Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    "A csatornák által közzétett Általános Szerződési Feltételek szerint a programdíjak mértéke az RTL Klub esetében havonta bruttó 373 Ft, a TV2 vonatkozásában pedig bruttó 368 Ft, azaz összesen 741 Ft lenne. A tárgyalások eredményeként egy, az ügyfelek számára rendkívül kedvező megállapodást sikerült tető alá hozni, és az RTL Klub, illetve a TV2 által biztosított legnagyobb elérhető kedvezmény alapján a UPC Magyarország ügyfelei a bruttó 741 forintos ár feléért, mindössze bruttó 370 forintért érhetik el a két csatornát. "

    "A tárgyalások során a UPC Magyarország arra is törekedett, hogy a lehető legkedvezőbb díjak elérése mellett programkínálatát további értékes csatornákkal tudja gazdagítani, anélkül, hogy az az előfizetők számára további költségekkel járna."

    Igaz ezeket a csatornákat több csomag alapján osztották szét.

    https://dtvnews.hu/hirek/megallapodott-a-programdijakrol-a-upc-az-rtl-klubbal-es-a-tv2-vel

    De majd kiderül, idővel a diginek, hogy sikerült kedvezőbbet elérni.Vagy nem. Az biztos, hogy valamiben megegyeztek, ha nem csatornákban akkor valami másban. Nem hinném, hogy csupán az anyacsatornáért jobb díjakat kapnak, mint más.

    Zsolt501, nem vicc csatornát, hanem humor, vígjáték csatornát, amivel nincs is baj örülök neki, csak adhatnának új (és vagy régebbi) de Mo-n még le nem adott sorozatokat, évadokat :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák