Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz #68216320 #35255 üzenetére

    Üdv, szerintem, hozzáértőbb felhasználónak simán elég lehet, (hozzáértő: nem kattingat össze vissza mindnre és mindenhova, naprakészen tartott rendszer stb) Vagy ha kevésbé hozzáértő, de van valaki a környezetében aki kvázi rendszergarázdálkodik a gépén ha van valami.
    Általában két irányban szoktak vékonyítani a fizetőshöz képest - nem mindegyikre igaz -
    - megvágott szolgáltatás pl. ritkábban frissít -
    - hiányzó szolgáltatás pl. szülői felügyelet, vpn stb.
    - támogatás hiánya - telefon távsegítség, email ezekhez nem jár

    Jelenleg 3 olyan megoldást tudok amik ÖNMAGUKBAN is tesztelve vannak azaz nem csak a PRO verziójuk ergo amelyeknek az ingyenes verziója nincs tesztelve - hivatalos nagy laborok által - kérdésesesbb a biztonsági erővel bírnak.
    - Avast Free
    - Panda Free
    - AVG Free
    talán még a Baidu és a Qihoo megoldásait is ide lehet venni
    A Bitdefender free, Avira free, ezeknek csak a fizetős verzió vannak tesztelve.
    Talán kakukktojás a Comodo IS ami ingyenes, nem tolja az orrunk alá a fizetőst (mint pl. az avira free), támogatás is van ha jól tudom stb. de nemigazán erölteti magát hogy nagy hivatalos laboroknál mindig legyen aktuális eredménye + ehhez a programhoz - legalábbis a kezdeti beállításaihoz hozzáértő ember ajánlott.

    Zárszó: mindig vannak PROMÓK azaz kb. ezeket váltgatva ki lehet húzni a végtelenségig. Most pl. a BITDEFENDER IS 6 hónapos promója dúl. A teszteken a "legjobb" progi. + az AVG IS egy éves promó

    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák