Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddict

    senior tag

    válasz scholl #4317 üzenetére

    Az Oleg firmware-t a router flash-re rakod, azt elég egyszer megcsinálni. Csak a diszk-es részt kell újra csinálnod. Az /opt-be installált progik (ikpg install) valójában nem része az Oleg-nek, hanem arra épülő opcionális programok (aminek egy részét vsz. nem is az Oleg fordította).

    Egyébként én már többször cseréltem diszket a router alatt. Ha a flashben nem módosítol semmit még újra sem kell indítani a routert (ha a flash jól van beállítva és pl. nem a post-boot-ba teszed a diszkes dolgokat hanem szétszedve ahogy én is tettem akkor simán ki lehet a router alatt cserélni a diszket csak arra kell vigyázni, hogy ne kerüljön két USBs cucc a routerre ahol mindkettőn megvan az opt pl. amikor csatlakoztatod a második USB cuccot; post-boot-os diszk kezelésnél ez kevésbé zűrös).

    Egyébként nekem nagyon stabil a router. Miközben futott minden (rtorrent is) fordítottam a vsftpd-t. Semmi gond sem volt (igaz nekem 128MB RAM van benne).
    Most pl. ilyen uptime-om van:

    11:54:58 up 8 days, 13:53, 0 users, load average: 0.00, 0.02, 0.00

    ### RT-N16, WL-500 Oleg optware script ami majdnem mindent feltesz ### ===========> http://wl500g.info/showthread.php?t=23684 <===========

Új hozzászólás Aktív témák