2013. május 22., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

(#6001) diablo1984 válasza Wolverine (#5998) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

jolvanna, északi! :P :))

Dilikutya: hát akkor csak tudhat a Pista fiú, főleg, hogy ennyi arca van! :DDD

[ Szerkesztve ]

Samsung D60, 6 Mpix digitális fényképező eladó -8,9k

(#6002) illu

illu
(kvázi-tag)

tudtok ajánlani valami újabb, jó kis vígjátékot?

(#6003) koxx válasza illu (#6002) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Harold & Kumar: Escape from Guantanamo Bay

"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó kettlebellek, RKC military grade 20kg - 360 gears silver elite 24kg

(#6004) mark75

mark75
(senior tag)

Valaki informálna arról,hogy lesz vagy nem lesz idén moziünnep :F
Mert úgy hallottam nem lesz :U

(#6005) BITBOYS válasza illu (#6002) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Nem új, de nagyon jók!

Sátánka - Pokoli poronty
Ki nevel a végén?
Mindkettő 9/10 :D

[ Szerkesztve ]

(#6006) illu válasza BITBOYS (#6005) üzenetére

illu
(kvázi-tag)

láttam őket, de azért köszi :R

(#6007) illu válasza koxx (#6003) üzenetére

illu
(kvázi-tag)

utánanéztem és eléggé felkeltette az érdeklődésemet :)

ui.: egyenlőre még csak feliratosan van igaz?

[ Szerkesztve ]

(#6008) illu

illu
(kvázi-tag)

jöhet még ;)

(#6009) koxx válasza illu (#6007) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor kezdj az első részével :) Harold & Kumar Go to White Castle

szerk: igen, egyelőre feliratos, de sztem jobb is így

[ Szerkesztve ]

"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó kettlebellek, RKC military grade 20kg - 360 gears silver elite 24kg

(#6010) Wolverine válasza mark75 (#6004) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Volt júniusban, nem? (vagy az a filmzabálók volt?)

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#6011) mark75 válasza Wolverine (#6010) üzenetére

mark75
(senior tag)

Mindig augusztus végén volt eddig.

(#6012) Bibby válasza mark75 (#6011) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Lesz vagy sem?

Ελευθερια η θανατος

(#6013) kicsitomi88

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Miért nem hajlandó az IMDB eltárolni a TDK-ra adott szavazatom? Eddig kb 50* pontoztam de nem hajlandó megjelenni a vote historymban, Másnál jó?

90 87.5 87.8 87.5

(#6014) Wolverine válasza mark75 (#6011) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A legelső biztosan júniusban volt pár éve ;) (mivel 4 nap alatt 10 filmet néztem meg, eléggé élénken emlékszem :DDD)

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#6015) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sg oldala tele van filmes hirekkel

ó máj gád

(#6016) mark75 válasza Bibby (#6012) üzenetére

mark75
(senior tag)

Kösz ;)

(#6017) DemonDani válasza kicsitomi88 (#6013) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem jó! Nállam ott van a vote historyn!

asd fgh jkl éáű

(#6018) Integra

Integra
(Jómunkásember)

dark knight
9.5/10
hosszú évek óta messze a legjobb film. messze.
ledger pedig zseniális. nincs jobb szó rá.
ennyi.
:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#6019) DemonDani válasza Integra (#6018) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem nem lesz 3... :( Vagy ha lesz akkor Joker nélkül. De szerintem Nolan sem hülye...
Egy Oszkár díjas színészi alakítást pótolni NEM lehet. Amennyiben megpróbálják és nem jön össze, az akár az egész 3 bukását hozhatná.

asd fgh jkl éáű

(#6020) adalbert1 válasza Dilikutya (#5999) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Seagal nekem is nagy kedvencem volt gyerekkoromban. Akkori szemmel nagyon ütős filmjei voltak, 1-2-t a mai napig is megnézek néha ha elkapom őket...
Sajnos elindult a lejtőn, és elkezdett botrányosan gyenge filmeket gyártani, 1-2 csak video vagy dvd megjelenésébe belenéztem, hát a hideg kirázott tőle. Ami még jó volt az talán a Sebhelyek és a Tisztítótűz.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#6021) Tibiajax válasza Integra (#6018) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi is ma néztük meg, igaz, pipás tacsi?.. :)

'Szép jó estét Torrente, nektek is gyerekek'

(#6022) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Wanted LOL
Hancock LOL
.
.
Felon 10/10

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#6023) Wolverine válasza DemonDani (#6019) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

The Riddler (azaz a Rébusz) a terv a 3. epizódra :)

(#6024) DemonDani válasza Wolverine (#6023) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De szerintem akár mit is csinálnak, olyannak kée lennie amiben nincs benne Joker... Azért az tényleg nagyon elronthatná -.-

asd fgh jkl éáű

(#6025) diablo1984 válasza Wolverine (#6023) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

akit anno Jim Carrey játszott.... :U most szerintem nem ő fogja

(#6026) Wolverine válasza diablo1984 (#6025) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A két Joel Schumacheres filmet tessék elfelejteni, azok kb. nem is léteztek és abszolút semmi közük Batmanhez :U
Ami biztos: Pingvint Nolan nem szereti, nem fogja betenni; Robint Bale utálja és kijelentette, hogy nem hajlandó olyan sztoriban szerepelni, amiben van Robin is.

(#6027) brownus válasza DemonDani (#6019) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

remélem lesz 3. rész mert anélkül nem egész az újra álmodott batman film széria... meg kell néznem még egyszer, most 9/10 (már várom a dir. cut.-ot ami nem pg-13...)

ledger-re: ilyen fickók minden bokorban teremnek... :B :D kurva jó volt, de ha nem adagolja túl magát és életben marad akkor nincs ez a nagy felhajtás körülötte. sztem lehet majd pótolni, mert joker jó lenne a köv. részben is, de ha mégse akkor van még pár rossz fiú gothamben :)
ami nagyon bejött még a zene, az kiváló volt. meg batman hangja is kurva jó lett, a színészek alakítása s, katika abszolúte nem hiányzott ;]

Viszlát, sallang meg nem volt benne, csak annyi és olyan amik a képregényekben is.
egy bajom volt, hogy a légkondit nem kapscolták be :(

(#6026) Wolverine egyetértek, és örülök, hogy bale í]y gondolja:)

[ Szerkesztve ]

(#6028) DemonDani válasza brownus (#6027) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem katika jobban illene a képbe, mint Bale szerelme... Maggietől szebb volt... :K Szerintem.

Igen az biztos hogy lesz, és kell is 3. Sőt annyi rész csináljon Nolan amennyit csak akar, ha mind ilyen lesz :D Nagggyon jó volt benne minden, Csak ebből lehetett volna 2 nagyon jo filmet is csinálni :DDD Vagy 3 átlagosat... Annyira tömény volt. Amivel gond nincs :))

Gothamban mint mondtad van elég bűnöző, lehetne csinálni 5-6részes trilógiát is belőle...

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#6029) diablo1984 válasza DemonDani (#6028) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

katika maradjon inkább a pénz szoknyája alatt, vagy Seagal feleségét játszva, de valahogy külföldi filmekben olyan merev viselkedésben, fene tudja! igaz, ha nagy filmben dobja le a ruháit, akkor lehet még pénzesebb producerek ágyába tud bejutni "szerelemből" :D

milyen az 5-6 részes trilódia? az érdekesen hangzik :))

[ Szerkesztve ]

(#6030) Wolverine válasza diablo1984 (#6029) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lásd a Galaxis útikalauz stopposoknak trilógia, ami 5 részes :P

szerk: egy mondat azért erősen megütötte a fülem Lucius Foxtól, amikor átadta Batmannek az új páncélzatát: "Ha elcsúsznak a kevlárrétegek, a golyó és a kés áthatolhat rajta, viszont a macskáktól véd." Selina Kyle? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6031) brownus válasza Wolverine (#6030) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

tényleg:) ez tegnap nem tűnt fel, halle javíthat:D kap még egy esélyt, bár inkább preffier!?

(#6032) Tibiajax válasza brownus (#6031) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

inkább Angelina Jolie...

(#6033) Dilikutya

Dilikutya
(PH! kedvence)

Csak pletyka, de lehet, hogy Billy Bob Thornton játsza majd Freddy Krügert a Rémálom feldolgozásában.
[link]

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#6034) Viszlát válasza brownus (#6027) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Hááát... nálam a totál sallang kategória volt pl. a helikopteres érkezés a partira. A hongkongi akció teljes egészében, nagy sebbel-lobbal hazahozták a csávót, aztán úgy eltűnt a színről, hogy alig talált vissza pár másodperc erejéig. Totál felesleges, hatásvadász akciójelenet volt.

Happiness isn't happiness without a violin-playing goat.

(#6035) diablo1984 válasza Wolverine (#6030) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

hát arról azt hittem, hogy csak 1 film, de a címe sem biztató számomra, így még nem is akartam soha megnézni.... főleg ilyen 5 részes trilógiában :F :Y

(#6036) DemonDani válasza Wolverine (#6030) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen pont arra gondoltam :K

asd fgh jkl éáű

(#6037) Wolverine válasza Viszlát (#6034) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A helikopteres érkezés Bruce Wayne-hez hozzátartozik, hiányzott volna, ha nem így oldják meg :)

SPOILER
A hongkongi jelenetnek szintén megvolt a maga szerepe: fel kellett bosszantani a maffiózókat - ehhez kellett Lau :)
SPOILER vége

diablo, a Galaxis egy film, de 5 könyv :DDD

(#6038) diablo1984 válasza Wolverine (#6037) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

5 könyv van egy filmbe tömörítve? akkol hol van itt a trilógia? :F semmit sem értek :(

