Új hozzászólás Aktív témák

  • Landr0ver

    csendes tag

    válasz frovery #11915 üzenetére

    Köszönöm a gyors válaszokat. De képzeljétek, sikerült találni csatornákat!

    Találtam itt egy régi dokumentumot (itt még Digisport Plus szerepel Digisport 2 helyett, szóval már jó régi lehet):
    http://digi.hu/uploads/documents/dth/DIGI_Sport_Plus_beallitas_muholdas_digitalis_boxokon.pdf
    Megpróbáltam ezekkel az értékekkel keresni:
    frekvencia: 12643, polarizáció (H) Szimbólumsebesség: 27500

    És láss csodát, egyből lett jelerősség! :D :D :D

    El is indítottam gyorsan a keresést, egyből 184 csatornát talált, köztük románt, csehet, szlovákot, és... MAGYART! :) Nagyjából azokat, amiket a linkedben szereplő táblázatban mutat. És ami magyar, és a csatornakínálatban van, azok működnek is! :) Ám startból találtam párat, ami hiányzik: pl. HD csatornákból a Sport 1 HD (Digi+ előfizetésem van), Eurosport 1 és 2 HD, National Geographic HD. (de pl. Digisport 1 és 2 HD-ban megy, M1 HD megy, TV2 HD megy, ahogy a táblázatban is fel vannak tüntetve).

    Megpróbálkoztam új kereséssel (itt nálam azt mutatja, hogy ezeket az 1.0 fok W-n találtam, és nem a 0.8-on, ahogy a táblázatban szerepel. Ez gond?), de nem tudom milyen értékekkel keressem őket. A Digi weboldalán, a csatornalistában lévő értékekkel próbáltam, de nem mutat hozzájuk jelerősséget. Őket hogy tudom megtalálni? Ezek másik műholdon vannak vagy miért nem találta meg elsőre őket?

    Na, de mindenesetre ez már előrelépés, hisz már legalább vannak csatornák, amik mennek, még ha nagy gyomlálásra lesz is szükség a csatornák között :)

Új hozzászólás Aktív témák