Innen jöttünk:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
OS, alkalmazások
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma összefoglaló
Lacpac
(senior tag)
Én sem vettem észre, csak akkor miután a Win értesített, hogy biztonsági problémák vannak.
Removal tool-al leszedtem, majd újratelepítés után, elindult, befrissített, és már le is állt.
Panda cloud-ot tettem föl gyorsba. (van promóm a pro-hoz)
"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

csaba1203
(senior tag)
KIS 2011 kicsit másképp de ingyen ha valakit érdekel:
[link]

szatyor1972
(kvázi-tag)
Sziasztok
A free virusirtók közül melyik ajánlott?

moonguru
(senior tag)
Köszi!
DE a leírás sajnos, több sebből is vérzik! 
Németül tudóknak persze ez nem probléma!
Egyébként 3 gépre 84 nap (meghosszabbítható)
Telenor Hipernettet használok és idáig még nem bántam meg! (csak lenne már éjfél)
az ESS állítólag nem engedi telepíteni, valami "NewHeur" vírust jelez rá.. 

TFSi
(senior tag)
AVAST! Free 6.0, Avira Antivir Free, Panda Cloud, Outpost Security Suite 7.1 free, számtechben járatosabbak számára Comodo IS 5.4. Az első háromhoz érdemes tűzfalat is nézni, az utolsó kettőben van. 
Árpád biztos visztartály vót valamikor... Bitdefender Windows8 Security 16.28.0.1789; Windows 8 Pro x64

HZoli87
(PH! kedvence)

zazenke
(fanatikus tag)
nálam is leállt a NAV , gondoltam egyet és feltettem a 2012 es bétát de annál is behibádzik a frissítés 1 nap után .Valamit nagyon elkúrtak a symantecnél . ettől függetlenül ha a 2011 es verziót teszem vissza az biztos futott volna tovább :
Norton internet security 2012

szatyor1972
(kvázi-tag)
Köszi a választ.
Ebben a sorrendben van a tudásuk is?
MSE 196 elemet vizsgált át benne , tisztának találta.
NIS szintén tisztának találta.
I.G. : Windows 8 PRO with Media Center 64-bit Norton 360 & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) Norton Antivirus & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime); Vista HP OEM Norton 360
hogy ne maradjunk VirusBuster hír nélkül :
maholnap, ha nem darabokban adják ki , egy részletesebb kártevő-adatbázis látszódik a VB-nél..
" Köszönjük a listát. A labor elkezdte analizálni a letölthető állományokat. Ha az állományok használhatóak, akkor azokat be fogjuk dolgozni a következő adatbázisok egyikébe. "
ugyanis, továbbítottam a laborjukba 10 oldal vírusminta-linket. 
[ Szerkesztve ]

TFSi
(senior tag)
Ha jól be tudod állítgatni a védelmet, akkor mindegy melyiket használod, az a lényeg, hogy olyan tűzfalat is telepíts a csak antivírusok mellé, amely rendelkezik HIPS-sel a megelőző védelem érdekében. Ilyen tűzfalak pl. a Privatefirewall, vagy a Comodo Free Firewall.
Én az Avirát személy szerint nem kedvelem, mert bár igen jó e felismerése, az eltávolításban nem mindig jeleskedik, bár az is igaz, hogy már egy jó éve nem volt vele dolgom. 
[ Szerkesztve ]
Árpád biztos visztartály vót valamikor... Bitdefender Windows8 Security 16.28.0.1789; Windows 8 Pro x64

TFSi
(senior tag)
Nincsen tudomásom arról, hogy a Virusbusternek mekkora aktív rajongótábora van, de erre a cégnek is energiákat kellene felszabadítani, hiszen a lelkes hívek tudják érdemben megemelni az adatbázis tartalmát.
Én lazán toboroznék vagy 500 embert, akinek évente ingyenes kulcsokat osztogatnék gyűjtőmunkájukért cserébe. Sőt a legjobbaknak állást ajánlanék, vagy alapítványt hoznék létre, hogy segítse az egyébként hobbiként végzett, de igen fontos adatbázis-építést, vagy éppen a tesztmunkát. Az alulról építkezés nagyon stabil tud lenni, és hatalmas marketingereje van. Kár, hogy ezért egyelőre alig tesznek valamit. Ja és az ötletemért jár az egyéves VB ISS kulcs... 
[ Szerkesztve ]

Lacpac
(senior tag)
NAV2011 elindult neked újratelepítés után?
"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."
írd meg nekik, biztos örülnének. 
komolyan,egy próbát megér,nem?
a mail címüket meg biztosan tudod. 
szerk1.: a VB ISS-hez meg annyit,érdeklődj,hátha van valami kiadás előtti tesztverzió, kérj,ha van, és tesztelgesd,majd írd meg nekik mi a jó,mi a hiba. ennyi. 
amugy számításaim szerint, lassan ideje lesz hogy jelentkezzenek valami újabb program-verzióval.
[ Szerkesztve ]

riki
(senior tag)
Most már én is kíváncsi lennék a Virustotál mit ír ? Esetleg feltennéd ? 

