Új hozzászólás Aktív témák

  • RaZroX

    addikt

    Na szóval... AMD-s konfigomra szeretném feltenni a Snow Leopard-ot.
    Gépem:
    Asus M4A78LT-M LE (Ennek használnám az alaplapi hangját)
    AMD Athlon II X2 250 @ 3GHZ
    2GB DDR3 RAM 1333mhz
    ASUS ATi Radeon HD5450
    1TB Sata HDD
    LG DVD olvasó (régi széles kábeles, szóval nem sata..)

    A lényeg, hogy nekem van egy iAtkos Snow Leopard S3 V2-m ami nagyon jól ment Inteles gépen. Most, hogy erre mennyire fog felmenni és hogyan fog működni azt nem tudom, ezért is szeretnék tanácsot kérni hogy mit és hogyan csináljak. A vinyóm ketté van vágva 2 partícióra, egyik 240GB, másik 680GB körül van. A 680GB-oson vannak a cuccaim, szóval azt ugy szeretném hagyni ahogy van, viszont NTFS-ben van. Azt tudom hogy NTFS 3G-vel lehet használni csak nem szeretném, hogy véletlen elvesszenek az adatok.
    A rendszer Full HD-ban (1920*1080) menne szóval fontos, hogy a VGA rendesen menjen.

    A net is wifin menne, bár azt régen sem tudtam megoldani, mert van egy TP-LINK TL-WN722N USB wifi adapterem, nagyon bevált Windows alatt, 150Mbps-es, de Mac alatt soha nem tudtam működésre bírni. Szóval ha valaki tud erre megoldást akkor előre is köszönöm! Ha mégse akkor majd szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen Wifi adatpert érdemes venni ami gyors, és megy Mac, Linux és Windows alatt is.

    A Billem PS/2 csatlakozós, ez volt hogy működött, volt hogy nem.. Nem tudom mi az oka, mindig ugyan ugy telepítettem OS X-et.. Majd csak annyi kérdésem volna ezzel kapcsolatban, hogy Bill kiosztást szeretnék átállítani olyanra mint Windows-on van.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    This is the way

Új hozzászólás Aktív témák