Gondoltam, de ez hasonlít rá talán a legjobban. 
Eagle16 fórumtárs javaslatát még én sem láttam. Pótolnom kell.
[ Szerkesztve ]
(#11151) BITBOYS válasza Fortissimus (#11149) üzenetére
Gondoltam, de ez hasonlít rá talán a legjobban. 
Eagle16 fórumtárs javaslatát még én sem láttam. Pótolnom kell.
[ Szerkesztve ]
(#11152) Wolverine válasza Fortissimus (#11142) üzenetére
Az eredeti Alan Moore-tól származik; ő írta a Watchment is
ha nem láttad, szerintem szánj rá 2,5 órát.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Hali!
Jövőhéten mész moziba! 
mod: na ezt jól megaszontam 
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Ha minden a terveim szerint alakul, jövő héten ilyenkor már itt fogok anyázni, milyen szar volt - vagy jobb esetben áll-leesetten OMG-zni 
szerk: hoppá, most nézem, május 7. a Star Trek premierje 
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Szabin leszek, lehet én is megnézem.
Végre eljött a jó filmek dömpingje 
[ Szerkesztve ]
Arlington road
Ezt se láttam még, most ideje volt bepótolni. Nagyszerű színészek.
9/10
'Szép jó estét Torrente, nektek is gyerekek'

Tényleg jó lett ez a JCVD, eddig ez a legjobb Van Damme-os film amit láttam 
7/10
Eladó új, bontatlan dobozos Samsung ST66 digitális fényképezőgép! LINK: http://tiny.cc/opfgpw
nnna na..
azért, annyira nem...
Bloodsport. ![]()

tegnap volt a tévében a man on fire.
nem néztem csak az első fél órát, mert mentem aludni. de jónak tűnt.
érdemes megnézni?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
(#11160) diablo1984 válasza Integra (#11159) üzenetére

bár már régen láttam, de nekem tetszett! 
[ Szerkesztve ]
Samsung D60, 6 Mpix digitális fényképező eladó -8,9k
(#11161) littlelion21 válasza Integra (#11159) üzenetére

Én spec. majdnem epilepsziás rohamot kaptam T.Scott "fantasztikus" kameratrükkjeitől, amúgy nem rossz.
(#11162) Integra válasza littlelion21 (#11161) üzenetére

ez a cloverfieldben jobban zavart
Simán nézhető film! 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
(#11165) diablo1984 válasza monstre (#11164) üzenetére

eredeti 
Samsung D60, 6 Mpix digitális fényképező eladó -8,9k
elkezdtem a karantént...na nálam az a kamerarángatás meg sikítozás tette be a kaput...
5 perc nézés és 5 perc beletekerés után kikapcsoltam...még az a 60Ft-os DVD sem érte meg... 
ó máj gád
(#11167) Fortissimus válasza Eagle16 (#11150) üzenetére

koszi a tippet, meglesem 
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
(#11168) Fortissimus válasza monstre (#11164) üzenetére

ez lol
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!
ez már sok volt a galamblelkednek, mi?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Sexdrive
Jópofa, amerika pitét oda-vissza alázza, de azért nem az a sokszornézős film. A végén besírtam. 
7/10
ELADÓ: http://href.hu/x/i3rl
Fast & Furious: na végre én is láttam.
Nos annyira nem volt jó, mint vártam, de azért nézhető.Volt benn sok túlzás, de talán még belefér....
6\10
"Az éj sötét és tele van iszonyattal..."
nemrég néztem meg a twilight alkonyat című filmet, és hát én nem erre számítottam egy harmatgyenge vámpírosnak tűnő fil volt, nulla akcióval , nem is beszélve arról, hogy a végén vlt némi küzdelem és 2 mp alatt véget ért és a hiper erős főellenséget simán legyőzték. A bemutatóból azt hittem volna hogy vannak benne látványos jelenetek de nagy szar volt egész.Inkább romantikus film, mintsme akció.Remélem ennek nem lesz folytatása.
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Osztom a véleményed. Én két napja néztem meg. Mondjuk nekem ezek ellenére nagyon tetszett.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Már régóta foglalkoztat engem az, hogy miért miért van a mozikban sokszor olyan film ami nincs leszinkronizálva , és mégsem egy olyan alkotás ahol számítana bármit is az eredeti hang.Pl rengeteg vígjátékot csesznek lefordítani, de még nagyon sok ilyen film van. Nem mintha nem tudnám elolvasni a feliratot, de sok filmnél bizony jobb lenne szinkronosan mert a feliratból nem jön át rendesen a lényeg. Viszont aztán ahogy kijön a dvd verzió azt már le tudják szinkronizálni, pedig még külföldi premier közelségével se lehetne magyarázni a szinkron hiányát, mivel sok film csak hónapokkal később jelenik meg nálunk mint mondjuk az amcsiknál. Bár az igazat megvalva azért magyarok legalább igényesebbek ilyen téren és nem elégszenek meg az idétlen alámondásos filmekkel.Mert más kelet európai országokban ugy szokott lenni
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Kokó, elfogytak a szinkronszinészek. A jó szinkronszinészek. Ennyi. A maradék meg mehet a noname studiokba, szinkronizálgatni film+ meg romantica-filmeket..

