Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz Fire/SOUL/CD #1209 üzenetére

    Igen, ahogy Zoli írta, sajnos a korábbi, azaz április végi kiadást adták ki!
    Az "a" patchet leszedi, de nem kér újraindítást! A bootidő valóban megnőtt, és nem is csökkent! Ráadásul, amikor bejön a tálca és asztal, sajnos elég sokat várni kell, mire használható lesz a gép!
    Amikor megnyitod az Outlook 2010-et, akkor a leveleket amiket már letöltött a kliens, nehezen lehet megnyitni. Ha letiltod az antispam modult, akkor ez a gond nem létezik!
    Ami pedig kurv@ bosszantó, hogy ha egy sima mappában lévő inaktív kártevőt észlel, akkor minden esetben rebootot kér. Ha ezt nem teszed meg, pirosan jelzi, hogy kártevő van a gépen! Csak azt nem értm, hogy egy inkatív fájl miatt mi a francnak kell reboot az eltávolításhoz, holott nem kell rendszergazdai engedély neki, stb.
    Szóval, van egy-két hülyesége a programnak.

    Akkor a másik érdekesség:

    Laca026 oldalán lévő 06.01-es pakkból 32 fájlt hagyott meg. Több mint egy hete küldtem el a fájlokat, és még mindíg 17-et nem simer fel, holott a TrustPort (aminek kicsi a fals risztása) már 8 alatti mennyiséget produkál. Szóval, mocsokos lassú lett az adatbázisokba való beépítés. Ez meg is látszik a program felismerésén, mert egyre szarabb. Hiába a sok új technika, ha a tapasztalatlan user nem használja őket! Ezek a technikák nem kell, hogy az adatbázis rováráa menjenek.
    Nekem továbbra is az a véleményem, hogy egyre gányabb cég lesz a Kaspersky!
    A cloud pritection meg loszar nem ér. Csinálsz egy fájlon egy Check reputation for KSN szkent, és max azt írja ki, hogy 10-nél kevesebb KSn felhasználó használja a programot. Tehát ennek a cloud technológiának semmi értelme, mert legalább kerülne el hozzájuk a fájl és néznéjük meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák