Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    válasz Nowhereman #18121 üzenetére

    Szerinted a Vettel bünti lassúsága miatt kivágják a hisztit a Ferrari-vezérek?

    Nem hinném, csak gondoltam felütöm a fórumban, hogy ez azért elég szembetűnő volt számomra. A szerencse, meg a "szerencse" nagyon nem zárta a Ferrarit (főleg Alonsot) mostanság a szívébe. Ott volt Kanadai nagydíj, ahol valószínű a győzelme ment el azon, hogy kétszer rossz helyzetben jött a lekörözés - ahol ugye mindig az kerülhet csak hátrányba, aki elől megy..., aztán Valenciát nem minősíteném, az duplalol, és inkább a "szerencse kategória", Silverstone sem a lottógyőztes forma jegyében telt, Hockenheim már jól zárult számára, de ha Vettel nem azzal van elfoglalva, hogy májkrémet csináljon belőle a palánkon, akkor sima elsőnek fordul, ehhez képest mehetett a színjáték a végén. Év elejéről meg ugye az ominózus Ausztrál futam, ahol Alonso csak a fejhallgatós hülyéknek köszönhette, hogy a végén csodaszámba ment a 4. helye is.

    Egyébként a vörös szemüveg mögött én elképzeltem így utólag mára egy jó forgatókönyvet. Vettel pont nem tud befordulni már kerékcserére az SC bejövetelekor, akkor nyilván Webber bemegy, hisz szabad az út, így szépen bejön Alonso első helyre, Webbert tartja a futam végéig, Vettel meg nagyon ráb@szik. :D

    #18130: az nem érdekes, hogy nem nagyon esett ki, kubica mégis jobban állt a pontversenyben? Számomra Heidfeld nem volt egy túlságosan nagy versenyző. Semmi plusz nem volt benn a többiekhez képest. A Saubernél még ígéretként indult, ahogy anno a BMW-nél Button, de kb. ugyanoda jutottak mindketten. Az angol bemákolt egy vb-t, Heidfeld ennek a közelébe se került.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák