Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Sziasztok! Nem tudom a net vagy tv topikba írjak, de mindkettőt árinti.
    Jelenleg társashátban lakom, és ha jól értelmezem az összefoglalót akkor most nálam FTTB van kiépítve. ( a folyosóról jön be egy utp kábel a routerembe és egy koax a tv-hez, kb tizenix éve így van.)
    Volt pár hónapig kis szakadozás de a panasz után megoldották, most hibátlan ( kop-kop) minden. A legkisebb net csomagom van, elég is jelenleg. Nem szeretnék váltani.

    Kb év végén felhívot valaki hogy bővíteni fognak és optikát fognak behozni a lakásba ( eddig az épületbe azon jött) és ezért át kell építeni mindent nálam. Én nem akartam de azt mondták kötelező.
    Első kérdés: valóban kötelező, nem maradhat így? Azt mondta az illető hogy fél éven belül ha akarom ha nem akkor is kell, és drágább is lesz igaz csek 1-2 párszáz ft-al és gyorsabb is lesz.
    Nekem ez így hibátlan, és amiért főként nem akarom: A vezetékek el vannak rejtve a beépített bútorok és beépített konyhaszekrény mögé, ezek cseréje áthúzása felér egy lakás bontás-felújítással.
    A másik: nem akarok eg plusz eszközt amivel gond lehet, plusz 1-2 tápegységet stb, és a bejövő részen ahová tenném nincs konnektor, ehhez is vésni, átépíteni, bontani kellene. ( gondolom kell egy plusz eszköz ugye? Ez lenne a második kérdés)

    Szóval muszáj-e belemennem ebbe, és kell-e új eszköz? Hétfőn jönnánek de le fogom mondani egyelőre.

Új hozzászólás Aktív témák