Új hozzászólás Aktív témák

  • alibaba78

    őstag

    válasz priti #10523 üzenetére

    Nem is baj. Sokat nem er a mem. tuning. Azzal a 85mhz visszavetellel kb. 2-3 fps-t, ha vesztettel....
    Nagy gepigenyu jatekkal tudod a leghatasosabban kitesztelni a tuningot. Ha az adott orajelen kibir a vga 1-2 ora crysis-t, metro-t, gta4-et (Vigi :D ), akkor tuti stabil. En sem hiszek mar a benchekben. Vantage, 3dm11, unigine heaven, kombustor, furmark ebbol a szempontbol sz@rt sem er. Ha jol olvastam, akkor ez az 1030mhz gpu tenyleg stabil neked. Azert hitetlenkedtem, mert te vagy az elso, akinek ez eddig ment a ph-n (akiket en lattam). :)

    Most legutobb egy dmark11 erejeig akartam egy oc-t az uj driverrel, ezzel updatelve a mostani eredmenyem, es majdnem kivagtam a gepet tokostul az ablakon. Proci 4.25ghz, vga-k 1040/1200-on, teszt lefut, es rosszabb lett az eredmenyem, mint a 24/7-es beallitasnal, ahol is proci 3.6ghz, vga-k 915/1050-nel. :DDD Azt hiszem, most egy idore hanyagolom a tuningot.

    (#10546) Vigneau: En mindvegig azt hittem, hogy mindket dvi-re dsub atalakitot akarsz rakni. Csupan csak ezert remisztettelek meg. Orulok, hogy vegre megkaptad! :)

    Letezik megoldas a nagy felbontasu videok vezetek nelkuli tovabbitasara pc-rol tv-re, de olyan osszeget kernek erte, amibol osszeraksz egy kis htpc-t, vagy veszel egy mediaplayert, es kozvetlenbe kotod a tv-re. :(

    Probaltad atirni a cfg file-t az ab-ben?

    1.4v-ig lehet huzni a feszt? Tudtam, hogy meg kellett volna varnom a dcu verziot vasarlas elott. Grat hozza! Varjuk az eredmenyeket! ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák