2013. május 18., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

(#10201) Eagle16 válasza Jégkokó (#10199) üzenetére

Eagle16
(MODERÁTOR)

Legjobb film:

Gettó milliomos
Benjamin Button különös élete
Milk
Frost/Nixon
A felolvasó

Ezek közül még egyiket sem láttam, de biztos vagyok benne hogy azért jelölték őket, mert megérdemelték.

Eladó új, bontatlan dobozos Samsung ST66 digitális fényképezőgép! LINK: http://tiny.cc/opfgpw

(#10202) MarioAna válasza littlelion21 (#10191) üzenetére

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

ezt én is adom, én a hétvégén jutottam el oda, hogy megnézzem.
De tényleg nem rossz film, kajak rá illik az "Akkora szar, hogy az már jó" kifejezés :DDD . A látványvilág nekem is bejött, meg még úgy ahogy a történet is elment, a színészek jól játszottak, a poénok bejöttek. Én az Equilibrium (lehet nem jól írtam le) című filmhez hasonlítanám, abban is elég pörgős jelenetek vannak, csak ott meg a kivitelezés nem sikerült olyan jóra szvsz.
Wanted: 8.5/10
Equilibrium: emlékeim alapján egy 7.5.-8/10 volt.
mod: A Gladiátort én is tervezem megnézni, jókat hallottam róla.

[ Szerkesztve ]

(#10203) MmDorian válasza Jégkokó (#10199) üzenetére

MmDorian
(őstag)
LOGOUT blog

Én még egyet se láttam, mindig lemaradtam róluk, nekem élmény lesz :DDD
Lehet, hogy nincs egy jó film, se de azért jó lehet megnézni :B

Azért egy Benjamin Button érdemelne egyet-kettőt, a mai mezőnyben kifejezetten jónak számít, ha megnézed a tavalyi Nem vénnek való vidéket, szvsz.

[ Szerkesztve ]

Eladó SPD cipő http://href.hu/x/jlp6

(#10204) Leeza válasza monstre (#10193) üzenetére

Leeza
(tag)

Nahát, szégyelljék magukat! :D

Büszkeség és balítélet jó kis story, na nem a legutóbbi moziváltozat, hanem a 6 részes tv-re készült, amiben Colin Firth = Mr. Darcy, na azt kell meglesni! :)

Más: Oscart nem nézem élőben, képtelenség, hogy fennmaradjak, de egy dolog érdekel igazán: Heath Ledger kapja meg a legjobb férfi mellékszereplő díját, megérdemli! :R

[ Szerkesztve ]

"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan

(#10205) Jégkokó válasza Eagle16 (#10201) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az elmúlt évek oscar díjjas filmjeit nézem akkor ugyan az van mint most egyforintos semmitmondó az összes. Ha egy film pedig jó, akkor azt tuti nem jelölik oscár díjra.Vagy legalábbis nem tudom mi alapján adják oda ezeket a díjjakat. De évről évre vicc kategoriába sorolnám az egészet.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#10206) BITBOYS válasza Bubee82 (#10190) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Ma néztem meg:) hanyagolható szerintem.

Body of Lies: 9,1/10

Nekem nagyon tetszett. Kiválló színészi alakítás és megvalósítás. Párbeszédek ütnek.:)
Várakozáson felül teljesített.

Napola: 8.5/10

SS tiszt faragás kicsit bővebben.
Nem mai film.

[ Szerkesztve ]

(#10207) lorcsi válasza Jégkokó (#10205) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

az összes 10201-ben felsorolt filmet láttad?

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#10208) Bubee82 válasza BITBOYS (#10206) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyit adnál neki? :U

Most kerül vetítésre... Remélem azé' eccer nézhető kategória :D

(#10209) Bibby válasza Jégkokó (#10205) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Mi az ami idén nagyon jó volt és kimaradt? :F

Ελευθερια η θανατος

(#10210) Jégkokó válasza lorcsi (#10207) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem még egyiket se láttam, de megnézem ezt a bred pittes filmet rövidesen, bár igy a sztorija nem akkora nagy durranás szerintem.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#10211) BITBOYS válasza Bubee82 (#10208) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Az egyszernézős kategóriát éppenhogy megüti:)
3/10 maximum.

Kidobós: 7/10

A meglepetés ereje:) Egész jó vígjáték, persze kicsit beteg:D

[ Szerkesztve ]

(#10212) Bubee82 válasza BITBOYS (#10211) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

:F Na mindegy, majd valahogy túlélem :U :DDD Ha már itt van akkor nem kap F8-at, anélkül h bele se néznék :K :D

A Kidobós nagyon állat :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10213) BITBOYS válasza Bubee82 (#10212) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Azért jobb mint a 10.000.000 évvel ezelött vagy mi film :D
Na az a film az alapszar nálam. Úgy néz ki benne az időgép, hogy belépni nem mernék, nem még időutazni vele. Félnék, hogy rámomlik:D

[ Szerkesztve ]

(#10214) lorcsi válasza Jégkokó (#10210) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

így aztán van alapja a 10199-ben tett véleményednek :U

(#10215) MmDorian válasza lorcsi (#10214) üzenetére

MmDorian
(őstag)
LOGOUT blog

:DD :DD
Jó volt az a Benjamin Button, nem mondom, láttam már sok jobb filmet, de kifejezetten érdekes volt, kicsit lapos, de eredeti történet és 10/8 megvalósítás, megérdemelne 1 oszkárt legalább.

Eladó SPD cipő http://href.hu/x/jlp6

(#10216) littlelion21 válasza MarioAna (#10202) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Az Equilibrium annyiban különbözött /többek között/ a Wanted-tól, hogy ott megpróbálták komolyra venni a figurát. Bár ne tették volna, mert nagyon nem sikerült....

(#10217) Bubee82 válasza BITBOYS (#10213) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez mekkora ratyi, te :Y :DDD Mármint a Red Sand :D Nem is tudom pontozni, mert még a 0 is sok lenne neki. De komolyan :D Viccnek is rossz :D

Jégkokó

A Slumdog Millionaire-t azért lesd meg mielőtt véleményt alkotsz szvsz :U

[ Szerkesztve ]

(#10218) Dilikutya

Dilikutya
(PH! kedvence)

Ma 80 éves James Hong. Őt biztos mindenki ismeri, ha valahol sunyi képű távol-keleti tanítómester vagy bűnöző van, az többnyire mind ő:).

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#10219) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oscar winners

Nem volt rossz film ez a Slumdog Millionare, de azért ennyire jó sem... Ill. azt még hozzátenném hogy a legtöbb versenytársát nem láttam, így könnyen lehet hogy ez volt a legjobb...
Még mielőtt valaki lehurrogna kifejezetten tetszett ez a film, csak kicsit túlzónak érzem ezt az Oscar esőt.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#10220) deniro2 válasza Bibby (#10209) üzenetére

deniro2
(senior tag)

TDK? Ledger nem számít, mert, ha még élne sanszos, hogy nem kapott volna semmit.
Engem az zavar piszkosul, hogy úgy tünik, mintha Oscart (itt a főbb díjakra gondolok, mint legjobb fő- és mellékszereplő, film, etc.) kizárólag csak hagyományos értelemben vett filmdráma érdemelhetne, mintha bármely más stílusban nem lehetne értékes filmet csinálni... Persze vannak kivételek, de ezek általában a még éppen futó, nagy tömegeket vonzó, hiper költségvetésű és/vagy romantikus filmek közül kerülnek ki, nyílvánvaló okok miatt.

(#10221) BITBOYS válasza Bubee82 (#10217) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor én még finom voltam:D
A dzsint inni kell, nem filmet csinálni belőle:D

[ Szerkesztve ]

(#10222) Bubee82 válasza BITBOYS (#10221) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

A dzsint inni kell, nem filmet csinálni belőle

;]

(#10223) Dilikutya válasza adalbert1 (#10219) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Régen volt zenés/vígjáték kategória. Hova lett? Vagy ma már csak dráma kaphat Oscart? Mert a legjobb filmnek járó díjra vidám filmet sosem jelölnek, csak szomorú szenvedőset. Idén is baromság volt az egész, mint minden évben.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#10224) Tibiajax válasza Dilikutya (#10223) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, de nekem -talán ezek miatt is- már abszolut kiesik az érdeklődési szférámból az Oscar. Ahogy anno régebben egyszer már Viszláttal megemlítettük, a 90-es évek közepén, végén volt utoljára érdekes ez az egész, valahogy azóta nekem nem sokat jelent

'Szép jó estét Torrente, nektek is gyerekek'

(#10225) BITBOYS válasza Tibiajax (#10224) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Aláírás 10/10 :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10226) Dilikutya válasza Tibiajax (#10224) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Nézhető film is nagyobb tömegben akkor készült utoljára. Idén már az Arany Málna is túllőtt a célon, nem hiszem hogy ne lett volna pl. az Indy4-nél rosszabb előzmény/folytatás, az meg röhej, hogy épp a Love Guru lett a legrosszabb film, mikor volt nekünk Meet the Spartans meg Disaster Movie is. Utóbbi bebetonozta magát az imdb-n a 100 legrosszabb film élmezőnyébe, mégha szépen vissza is csúszott, mert bekerült egy rakás film, jóval kevesebb szavazattal (Kis Vuk is csak 38. már).

(#10227) Tibiajax válasza Dilikutya (#10226) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát jah, a franc tudja ezt..A Love guru, ha ugy nézzük, ez borzasztó rossz film, persze, de ugyanakkor, mivel léteznek Myers-rajongók/szimpatizánsok (én is az vagyok), máris nézhetővé válik.. nyilván, egy napon nem említhető egy Wayne világával v Austinnal
Én arra gondolok már, h a Disaster muvi meg a hasonló szutykokat már olyanniyra nem tartják semmire, h még itt sem említik meg..:D ..vagy nemtom

BITBOYS. :) tervezem, h minden héten másik Vipcsi-afforizmát tolok be.. ugyis van belőle elég

[ Szerkesztve ]

(#10228) BITBOYS válasza Tibiajax (#10227) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Az biztos :D

4. évad

Egyik részben Vipera bíróság elé kerül, már nem emlékszem pontosan miért...de Baldrick a koronatanú George hadnagy(Hugh Laurie) pedig a védőügyvédje. A bíró nem más mint Melchett tábornok. Ezen a részen én hörögve visítottam :DDD :C

Ha netán tudod a címét légyszi oszd meg velem :)

[ Szerkesztve ]

(#10229) Tibiajax válasza BITBOYS (#10228) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D egyik legtutibb rész.. Mindent tagadni Baldrick!... :D
Bíróság elé kerül, a postagalamb, Pöttyös Vili meggyilkolása vádjával, ami nem mellesleg Melchett gyerekkori játszópajtása volt.. És amikor a tanúzás legvégén megkérdezi Cunci, ééés ki volt az, aki e szörnyű tettet elkövette??... Ő volt az, ő ő ő !!! :D

[ Szerkesztve ]

(#10230) adalbert1 válasza BITBOYS (#10228) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most nem a gépem előtt vagyok, de ha jól emlékszem a Corporal Punishment volt az, mikor lelövi a galambot. :DDD Talán a második rész az évadból.
Vagy akkor került hadbíróság elé, mikor őrültnek tetette magát? Mert az meg a 6. rész lesz...
Ejj de rég láttam már őket...

szerk.: na bakker Tibi bá megelőzött. :D

[ Szerkesztve ]

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#10231) BITBOYS válasza Tibiajax (#10229) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD azaz...most kifolyt a könnyem :DDD

adalbert1:
Sebaj, köszi neked is a segítséget :D

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#10232) BITBOYS válasza BITBOYS (#10231) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Nem bírom ki...bocs az offért :)

Vipera és Baldrick német fogságba esik...

Vipera: "Akkor sem lennék jobban begazolva, ha egy orrszarvú a kihűlt pocsolyából hazatérve ott találna engem a pizsamájában, a szivarját szívva, ölemben a feleségével."
Baldrick: "Hallottam milyenek ezek a németek. Rettentően feldühíti őket minden amit anya szült a világra."
Vipera: "Ebben az esetben Baldrick te biztonságban vagy. Mindazonáltal a teutonok brutalitása közismert. Az operáik három-négy napig tartanak, és nincs szavuk a pelyhesre."
Baldrick:" A mamámat akarom."
Vipera: "Valóban jó lenne találkozni vele. Azt hiszem egy csemetéjét féltő feldühödött anyagorilla hasznos szövetséges lenne. :C :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10233) adalbert1 válasza Dilikutya (#10223) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem igazából az nem tetszik, mikor 1 film besöpri a díjak nagy részét mint most is... Főleg ha az egy nem annyira jó film (persze vakok között a félszemű a király)... Bazz a Forrest Gump vagy a Schindler's List nem nyert ennyi díjat, pedig jóval jobb filmek... Vagy ott az American Beauty is...
Persze ezek közül is egyedül a Forrestnek vannak vidámabb pillanatai (annak ellenére hogy az is inkább dráma)...

(#10234) Wolverine válasza littlelion21 (#10191) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Wanteddal nekem a legnagyobb bajom a totál kiherélt és felismerhetetlenné tett alapsztorija. A látványban ott van a szeren - de mivel ismerem az eredetijét, így számomra értékelhetetlen a film.

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#10235) Vertigo18

Vertigo18
(senior tag)

Hú, megnéztem a XxX 2 című förmedvényt... 2 óra, amit elveszítettem az életemből emiatt a sz@r miatt. Senkinek nem ajánlom...

3/10, és csak azért ilyen magas, mert tele volt Ford Mustangokkal, amit imádok...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#10236) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az imént néztem meg a gettómilliomost, és azt kell hogy mondjam érdekes film, de semmiképp nem ért volna meg 8 oscar díjjat. Bár nem értem, hogy lehet hogy már nincsen vígjáték kategoria meg a trükkökre se adnak díjjakat.

(#10237) adalbert1 válasza Jégkokó (#10236) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végre valamiben egyet értünk. :)
Szerintem se rossz film, de ezt a gettó storyt már annyiszor és annyi megvalósításban ellőtték... Habár mint említettem a felhozatal többi részét nem igazán ismerem...

(#10238) Arnold2

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

Közös mozizás a Vacsmenre?

(#10239) Wolverine válasza Arnold2 (#10238) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha lesz pénzem, benne vagyok, mint hivatásos Watchmen-fan :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#10240) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

az ifjú Riddick :C

(#10241) Arnold2 válasza Wolverine (#10239) üzenetére

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

Nna akkor tessék szépen félretenni mindig egy kis pénzt és akkor remélem összejön valami. Szerintem többeket is érdekel még a film,csak még lusták voltak reagálni, szóval emberek hajrá hajrá, tessék jelentkezni!!

(#10242) Vertigo18 válasza adalbert1 (#10237) üzenetére

Vertigo18
(senior tag)

Igen, valóban meg kell nézni, hogy milyen volt a mezőny...

Ha jól emlékszem, amikor a Gyűrűk Ura annyi Oscart nyert, és egyet nem nyert meg, azt az egyet aki átvette külön megköszönte a Gyűrűk Urának, hogy abban a kategóriában nem indult... :DD

Szóval most ez volt a felhozatal... Mickey Rourke-t azért sajnálom. :O

(#10243) Vertigo18

Vertigo18
(senior tag)

Nem is emlékszem már, hogy ki ajánlotta, de megnéztem a City of Ember című filmet. Nagyon egyedi film, kicsit olyan "Logan futása" lett a végére, tényleg üde színfolt volt...

7/10

(#10244) koxx

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Volt már közületek vki olyan bátor, hogy ezt megnézze? :) [link]

"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó kettlebellek, RKC military grade 20kg - 360 gears silver elite 24kg

(#10245) Arnold2

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

Amolyan kis humor arról, hogy mit is mondott R2D2 a Star Wars első és második részében.
Angol tudás rikvájörd!

(az első nálam sírva röhögős, a második nem rossz)

(#10246) adalbert1 válasza Vertigo18 (#10242) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk én már azon lehaltam hogy a Titanicot hogy kitömték Oscarral annak idején... Szvsz egyszer alig tudtam végigszenvedni... Oké hogy a kor lehetőségeihez képest megpróbáltak minél grandiózusabb filmet csinálni, de én jobban örültem volna egy brutál katasztrófafilmnek a lagymatag romantikus részek nélkül (oké, szexjelenet még mehetett volna :D ).

(#10247) Eagle16 válasza Arnold2 (#10245) üzenetére

Eagle16
(MODERÁTOR)

Hehe, nem rossz :)) (az elsőt néztem meg)

Eladó új, bontatlan dobozos Samsung ST66 digitális fényképezőgép! LINK: http://tiny.cc/opfgpw

(#10248) t1

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hétvégi filmcsokor:

Volt(Bolt)

Nem vártam semmit ettől a mesétől, igazból húgomnak való lenne de a végén majdnem könnyeztem egyszer elmegy 6/10

Spíler

Rosszabb mint a Fülke, ááá ezt a szenvedést 1.5/10

Alkonyatól Pirkadatig

Régi klasszikus, állat nagy hülyeség, de hamar elmegy az idő vele, kiváncsi vagyok a további 2 részre. 6/10

Spanom csaja

Ez, volt az összes közül amin nevettem egy csomót, nagyon bejött és előhozott 1-2 hülye gondolatot :( 8/10

(#10249) Vertigo18

Vertigo18
(senior tag)

Resident evil - Degeneration

Nem volt rossz, inkább a játék kedvelőinek, mint a filmes rajongóknak ajánlanám. Szerintem a filmekhez szinte semmi köze, csak az alapok...

6/10

(#10250) bagyulajuve válasza adalbert1 (#10246) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

én kb 3x ültem neki, de sose sikerült megnéznem

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.