Punisher: War Zone
Látta valaki?
Az "első része" kifejezetten tetszett, de ennek 2x álltam neki, és 2x aludtam el rajta. 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
A Twilight tinifilm, és lesz folytatása.
Ettöl féltem, hogy nem hagyják annyiba a dolgot. Nagyon érezhető rajta hogy ez a 14 éves korosztálynak készült, már maga a megvalósítása is.
Én fél óra után bealudtam rajta, viszont az asszonynak tetszett!
Tényleg, a Pankrátorról vélemények? Látta valaki.....?
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
(#11181) Tibiajax válasza runner 125 (#11177) üzenetére
(#11182) runner 125 válasza Tibiajax (#11181) üzenetére

Köszi.
Engem valahogy ennyire sem hatott meg.
Noh mind1, majd most a A Zsaruk becsülete. 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Ezt most úgy mondod, mintha annak a korosztálynak nem lehetne mozifilmet gyártani 

Én láttam, mindenképpen nézd meg! Nagyon jó film lett, nem hiába kapott annyi pontot az imdb-n, amennyit. Mickey Rourke ezért kaphatott volna egy Oscart szerintem...The Wrestler - 8/10
Most a Slumdog Millionaire-t néztem meg, ez is nagyon tetszett, 9/10-et bőven megérdemel.
Szerintem a Twilight is jó lett, pedig nem pont az a korosztály vagyok, akinek készült.
Azért nem lettem fanatikus rajongó,de egyszer bőven meg lehet nézni. A film hatására kezdtem el olvasni a könyvet
Ezt sem értékeltem még, szóval 6.5/10
[ Szerkesztve ]
Eladó új, bontatlan dobozos Samsung ST66 digitális fényképezőgép! LINK: http://tiny.cc/opfgpw
Péntek-szombaton tiszteletemet tettem a mozi fanatikusok éjszakáján. Sajnos csak 4 filmet sikerült megnézni, mert szerintem egy picit nagyot markolt a rendező gárda és rengetegen voltak. Na mindegy 4 film is film
.
Twilight / Alkonyat
Nos vegyes gondolataim vannak a filmről. Összegezve nem tetszett, mert szenvedtem rajta. Azt viszont meg kell hagyni, hogy nagyon szép tájak szolgáltak háttérül a filmnek, valamint a a zenebona is elfogadható volt. A főszereplő leányzó csini alakja és fürtös haja ellenére sem győzött meg.
A történet nagyon összecsapott volt, sokkal több mindent ki lehetett volna hozni belőle. A szereplők pedig mintha egy szövegpróbán lettek volna. Viszont (a körülöttem ülök nagy bánatára) én jót szórakoztam a haverommal
(szívószálból vámpírfogak majd vámpír imitálása meg ilyesmi
).
Én többet vártam az egésztől, mert az a baj, hogy látszott, hogy meg van benne a lehetőség, de mégsem tudták úgy megcsinálni ahogy kellett volna.
Nem tudom tudjátok e, de a filmet egy sorozat követte. Nem tudom, hogy lesz e folytatás, de ami biztos, hogy a film a sorozatot volt hívatott bemutatni.
Spancserek / I Love You, Man
Nekem tetszett a film. Nagyon jó poénok (és most itt álljon egy piros pont a fordítóknak, mert nagyon ötletes fordítást hallhattam), szerintem jó szereposztás és a történet sem volt sablon.
Egy fekete pont viszont, hogy a a másik főszerepet alakító Jason Segal-nak van már egy sokkal jobban hozzá illő magyar hangja (Hogyan jártam anyátokkal című sorozatból).Az indokot nem tudom, de sajnos nem őt szerződtették. Minden esetre egy egész elfogadható vígjátékot dobtak össze (természetesen azért semmi világmegváltás
)
Miért éppen Minesota / New in Town
Hááááát, mit is mondjak. Sajnos e film is úgy születhetett, hogy felcsapták a nagy sablon könyvet és véletlenszerű rábökésekkel megszülethetett a történet.
A nagyobb "fordulatok" és a vége már messziről sejthetőek. Viszont, volt azért két poén amin felröhögtem. Szigorúan csajjal nézendő (akiről tudjuk, hogy bírja az ilyen "pasival az elején összeveszünk majd kibékülünk majd megmentjük a városkát" típusú filmeket). De annnnyyyyyira nem volt rossz a fentebb leírtak ellenére. Bár lehet hogy már annyira kába voltam, hogy már minden jónak tűnt akkor ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én és Marley / Marley & Me
Igazából itt két történet volt összegyúrva szerintem, egy aranyos kutyás vígjáték, valamint egy családi "dráma" (Revolutionary Road extra light
). Én néhol már nagyon untam azt a kutyát. A való életben nem tudom ki tudna elviselni ekkora poklot egy kutya miatt 
Maga a mű nem volt rossz, rég láttunk már kutyás filmet (nagy kedvenc ugye Jery Lee). A filmben van egy kisebb idő ugrás (mármint a történetben), amit egyénien oldottak meg. Aniston néni változatlanul észbontóan néz ki, Owen bácsival bár nem volt bajom, de továbbra sem engedném vászonra. A film nem rossz egyszer nézhető. Sajnos a végéhez személyes élmények fűznek, szóval engem egy picit meg is ríkatott.
Nem ugy értettem, hanem hogy a filmet nem igy állították be mint mondjuk a főiskola musicalt , nah arról kapásból lehet tudni melyik korosztálynak készült.
Most néztem meg a sextúrát szinkronba és hát baromi sok mindent kivágtak az 18 as verzióhoz képest.Jó tudom azt a csomó pucér csajt nem lehetett volna mutatni a rendes változatban, de ha már kijött dvd n akkor ott miért hagyták ki a jobb jeleneteket is.

