használják, így ezzel a jelenséggel sosem találkoznak, tehát kérdezném a Galaxy S felhasználókat (tudom, hogy akad pár), hogy elfogultság nélkül szerintük ebook olvasásra alkalmas-e ez a kijelző?

[ Szerkesztve ]

Zipit Z2 idomár

(#15789) TooN válasza korpicschess (#15784) üzenetére

TooN
(senior tag)

Hello korpicschess!

A Samsung Galaxy S ténylegesen 150.000,-HUf környékén tanyázik, vagy én valamit benéztem!

Utána néztem és egyre jobban tetszik a telefon!

Ott van már a iP4 és Desire mellett és tényleg tetszik. De tegnap a szavaidból az ár érték arány alapján 100 alá gondoltam. Most utána néztem és meglepődtem.

Jó persze az iP4-hez képest még mindig olyan, mintha ingyen adnák!

Van valami jó beszerzési forrás, ami megbízható?
Te hol vetted?

(#15790) BaLee

BaLee
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Tesóm szeretne telefont venni, a cél az, hogy legyen benne GPS (megy ki Olaszországba ) azaz fusson rajt az IGO.

A keret 30-35 körüli. Mondtam neki, hogy ennyiért használtan kap valamit maximum.

Van valami bestbuy, amin lehet normálisan telefonálni is, lehet navigálni is vele?

Nekem egy HTC Diamondom van, ezek mennek ilyen árban mostanában. Ezt ajánlanám neki, de hátha van más alternatíva is.

[ Szerkesztve ]

(#15791) korpicschess válasza TooN (#15789) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát vaterán pl. lehet venni sufni GSM-ektől jóval olcsóbban, árgép 130ra hozza a 8 gigásokat.
Én használtan vettem egyébként.
Ott van Telenornál most akciósan, 30k, 2 év hűség, 1 év tarifahűség.
120-ért lehet kb venni szerintem (8gb-osat).

(#15792) Inarus válasza BaLee (#15790) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Samsung i900 Omnia

Eladó asztali gépem - lásd Hardverapró!

(#15793) gibi.david

gibi.david
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Egy ismerősöm olyan telefonban gondolkodik, amin menne a skype és tud diktafonnal beszélgetést rögzíteni, hívás közben is.
Gondolom skype több platformra is letölthető, de a szolgáltatók nem korlátozzák pl a hívást?
Milyen telefont/platformot/ tanácsot tudtok adni, ajánlani?

(#15794) maxborn

maxborn
(újonc)

Hali mindenkinek!
Kellene egy kis segítség mert lassan elérkezett az idő hogy lecseréljem az SE k550-et vmi kifinomultabbra, ami sokkal jobban segít a mindennapokban.
Nos eddig valahogy nokia e72 vagy BB között vacilláltam,de ahogy olvasgatok és nézegetem őket élőben is...hát inkább vmi érintőé (talán plusz gombos qwerty) a jövő!
Eddig viszolyogtam a tapitól, de megszokhatóak...meg eddig 1-2 rossz példányt láttam és beskatulyáztam a többit ;)
Szóval nincsenek egetverő elvárásaim a telóval kapcsolatban, láthatjátok hogy egy k550em van, amin még filmet is szoktam nézni...mert tudok... Meg hát na "col háború" sem igazán izgat, a mostani 176X220hoz képest bármi jobb, kivéve ami kisebb! :))

Nos komolyra fordítva a szót, az alábbi paraméterek azok amelyek számomra szükségesek lennének a túléléshez és életem könnyebbé tételéhez:

-a teló gyors legyen, ne s.arozzon,
-wifi kell,az alap, 3G...is jó lenne, meg gyorsabb adatátvitel ha a jövőre gondolok,
-GPS legyen, de sokkal inkább szükségem lenne offline térképre, akár külföldön is. Ez elég fontos lenne!
-normál használat mellett 2 nap alatt nem szeretném töltőre dugni,
-net, msn, fészbuk működjön, minimális böngészés, email...a kijelző mérete, törése,nagyítása stb...nem hat meg, már edzett acél vagyok, én aki wapon nőttem fel és apró kijelzőn :)
-3,5 jack
-multimédia---->

kamera: legyen egy kicsit átlagosnál jobb- nem várok el tőle digi fotógéppel egyenlő minőséget,de nem ártana hogy legyen egy kis fotófény,
előlapi kamera felesleges,
zene:normál, nem kell hogy koncertteremben érezzem magam,
játék: nuku, nem arra használnám,
video: divx-et le lehessen játszani lehetőleg, de nem ragaszkodom,tudok konvertálni,nagy fiú vagyok :))
rádió: legyen, de tudok kompromisszumot kötni

Nos ezek lennének.
Amiket nézegettem, ezek lehet nem egy kategóriák, de mindegyik bejött vmi miatt
-SE X10 mini pro (qwery gombsor miatt)
-SE X8
-Galaxy 3 és 5 és Spica

60ropiál nem akarok többet költeni (újonnan), lehet talán még vmi előfizus konstrukció, de nemtom most mivan a vodánál ezek közül, ui.csak voda.

És valaki erősítsen meg abban a hitemben és meggyőződésemben hogy ne is gondoljak a symbianra (nem is tudom hogy kell helyesen leírni-pláne) vagy az email királyoknak szánt BB-kre...

Még annyit a történethez, hogy sok telefonom volt régebben, persze egyk sem "okosteló" de eljött az időm. Eddig SE párti voltam, bejött az egész mindensége és nem tudom hogy egy samsung milyen fílinget adna...kicsit félek is miatta...Meg hogy ez az ANDROID megbízható és felhasználóbarát e!

Tapasztalatokat, érveket-ellenérveket várnék...Ugynis akik itt vagytok, sokkal jobban tudjátok ezeket a dolgokat és segítenétek nekem nagyban...

Kösz

(#15795) Stalkerx

Stalkerx
(újonc)

Sziasztok!

Szeretnék Okostelefont venni, de tanácstalan vagyok.
Tudnátok ajánlani valamit max. 70-80 ezerig?

Fontos szempontok: zene hallgatás, filmnézés, bővíthetőség, wifi(!), min. 5 mpixeles kamera, és persze tudjak telefonálni is vele :D.

Eddig a Samsung S8500-át néztem.

A választ előre is köszi!

Üdv!

(#15796) albiosz

albiosz
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Két modell közt vacillálok: az egyik a Nokia X3-02 a másik pedig a Nokia 5630 melyiket ajánlanátok inkább? Árban hasonló a szint.

Nyilván az 5630-as okostelefon meg blabla. De azon kívül, hogy olvas pdf-et én nem használnám ki ezt a tulajdonságát.

Amire nekem inkább kell: alapfunkciók (hívás, sms), zene (sok mp3, sok rádió), nagyon ritkán wifi, nagyon ritkán esetleg divx-ezés.

5630 felé billen a mérleg az ,,okos" jelző, de elsősorban a pdf olvasás miatt.
X3-02 felé pedig mert újabb modell és kicsivel nagyobb a kijelzője.

A legfontosabb számomra, hogy ,,hosszú távra tervezünk nyuszómuszó", tehát több évig nem szeretnék költeni új telefonra.
Az mennyiben lehet hátránya az 5630-nak, hogy már többéves modell? Ugyanígy mennyire előnye az X3-02-nek, hogy még meleg?

Köszönöm a megtisztelő válaszokat!

(#15797) LA_COSTE válasza gibi.david (#15793) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

A Skype interneten keresztül működik, max. a szolgáltató az adatmennyiséget korlátozhatja az internet csomagjaiban.

Az Android, WP korábbi verziója is képes Skype hívásokra programmal. Az IOS is. Elég széles a paletta.
A diktafonos beszélgetésrögzítést szerintem meg lehet oldani programmal(bár lehet adatvédelmi okokból nincs ilyen), illetve egy külön diktafonnal is. Az utóbbi valószínűbb.

(#15798) LA_COSTE válasza maxborn (#15794) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Ami telefonokat kiírtál lefedi, amit szeretnél. Kiegészíteném még az LG Optimussal. Én javaslom, hogy menj be egy üzletbe, ahol ki vannak téve ezek a telefonok megtekintésre. Arra készülj fel, hogy az X10 mini tényleg mini a szó szoros értelmében. A Samsungok közül inkább a Galaxy 3-at, az SE-k közül inkább a 8-at választanám. Neked kell mérlegelni.

(#15799) LA_COSTE válasza albiosz (#15796) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Hello!
Az újabb telefonoknak azért lehet előnye, mert más technológiával müködnek, illetve újabb operációs rendszer van rajta, azonban ez a Nokiánál nem így van, ahogy az elmúlt évet láthattuk. Szerintem ha Nokiánál szeretnél maradni, az 5630-at javaslom a vaku megléte miatt, a gyorsasága miatt, illetve amiatt, mert a te szempontodból szerintem a használhatóságot nem a rezisztív érintőkijelző fogja meghatározni. Gyors telefon. Én leteszem a voksom mellette.

(#15800) maxborn válasza LA_COSTE (#15798) üzenetére

maxborn
(újonc)

Köszi. De akkor valamennyi megfelelne szerinted úgy tudásban, amiket leírtam?? Mert akkor lehet dönteni ár vagy kinézet alapján...

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Melyik okostelefont vegyem? -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.