Új hozzászólás Aktív témák

  • christprhrdv

    tag

    válasz ecaddict #4260 üzenetére

    Hmm nagyon köszönöm!

    Kicsit akkor kiegészíteném.

    1.: Jogosultságok alatt azt értem, h a fájlrendszer ext2, és a gyári fw-vel beállítottam az ftp és a media server-es hozzáféréseket, amiket láttam szöveges fájlban tárol már le a router (meg még létrehozott vmi egyéb mappákat / fájlokat).
    - Itt az a kérdés, h az oleg ezeket használja-e, vagy az FW váltásnál törölhetők?

    2.: Nekem 3.5-es vinyó van rajt, és install cuccok vannak rajt, amik havonta kellenek kb; meg családi dolgok, amik mondjuk kétnaponta előkerülnek.
    - Itt azért nem szeretnék külön PC-t összeállítani, h felébresszem és kikapcsolgassam, az otthoni PC-k meg per pill, nem bizt, h állandóan otthon vannak. 2.5-ös disk-ek meg drágák, mert abból azért 400-700Gigánál van különbség.. Tehát azért jó volna +oldani a SpinDown-t..

    A sebességet egyébként nem ftp-s, hanem media serveres kapcs-nál mértem, ftp sem gyorsabb nálam helyi hálón és azért lenne jó 4-5MB/s-t elérni, mert néha a hálózati vinyóra 40-50 gigákat mentek, ha épp itthon telepítem újra vki PC-jét..

    Köszönöm a válaszokat azért!

    >> A lényegesebb kérdés tehát az, h épp a mostani ext2-es vinyót, ha lekapom, de adatok rajt vannak, Oleg-re váltok gyáriról, és visszamountolom beállítások után a vinyót, akkor semmi gondom nem lesz vele? Oleg mindent látni fog?

Új hozzászólás Aktív témák