A Twillight-ot nem követte semmilyen sorozat, ez egy regénytrilógia első részének feldolgozása.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
(#11188) runner 125 válasza runner 125 (#11182) üzenetére

Zsaruk becsülete
Megnéztem.
A címből adódóan gondoltam h a korruptság lesz az egész story mögött.
Az film nem keltett bennem sem negatív, sem pozitív visszhangot, teljesen semleges volt számomra.
Szeretem az akció dús jeleneteket - ebben a filmben is lehetett volna több. 
5/10.
[ Szerkesztve ]

Nálunk is botrányos szinkronok készülnek az utóbbi időben, jobb is, ha nem erőltetik, eredetiben kell nézni, nem vesz el az értékéből, sőt... Én ragaszkodom hozzá.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
Azért szerintem nem minden szinkron rossz, bár vannak tényleg rosszak.De olyan nagyon rossz szinkront utoljára egy 80 as évek beli filmnél láttam, ahol a szinkronszinészek olyan átéléssel mondsták mintha egy papírrol olvasnák fel a szöveget.
De amugy a magyar szinkron még igy is sokkal jobb mint a hangalámondásos, mint sok más országba

Persze, de ne a hangalámondásossal hasonítsuk már össze... Annak már rég lejárt az ideje, akár alkalmazzák még itt-ott, akár nem. Van egy-két film, aminek tetszik a szinkronja, ezek főleg vígjátékok, abban tudnak nagyot alkotni, de többségében eredeti nyelven nézek filmeket, sokkal nagyobb élmény.
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
A hangalámondásos filmek csak nálunk nincsenek, de európában több országban is még mindig sok film van ami ilyen és nincs is rendes szinkron
Ezt sem lehet így kijelenteni, vannak kivételek. Lásd csak a top filmeket, Remény rabjait, Forrest-et, vagy akár a Ponyvát.. Mind mind zseniális, szinkronnal is.sőt
[ Szerkesztve ]

Azt írtam, főleg vígjátékok nálam a kivételek, nem kizárólag, amiket felsoroltál, tényleg nagyon jók szinkronnal! De akárhogy is nézzük, ez a kevesebb.

A Terminator: Megváltás [1] rendezője, McG [2] elvérzett a Warner stúdió elleni harcban, a negyedik rész a tervezett R besorolás helyett PG 13-as kategóriába került, így ki kell hagyni belőle a legjobb trancsírozós jeleneteket. A film "Május 21-én, csütörtökön visszavágunk" alcímmel kerül a mozikba, amit a Cinemablend szerint nyugodtan ki lehetne egészíteni ezzel: "De nem túl brutálisan, nehogy a kiskölykök megijedjenek." (via cinemablend [3])

[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
gonosz vagy
ecceruen idegesitett...
Women
nekem nagyon bejott ez a film...hatalmas dumak vannak benne es neha a nok egymast szapuljak ezerrel...
tetszett jada pinkett smith leszbi alakitasa is, de a primet meg mindig anette bening viszi nalam...hatalmasat jatszik a filmben
egy db pasi nincsen a filmben, de meg az utcajelenetekben sem, ha jol emlekszem 
ki ne hagyjatok...hugival, baratnovel kotelezo darab, de meg csak ugy kikapcsolodasnak is barmikor jo, en vegignevettem ezt a filmet 
ó máj gád

ez kibaszás, tiszta ovi.. de ugye váslág van, a pénz mindenek előtt.
remélem dvd-n kijön a trancsírozós verzsön.. hogy hívják azt? unrated edition? vagy director's cut?
unrated
tiszta röhej amiket művelnek a filmekkel manapság 
"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó kettlebellek, RKC military grade 20kg - 360 gears silver elite 24kg
Azaz, rendezői 
Ez így nagyon fasza lesz.
Oké, hogy a bevétel mindenek felett, de azért ez így megöli a mozit 
koxx: Rendezői vagy vágatlan, én az előzőként ismertem.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]