(#6039) Wolverine válasza diablo1984 (#6038) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:U A film kb. az első könyvből készült. Még van négy könyv. A sorozatot maga az író, Douglas Adams is a világ első 5 részes trilógiájának nevezte. :P

(#6040) Integra válasza DemonDani (#6019) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

biztos lesz folytatás, de jokert hagyják ki.
ledgert nem lehet megverni szvsz, ne is próbálják meg, nem tudom, hogy ennél lehetett e volna jobban. tényleg félelmetes mit művel.

a 2.5 óra nekem úgy elszállt, hogy észre sem vettem.
nem eresztett a film, és én sokakkal ellentétben nem éreztem, hogy sok a duma. kell a duma, kellenek a párbeszédek, sőt, egyre inkább, én ezt gondolom.
és nem volt móka és kacagás, egyedül a jól elhelyezett apró poénok odaszólások oldották picit a hangulatot, de a következő képsorban már újra síri csönd.

iszonyat magasra helyezte a lécet nolan, most majd mehet a para, mi lesz a harmadik részben, mert ezt a szintet hozni...

[ Szerkesztve ]

(#6041) brownus

brownus
(PH! addikt)

http://rpg.hu/jatek/survival/ én nem csináltam meg mert kedvem se volt, meg úgysem vagyok nagy zombi film kedvelő.... de hátha nektek szórakoztató lesz:)

szerk: sokáig tölt...

[ Szerkesztve ]

(#6042) Tibiajax válasza Integra (#6040) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Baromi tömény volt, ez nem vitás. Nekem is elszállt a 2.5 óra, hihetetlen módon. A végén igazábol el sem hittem, h ez ennyire hosszú lett volna..
Brownus a légkondira szórt átkot, én meg a rablónépségre, akik 700ft-ot kérnek el 1 liter pattogatott kukoricaszemért és 0.5 liter viz/cóláért..
Ezt még leverem rajtuk

(#6043) Integra válasza Tibiajax (#6042) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én előtte ittam meg egy üveg búzasört 720-ért hogy rohadjanak meg..
duna plázában néztem, nem szeretem ezt a mozit, de most itt volt időben..

(#6044) DemonDani válasza Tibiajax (#6042) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én fogtam és bevágtam a táskámba a pláza földszintjén levő mini tescoban vásárolt -5fokon hűtőtt márka nélküli iceteát (ezt szeretem mert ez a fajta cukkoral készül és nem szaros ízetlen cukorpótlóval...), meg mellés egy zacsi csipszet, meg egy zacskó minőségi kesudiót. És így indultam...:DDD Engem nem húznak ott le.:) (mellesleg az össze vett cuccok árából fent kaptam volna egy 0,5ös kólát aminek 30%a jég... :))

De igazából annyira figyeltem a filmet, hogy szinte semmiből nem fogyott :D
Ez meg a Világ legrövidebb trilógiája egy részben!
Mert a történetből 3 kijött volna ha nagyon akarják. Csak akkor nem lett volna ilyen jó, de akkor is év filmje esélyes lenne...

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#6045) Bibby válasza Tibiajax (#6042) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

És nem kaptál mellé batman figurát? Nálunk úgy hirdették a menüt. :)

Ελευθερια η θανατος

(#6046) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

(#6047) Tibiajax válasza Bibby (#6045) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Najó..
Ma este mindent leverek rajtuk :D azt is..

Dani. Igazad van, az tuti, h utoljára adtam ki pénzt a híg löttyre, legközelebb én is teszkóba vásárolok be előtte. A kiscsajszi meg ugyis beenged majd, csak nézzen az igézően szép szemeimbe... :K
:DDD

(#6048) Viszlát válasza Wolverine (#6037) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Értettem én a célját, csak eltúrták. Az az ötlet, hogy hogyan oldják meg a hongkongi kiruccanást, az orosz balerina felhasználása, na az király volt.

Egyébként meg a maffiózókat nem bosszantotta fel ezzel, mert a pénzüket aztán Joker gyújtotta fel és nekik az volt a lényeg, nem az ürge. :)

Happiness isn't happiness without a violin-playing goat.

(#6049) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Igazából soha nem értettem,h moziba miért kell vödör pattogatott kukoricával/kanna kólával járni...ha filmet nézek akkor van én és a film, nem zabálok közben, ugyanúgy ahogy hugyozni sem járok és sms-t sem írok - bár ez legyen az én bajom.
Max.1 fél literes ásványvizet viszek be magammal szükség esetére.

És még mielőtt valaki belekötne: echte szar filmekre nem ülök be, ha pedig egy film legalább közepes, simán lehet találni benne élvezhető/értékelhető momentumokat.

(#6050) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Felon

Tetszett! Val Kilmer elég érdekesen nézett ki benne, de jó volt. Aki szereti a börtönös filmeket, annak kötelező darab. 8/10

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.