Aktív témák

  • marcus.fenix

    aktív tag

    válasz Markgx10 #48850 üzenetére

    Úristen, te tényleg függő vagy...
    Neked az Újpest Ferencváros a koksz...
    Ha minden héten lenne, már fél tonnával nyomnál fekve :DDD

    Én meg hamarosan feladom az egészet. Nem azt mondom hogy nem fogok edzeni, mert az már az életem része lett, de úgy érzem befejezem azt a kínlódást amit mostanában csinálok.

    Visszaemlékszem 3 éve az első időkre, amikor nem volt edzéstervem, nem volt táplálékkiegészítőm, habart babot ettem füstölt csülökkel, nem költöttem pluszba rengeteget a "tiszta" kajálásra.... szép napok voltak. Semmi para, csak kötetlenség.

    És ha belegondolok, hogy ma már no cukor, napi hét kaja (minden nap, minden héten ugyanazok a szarok, amiktől hányingerem van), kalóriaszámolgatás, napi 7-8 óra alvás, fehérjék, tápkiegek, és keményebb edzések, mindezt miért?

    Ha a tükörbe nézek, jobban nézek ki mint négy éve, mikor nem edzettem. De semmivel sem vagyok jobb mint 3 éve, amikor "csak" edzettem és minden másba beleszartam. Akkor meg miért kapálódzok?

    Két-három hete úgy érzetem megtaláltam az utat, és végre minden klappolt, erre mi történik? A három hét alatt egy kilóval könnyebb lettem, viszont a hasam egy centit nőtt!
    Akkor amikor "elvileg" minden klappol. Hát van ennek értelme?

    Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

Aktív témák