HZoli87
(PH! kedvence)
66 MB a telepítő.
Majd javítják a hibát, bár engem nem érint.
[ Szerkesztve ]
Diablo III - HZoli87 #2966
A minap jutott eszembe egy kis nosztalgia.
Az F-Protot valaki nézte mostanában? : 
Létezni létezik még, csak hihetetlen mennyire kiveszett a köztudatból. Nem is értem, hogy miből élnek meg egyáltalán. S csak 22 EUR-ba kerül
)
[ Szerkesztve ]
Szeretem a kettes számrendszert(1), vagy mégsem(0)?

HZoli87
(PH! kedvence)
A hiba javítva (adatbázis: 6117).

zazenke
(fanatikus tag)
sajna nem tudom mert mint írtam gondoltam egyet és a 2012 es bétát tettem fel ideiglenesen és még nem tettem vissza a 2011 es verziót
Norton internet security 2012

Gubek-Einste
(Szakértő)
Agnitum OSS Pro - 0 kártevő találat - zöld jelzés
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925

sznorbi2
(senior tag)
Én is kb. 1 hónapja nézem rá az F-Prot-ra.
Azért most már közel sincs olyan jó, mint pl. 8-10 éve!

To protect and serve!

wilburwalsh
(fanatikus tag)
Vagy VB ISS helyett... 
Nickelback - Gotta Be Somebody

Pedig régen mekkora név volt... Bár, talán azért mert nem volt ennyire széles a repertoár. Volt a Norton, akkor még AVP (Kaspersky) meg a Thunder Anti-Virus. Az utóbbi az igen durva kis cucc volt 
Szeretem a kettes számrendszert(1), vagy mégsem(0)?

sznorbi2
(senior tag)
Én még emlékszem a McAfee-re és a Pandára a 90-es évek talán közepe, végéről?
Szinte csak a Nortont és a Pandát használtam. Nekem az AVP nagyon belassította a gépet!
[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
Nekem az első vírusirtóm, még 1996-ban a McAfee volt. Még úgy kellett külön letölteni a definíciós fájlt (SuperDAT) és telepíteni. Egyébként a Panda vezette be elsőként az autoupdate-t, rögtön váltottam is rá pont ezért. Régi szép idők. :-)
Nem volt ennyi kártevő.
Linux Mint MATE Desktop.

Young92
(kvázi-tag)
Hali netbookra melyik vírusirtót ajánljátok ?
ELADÓ Call of Duty: Modern Warfare 3 + DLC1 + DLC 2
Nekünk kéne kitalálni azon a netbookon milyen operációs rendszer fut és miket tartalmaz?
Ha igen, tegyél rá valamit.
Élj úgy, ha lepereg elötted az életed filmje, agyonverhesd a mozigépészt!

Greenebola
(fanatikus tag)
Olvastam itt a fórumon a facebaook-os esetekről többnyire kártékony linkeket az üzenő falon, én Nortont használok ,amibe van FB védelem ami kiszűri a hamis oldalakat.
De van a Bitdefender-nek is ilyen alkalmazása ami hasznos ilyen téren.
Bitdefender SafeGo
[ Szerkesztve ]
PC *Avast Internet Security <> Samsung Galaxy S Plus *Avast Mobile Security

Young92
(kvázi-tag)
Win7, intel atom n450, 1gb ram semmi extra...
ingyenes és magyar:
-Microsoft Security Essentials : MSE oldala és letöltés
-Avast Free 6 : Avast 6 letöltés
-AVG Free 2011 : AVG Free 2011 letöltés
Komplett, ingyenes, magyar nyelvű Internet Security
-Comodo Internet Security : Comodo IS letöltés
Esetleg NOD32/Eset Smart Security (ehhez van mindig 1-1,5 hónapig használható újságos kód. Tehát legális )
ezek alapján talán el tudsz indulni valamerre a választásban.
Én elsősorban valami felhő alapú (cloud) vírusirtót tennék rá.
Linux Mint MATE Desktop.

LiLxWaYnEx
(senior tag)
ÜDV
Vki tudna ajánlani valami spyware elleni programot?
Windows 8 Pro x64 & AVG Internet Security 2013 & Malwarebytes Anti Malware 1.75.0 / Windows 7 Ultimate x64 & F-Secure Internet Security 2013 & Malwarebytes Anti Malware 1.75.0 / Advanced SystemCare 6 / avast! Free Mobile
Nézd, ha jó vírusirtód van, nem szükséges külön kémprogramirtó. Már csak azért sem mert ha egyszerre ugranak ugyanarra a kártevőre a vírusirtóddal, akkor nagyon nagy gond van. Inkább használj dupla motoros vírusirtót, vagy ha nem mert túl gépigényes, akkor bőven elég a free Malwarebyes időnként lefuttatva.
[ Szerkesztve ]
Linux Mint MATE Desktop.

Young92
(kvázi-tag)
láttam ma egy ilyet is
Norton Internet Security Netbook Edition 2010 vélemény esetleg ?

LiLxWaYnEx
(senior tag)
Ha norton vagy kaspersky között kéne dönteni melyiket választanátok most ezen vacilálok kasperskyt lecseréljem-e.
Windows 8 Pro x64 & AVG Internet Security 2013 & Malwarebytes Anti Malware 1.75.0 / Windows 7 Ultimate x64 & F-Secure Internet Security 2013 & Malwarebytes Anti Malware 1.75.0 / Advanced SystemCare 6 / avast! Free Mobile

herb555
(tag)
Sziasztok!
Hogy lehet kikapcsolni hogy nem foglalkozzon az ESS az operációs rendszer frissítéseivel? Mert állandóan kiírja, hogy telepítsem őket.

HZoli87
(PH! kedvence)
További beállítások \ Eszközök \ Operációsrendszer-frissítések \ ...

herb555
(tag)
Kösz! 
Ha teljesen meg vagy elégedve a Kaspersky-vel akkor kár lecserélni.
(#136) Young92:
Van ilyen is: Norton Internet Security 2011 Netbook Edition
[ Szerkesztve ]

ertz
(senior tag)
2012-es Kaspersky-t vissza 2011-es NISre? Nemkéne... 
Majd ha kijön a 2012-es Norton elgondolkozunk rajta.

Young92
(kvázi-tag)
(#141) Narxis:ez 30napos ? 
[ Szerkesztve ]
Szerintem igen.

Stomil
(újonc)
Szia!
Én próbáltam, és úgy emlékszem, hogy ez is "csak" 15 napos trial. Viszont ehhez nem jó a NIS 2011 kulcsa. Onnan tudom, hogy ezt a Netbook Editiont telepítettem, (laptopomra) majd beírtam a NIS 2011 egy éves termékkulcsomat, de nem fogadta el. Így leszedtem és felraktam a (normál) NIS2011-et és abba írtam be a termékkulcsot. Így már jó lett.
A magyar Norton support is megerősítette ezt, mert rákérdeztem náluk, hogy a NIS2011-nek és a NIS 2011 Netbook Editionnak a kulcsai eltérőek egymástól és nem felhasználhatók egymásban.

F34R
(PH! addikt)
de ha megvan a NIS kulcsod akkor miért nem azt rakod fel ? szvsz sztem netbookon is jól elmenne.

Plag
(PH! kedvence)
Megjelent a Kaspersky Internet Security Ferrari Special Edition.
Ezt a progit tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni? Csak magát a telepítőt.
[ Szerkesztve ]
Sajnos nagyon ronda az egész, vélemény szerint.

Stomil
(újonc)
A normál NIS2011 van fent, csak én kis naiv azt gondoltam, hogy valamivel talán még kevesebb erőforrással is beéri a netbokk edition mint a sima NIS (mert valami ilyet olvasni a honlapjukon) így hát legyen az. Nem jött be.
Egyébként kinézetre detto egyforma mindkettő GUI-a és csak akkor látszott az eltérés, ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni, amikor az egeret rávittem az óra melletti Norton ikonra. Ekkor nem csak azt írta a buborékban, hogy Norton Internet Security, hanem mellé még odatette, hogy Netbook Edition. A Biztonsági Központban ekkor is csak mint Norton Internet Security néven jelezte magát.