egyenlőre szerintem nincs ilyen, főleg nem elfogadható áron (é.: 100 alatt)
<talán N97?>
Jó szerencsét!

egyenlőre szerintem nincs ilyen, főleg nem elfogadható áron (é.: 100 alatt)
<talán N97?>
Jó szerencsét!
szerintem nem fagyosgatnak. De pl az e71re is mondtak ,h fagy egyeseknek ,meg hardresetelnek agybafobe

nekem ez a 2. E71em,meg ez a feher egyszer sem fagyott lassan 1 honap alatt. Pedig most is 20 alkalmazas van rajta. De folyamatosan rakom,kb 50 volt mar rajtaa,altalaban szerintem ezek tudjak lelassitani v megfagyasztani a gepet. raadasul meg a telefon memoriajara rakom oket,es egy cseppet sem lassabb tole.
De az e71 sztem megjobb. Eleg gyorsan megirtam ezt a hszt is
szerintem menny el egy MMba es nyomogasd meg mindkettot.
elofizut akarod meghosszabbitani?
There's an app for that

Igen, azt szeretném. 
Próbáltam már, de nálunk (Tatabányán) az MM-ben egyik sincs kirakva... 
<a vitrinből meg nem adták...>
Jó szerencsét!

szólni kell, és kiadják.
When I thought I could be strong...
Kiveszik azt csak szolni kell
A jo telefonok mindig a vitrinbe vannak
Jobban jarsz ha megnezed,osszehasonlitod a kettot,megjobb lesz ,h egymas mellett van.
De ott megne vedd!
There's an app for that

sajnos nem adta oda egyik eladó sem... 
<pedig három különböző alkalommal próbáltam> 
Nem független lesz, hanem T-s 
Jó szerencsét!
szép egy banda
akkor miért van ott? ez a lustaság felsőfoka...
Nekem a múltkor debrecenben kivette és ideadta a Touch Pro-t pedig az bőven száz fölött volt ott.
Dummiban sem nézted meg,az E71-ből azt szokták kirakni a MM-okba a t-ponntoknál.
There's an app for that

Mi a véleményetek az ujmobilok.hu-ról? Megbízható? Eredetileg a speedshop-ban akartam venni PDA-t, de az ujmobilok.hu olcsóbb.
Mi a tapasztalatotok?
Köszi!
Freedom, Nature, Love & Music

Alaposan, 9,9 százalékkal visszaesett a Nokia részesedése az okostelefonok piacán, noha a finn óriás a korábbi 50,9 helyett még így is a piac 40,8 százalékát uralja. Az értékesített készülékek száma 17 százalékkal, 15,6 millióra csökkent. Ezzel szemben több más gyártó is növelte részesedését ezen a területen. Köztük van például a BlackBerry-ket gyártó RIM, amely erőteljesen, 10,9-ről 19,5%-ra növelte "tortaszeletét", miközben az eladások 85%-al, 7,4 millióra nőttek.
Szintén jó évet könyvelhetett el az Apple, amely az iPhone-al továbbra is szárnyal. Részesedésük 10,7% lett a korábbi 5,2 helyett, az eladások pedig megduplázódtak, 1,9 millióról 4,1 millióra. Náluk kisebb mértékben, de a HTC is tartja helyét, ők a piac 4,3%-át tartják a kezükben. Szinte a nyakukra ugrott viszont a Samsung, amely 1,8-ról 4,2%-ra húzta fel magát, eladásaik 138%-al növekedtek. Csökkent a Symbian előnye is, bár még mindig ez az első számú szoftverplatform az okostelefonok között. Helyet cserélt viszont a Windows Mobile és a RIM, mivel utóbbi immár a második helyre került a redmondi szoftveróriás legyőzésével.
Tobben is rendeltek mar tolul telefont. Meg rosszat nem hallottam rolok. Es talan ok a legolcsobbak is. szvsz nyugodtan vehetsz toluk.
There's an app for that

Rendben, köszi a választ!

ja.. amennyit reklámoztuk már öket, lehetne 20% kedvezményünk simán 

.
[ Szerkesztve ]
(#3014) runner 125 válasza Gabcsika (#3008) üzenetére

Speedshop az egyik legjobb szervizháttérrel rendelkező bolt, emelett az egyik legdrágább is. 
Ha gyári garancia van az adott készülékre teljesen mind1 h hol veszed.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Jó kérdés... 
<biztos nem szeretnek dolgozni...vagy féltették tőlem...> 
Azért majd még benézek a T-pontok valamelyikébe is...
Jó szerencsét!
(#3016) Gabcsika válasza runner 125 (#3014) üzenetére

Köszi szépen a választ. Egyetértek veled! 

árban mégis mi?
amugy nokia E71et ajánlom arra, amit írtál. vagy 5800

árat még mindig nem írtál...
pont női mivoltod miatt ajánlottam az 5800át, mert a symbiant könynebb -szerintem- ezelni, mint a windows alapút.. van Nokia E65 szép piros meg fehér színben pedig, ami elég feminin... akkor legyen samsung. ott a winmobilos i900. van szép szinekben is. vagy Innov, ami nem szép de okos, és symbianos. nem okostelefon, de elég okos az LG renoir... szükítsd a kört kicsit. vagy majd a vodánál htc magic 
#3021)runner 125: jányokat nem illik WM-re minden előzetes tapasztalat nélkül
[ Szerkesztve ]
(#3021) runner 125 válasza Saint_ (#3020) üzenetére

Persze, symbian jóval egyértelműbb, kezelhetőbb mint egy WM.
Bár ettől függetlenül én a WM-ra beszélnélek rá.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#3023) runner 125 válasza deakzsani (#3022) üzenetére

WM -Windows Mobile
HTC Magic ,egy Android op. rendszerű készülék.
Üdv.M

az ár nem nagyon számít
ebben az esetben azt mondom, nézz be a média markt-ba és mindegyikből vegyél egyet, ami tetszik, aztán majd meglátod, melyik fekszik neked 

ez kell neked.
nagyon kedves vagy
most ezzel mi a baj?
[ Szerkesztve ]
(#3028) runner 125 válasza deakzsani (#3025) üzenetére

Nem lehet- főleg manapság- egy készüléket sem csúcsnak nevezni. Sok egyforma paraméterekkel rendelkező készülék van. Mindenesetre a Magic is a felső rétegbe tartozik.
Ha már mind1 az ár; én a HTC Touch HD-t javasolnám.
Üdv.M
mod.: Saint_ telepátia. 
[ Szerkesztve ]
(#3030) runner 125 válasza deakzsani (#3029) üzenetére

Az X1-et hanyagold. 
Üdv.M

jó az X1, de Médiában vedd meg.
(#3033) runner 125 válasza Saint_ (#3031) üzenetére

Sziasztok!
Mi a bajotok az Xperiával? Miért lenne hanyagolandó? Én csak ajánlani tudom.. nagyon meg vagyok vele elégedve.
A taskok esztelen tesztere

vegyél iphone-t... sztem messze az a leghasználhatóbb (nagyon könnyű kezelni)
(#3041) runner 125 válasza majom2 (#3039) üzenetére

Valóban, de pl GPS-t h használod?
Üdv.M
(#3042) runner 125 válasza Multitaskok (#3036) üzenetére

Alapjába véve nem egy teszt lehúzza h lassú.
Mellesleg amikor megláttam h törik a ház.. no comment.
Üdv.M

nagyon jók a tapasztalataim. másfél éve nyúzom, és nekem nagyon bejött. a következő telefonom is ilyen lesz. (mondom ezt úgy, h nagyon sokféle kütyüm volt már)
nem láttál még iphone-t??? menj be egy t-mobil boltba, próbálj ki egyet, és szinte 100% h egyből bele fogsz szeretni 
http://www.apple.com/iphone/
(#3044) majom2 válasza runner 125 (#3041) üzenetére

mi a gond a GPS-el? ott a google maps... de már nem lesz sokáig egyedül 
Az X1 amikor kijött ,sok szoftveres nyavalyától szenvedett. Ezeket mostanra jórészt levetkőzte és a kicsúsztatható qwerty-s készülékek között nagyon jó helyet foglal el. Ha nincs szükséged a fizikális gombsorra, akkor viszont nem érdemes ezt megvenned, hanem inkább egy Omniát, az nőies készülék. Touch HD-t viszont semmiképp nem ajánlanám, hacsak nem vagy nagy tenyérrel rendelkező nő. Nem tud többet igazán az átlagos méretű modelleknél, amire szükséged lenne, hacsak nem a nagy kijelző.
A symbian ugyanúgy megszokást igényel, mint a Windows Mobile, érdemes mindkettőt egy kicsit megnézegetned, mielőtt választasz. Ha van a környezetedben olyan, akinek vannak ilyen szoftvert futtató készülékei, akkor kérd el tőlük egy kis nyomogatásra.
Ha nem olyan sürgős a vásárlás, akkor várj pár hónapot, hamarosan érkezik egy rakat új készülék.
MOD
Ami a legfontosabb: dönts el, hogy mire kell a készülék, utána keresgélj, kevesebb lesz az esélye annak ,hogy megbánd a döntésed.
[ Szerkesztve ]
Elegem van, minden megy: Egy HP Elitebook 2530p+2540p / Onda V811 Quad core A31 / ViewSonic Viewpad 10s Tegra 2 / Icou D70 Pro II RK3066 --- Ha kell valami, privátban keress
szoftveres nyavalyától szenvedett. Ezeket mostanra jórészt levetkőzte
hát ugyanaz a paneles borzalom van rajta még mindig, és a SE-tól kapott 2. tesztkészülék is lassú volt. HW az jó, ha van kedve buherálni, felteheti a HTC féle TouchFLO-t, és akkor valóban jó választás lehet.
szerk: látom még csak most ismerkedik a rendszerrel, akkor viszont ne vegyen X1-et.
deakzsani: ezt olvasd el, tuti nem kell ezek után x1
[ Szerkesztve ]
Bazinga!

Azt megkérdezhetem, akik itt véleményezitek, hányan fogták tényleg a kezükben?
A törésről pl. annyit, hogy az első szériánál, voltak gondok vele, de ezt azóta javították.
(#3048) sheratan válasza Multitaskok (#3047) üzenetére
szerintem főleg a szoftvere miatt nem igazán jövőbemutató telefon. ha jön majd rá wimo6.5, akkor azért az dob valamit a dolgon, vagy ha fel lehet eszkábálni rá valami épkézláb kezelőfelületet. a kialakítása amúgy nekem nagyon tetszik, az egyik legjobb qwerty-s gép, csak talán egy kapacitív kijelző hiányzik róla, és hardveres oldalról szuper lenne.
Nexus 4 @ CM10.1 + intersectR
(#3049) Multitaskok válasza sheratan (#3048) üzenetére

Hány kapacitív kijelzős készülék van ma a piacon?

Amúgy tudtommal, egyetlen WM sem támogat, preferál, kezel kapacitív érintő technológiát. Ergo.. mi szükség rá?