Új hozzászólás Aktív témák

  • hzsolee

    őstag

    Üdv mindenkinek!
    Csak egy tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. A történet lényege, hogy egyszercsak eltüntek a csatornák. Miután a telefonos ügyfélszolgálattal egyeztettem, hogy nálunk van a hiba, gyorsan megálapítottam: a fej hibás. Ezen mondjuk nem is csodálkoztam, mert 8 éve van a digink, de már vagy két éve "lebomlott" a fej elején lévő műanyag sapka. Valószínűleg beltéri, nem uv stabil verziót kaptunk:) Semmi gond, leszedtem, és ha már így van, gondoltam a beltérit is kicseréltetem hd-re. Azt mindjárt sejtettem, hogy beltérit nem fogok egyből kapni, ezért próbáltam a helyi Ügyfèlszolgàlatot telefonon elérni a készlet miatt, de csak személyes találkára van lehetőség. Ezek után a fejjel és a beltérivel beballagtam a digihez a "semmitnemintézek" biztos tudatával. Sajnos így is lett. Miután kivártam a nem kis sort, az elég feszült ügyintézők, és nem kevésbé feszült ügyfelek közt, vázoltam a problémám. A fejre a hölgy azt mondta, hogy nem adhat másikat, kiküld egy szervizest, hogy az majd eldönti mi a hiba. Azt is közölte, hogy ez nekem kb 7 ezerbe fog fájni, ha a fej a hibás. A beltérire meg annyit mondott, semmi gond cserélik, majd ha lessz. Arra a kérdésemre, hogy mikor, nem tudott választ adni, érdeklődjek. És mondom hogyan, mert telefonszám az nincs, minden nap álljam végig a sort? Nagynehezen felírta a számom, hogy majd hív ha lesz. Ez volt két hete, azóta is hív...
    Két dolog bosszant a dologgal kapcsolatban. Az egyik az, hogy miért kell nekem a fejet kifizetnem? A szerelő azóta megcsinálta. Egy ezres volt végül csak a fej, plussz a kiszállás 2500. A munkadíj oké, dolgozott vele, de a cuccos nem az enyém, a digi tulajdona. Az ő érdekük, hogy tudjam a szolgáltatásukat használni, ezért adnak hozzá eszközöket. Én úgy gondolom, hogy ez olyan mint a víz, gáz, villanyóra, azt is a szolgáltató adja. Ha besz@rik, vagy lejár az ideje cseréli ingyen. Nem az a szakadt ezres bosszant, hanem maga a tény. A tányért is már megkapta a rozsda, akkor azt is kifizetettik majd?
    A másik a beltéri csere. Megértem, hogy nincs azonnal. Pár nap múlva jött a szerelő, de a hölgy azt mondta vele nem küldhet, csak személyessen vehetem át. Ez is oké, de két hét alatt kínából megjött csomagom, nemá' hogy cégen belül nem tud adni pár napon belül. Hegyekben kéne állni az ilyen kacatoknak.
    Nos csak ennyi lett volna. Az ügyintéző hölgy amúgy kedves volt a feszült helyzet ellenére, a szerelő is korrekt volt, de azért van bennem egy kis tüske a dologgal kapcsolatban :(

    A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."

Új hozzászólás Aktív témák