Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Bati0501 #32557 üzenetére

    A fekete vagy bármilyen festett oldalperem azt jelzi, hogy tárcsafékhez való felni, hiszen amúgy ott lenne a fékfelület.

    Zebu: igen, a légkamra megléte jelenti azt, hogy adott felni duplafalú

    eszgé100: nem tudom, hogy mikori a kerék, mikoriak és milyen állapotúak a küllők és az agy benne, lehet, hogy érdemes adott esetben komplett kereket is nézned újban vagy alig használtban a Bikemag Aprón. Ezek például V-fékesek, többek között az Alexrims, DT, Mavic, Rodi, Sun, ... márkákból érdemes válogatni (ezt csak egy gyors ABC szerinti lista az eBike kínálatából, természetesen lehet más is jó).

    A drágább felni általában könnyebb szokott lenni, jobb az illesztése, valamint a küllők számára fúrt lyukak egyik vagy mindkét oldalról szegecseltek. Előfordulhat, hogy a felnicsere küllőcserével is jár a más magasságú profil miatt, vásárlás előtt mindenképpen kérdezd meg azt a szervizt, ahová fűzetni viszed a kereket. Az alkatrészekből fűzött kerék mindig drágább (akár jóval), mint a gyárilag fűzött. A színes küllők drágábbak a fémszínűeknél, a feketék 2-4×, a fehér és piros küllők sokszoros feláron vehetőek meg.

    Futár wannabe-knek tanács: vegyél fel egy túrahátizsákot és úgy tekerjél a városban, és garantáltan futárnak fognak nézni, hiába van alattad egy XC bringa 2,25"-ös traktorgumikkal :DDD Ketten is úgy jöttek oda hozzám a piros lámpánál, hogy ugye futár vagyok, mert ők az XY utcát keresik.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák