Aktív témák

  • szki

    őstag

    válasz Cathfaern #9434 üzenetére

    Ejha! Akkor most picit túllépted a hitelesítést!
    Tényleg gáz volt, hogy a Balaton körút néha felvisz emelkedősebb terepre, és nem a 71-es főút/vasút mellett fut. Fáradtan nem csodálom, hogy kemény volt azokat megmászni.

    "Amúgy milyen volt a sümegi út? Szint, útminőség, látvány terén?"
    Zánka-Zeg.(-Bak) kiváló aszfalton volt. Tapolcán például direkt nem mentünk be a belvárosba, hanem a déli elkerülő úton döngettünk végig. Jól néztek ki a hegyek, melyek nagyon közeliek voltak. Szerencsére az út nem vitt fel egyikre se. A Sümegi Vár látványa is impozáns volt.
    Sok hosszú, elnyújtott emelkedő volt Sümegig. Egyik 4-5 km hosszú volt, de izomból feltekertünk mindegyiken (én többnyire 48/17-el, mely nálam nagy áttéttel). Garmin Connect szerint az össz szint 509 m lett nekem, de ebből Sümegig volt 350 m kb.

    (#9435) belaazallat: Jól tekertél! Kellemes meglepetés volt a tempód :R

    (#9433) rétisün : nem hinném, hogy lesz nekem 15k idén, mert nem nyomok szeptembertől is napi 100+ km-t. Na most keltem, és nyomok nagy szervizt a bicajra. Szegénykém zsírért kiállt!

    (#9436) XP NINJA: okosabb útvonaltervezők tudják, hol tilos bicajjal tekerni. Én a webes útvonaltervet szoktam első lépésben használni, de ott a gyalogos útvonaltervezőt. Illetve a telefonomban van egy ... alkalmazás, mely ismeri a tiltásokat (talán).

    (#9437) INMOTEP: Tegnap 5-kor indultam, és 12:15-re voltunk Zánkán, mely 138 km út volt. Így utólag nézve 11 órási érkezés lett volna optimális.
    Kb 2,5 órát voltunk Zánkán. Vissza a 130 km nekem pihenőkkel együtt össz 5 óra volt. 2x álltam meg vízért, és picit enni.
    Egy hosszú útnál változó, mennyi idő alatt lehet megtenni. Nagyon függ a cipelendő súlytól, a terepszinttől, az aszfalt minőségétől, a szél, a hőmérséklet, és hogy hány városon kell átmenni (lámpák!). Ha egy szakasz csak 80-90 km, akkor azt megálló nélkül le szoktam tekerni (ha van elég vizem). A szervezetem már hozzászokott az ilyen terheléshez :B
    1 hét múlva okosabb leszek, mennyi idő alatt sokat tekerni, mert lesz három komoly út (220, 220, 330) :Y

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák