Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Cathfaern #8850 üzenetére

    [link]

    Beszélhetnénk róla sokat, a videó mindent elárul.

    Napfénysüti: alapból egy Scott marokszerszámmal járkálok, de most az utóbbi időben szakaszosan bekövetkezekett nyereg-nyeregcső-markolat-pedál kvartett cseréje miatt nálam van egy komplett imbuszkészlet a két legnagyobb, és bringán nem használt kulcs kivételével, mert ezzel mégiscsak könnyebb finomhangolni útközben. Ha már jónak ítélem meg a beállításokat, akkor ismét elég lesz a marokszerszám tűzoltásra.

    Műhelypumpából ezt ajánlom, tökéletesen teszi nálam a dolgát (bár a B+-szal sincsen valószínűleg semmi probléma). A gumileszedő jó, csak akkor vegyél fémet, ha eltörted külső cseréjekor az összes műanyagot, különben felesleges (a fém karcolja a felnit, könnyebb kinyírni vele beszereléskor a belsőt, cserébe van olyan szerencsétlen felni-külső együttállás, amikor a műanyaggal esélyed sincsen). A láncvillavédőnél arra vigyázzál, hogy többféle méretű van a láncvilla átmérőjétől függően (átmérő, nem hossz), nehogy kicsit vásároljál. A neoprén jó, időnként illik mosni, a sötétszürke lenne belőle az ideális szín :D Nekem piros van, de a feketén is meglátszik a kosz. Marokszerszámból van egy ehhez hasonló IceToolz-om, de egy Scottot szoktam cipelni, mert azt kényelmesebb használni (vacilláltam az IceToolz megrendelésén, végül úgy döntöttem, hogy nem vásárolom meg, inkább a közeli RideBike-ban a Scottot, csak a kosárból elfelejtettem kivenni :B). Kulacstartóból van szerencsésebb kialakítású, de másra bízom a linkelést.

    Cathfaern: ott érdemes sisakot venni, ahol tudsz megfelelő venni. Nincs mit a segítségért :DDD Komolyabban szólva: KaraDani végigjárta Budapest összes nagyobb bringaboltját az ideális sisakot keresve (jól áll a fején és jól néz ki), eléggé magas összeggel indult neki a túráknak, hogy ez ne korlátozza, mégis a Decathlonban kötött ki végül a megcélzott összes harmadát elköltve, mert ott talált legjobban illeszkedő darabot.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák