Aktív témák

  • bagyulajuve

    addikt

    A héten 2 viszonylag új filmet néztem meg:
    Australia: kicsit hosszú, de végig érdekes film. Bár volt 1 pont, amikor azt hittem, hogy vége lesz. Fletcher csávó végig olyan ismerős volt aztán rájöttem, hogy a Gyűrűk Urás Faramir az, pedig pont most tartok a 3. rész 2. lemezénél. Na, szóval ajánlom mindenkinek, de egy valami azért nem tetszett: a speciális effektusok, valahogy sokszor olyan hamisnak tűntek a tájak, az élőlények, etc, mintha egy 300-at vagy Casshernt néztem volna, ahol ez szándékos volt, azonban itt nem annak szánták sztem. 7,5/10.

    Dragonball: Evolution: sikerült végignéznem és csak 1-2x éreztem, hogy nem kellett volna. Sztem annyira nem vészes, és, ha nem a rajzfilmsorozatból indulnék ki akkor majdnem egy egész jó kis mozi lehetne. De, túl rövid, nincs kidolgozva, 1-2 rész értelmetlenül követi egymást, hiányoznak szereplők (pl: Krilin). Chow-Yun Fat-et kicsit hasonlóvá tehették volna, volna a rajzfilmbeli Zseniális Teknőshöz: szakáll, ősz haj, de legalább egy kis "huncutság" maradt benne, viszont CYF-hez ez nem passzolt annyira. A film legnagyobb hibája a szememben az, hogy Amerikában játszódik és Goku egy amerikai tini, és ez megbocsáthatatlan számomra.
    Hogy ne csak negatívumok legyenek: a verekedések és speciális effektek nekem tetszettek; örülök, hogy kapszulás dolog is volt benne; a csajok őrjitően szépek, de ez kevés a jó filmhez.
    Ha valaki nem látta a sorozatot, sztem annak egy átlagos (gyereknek akár jó) mozi, nekem, aki a sima Dragonballt szerette régen, sok szempontból csalódás. Jobb forgatókönyvvel és jobb szereposztással, egy 2 órás szuperjó mozit is össze lehetett volna hozni. Sajnálom, hogy ez lett belőle. 5/10.

    Resistencia eterna

Aktív témák