Új hozzászólás Aktív témák

  • PistiSan

    addikt

    válasz Intruder2k5 #16514 üzenetére

    Heló, köszönöm szépen a segítséget, ugyan nem pontosan úgy ment ahogy le volt írva de most már működik megint szeretett routerem :P.
    Elsőnek megpróbáltam a pin 10-12-öt egyenként és külön külön egyaránt! Semmire nem vezetett :( 15 perc próbálgatás után már teljesen kétségbe estem hogy nem fog menni :(. ekkor egyszer csak bebootolt :D volt nagy öröm és boldogság.
    Web felületről adtam neki egy frissítést, újraindításnál elhasalt! Kihúztam a tápot és gondoltam jöhet a restoration tools, akkor látom hogy a router megint hibás :( ugyan az volt a hiba mint előtte! Gondoltam hogy a flasheléssel lehetett a baj, megint elment egy csomó idő próbálgatással, és mivel baromi picik a lábak ezért valószínűnek tartottam hogy elcsúszhatott a láb amikor sikerült beindítani a cuccot. Rövid próbálgatás után erre is rájöttem, a pin9 itt is működik! Még pedig úgy hogy kihúzom a tápot, pin9-en tartam egyik kezemmel a testet, másik kezemmel a tápod dugtam vissza, amikor kigyulladt a táp led elvettem a kábelt! (1-2mp) de megint csak ugyan az történt mint előtte, restartnál behalt. Utána jól jött volna még 1 kéz, ugyan azt csináltam mint előbb írtam csak a restore gombot oda ragasztottam a routerhez, úgy hogy állandóan be legyen nyomva! A rotuer restore módba került, raktam rá új fw-t, itt már el sem indult ezek után!
    Végül úgy csináltam meg hogy restore módban rátöltöttem a wl500g-clear-nvram.trx-et ekkor már nem kellett a pin9-el vacakolni mert jól indult újra, utána resi, megint restore mód, jött a wl500g-recover.trx, megint restart, és jött az openwrt fw. Ez után már jól működött :), próbáltam resizni, kihúztam a tápot és probléma mentesen működik!
    Haveromnak van nagyon jó fényképezője, csinálok pár képet róla leírom mit hogy csináltam részletesen, és feltöltöm a weboldalamra a leírást hogy ha valaki hasonló helyzetbe kerül akkor legyen egy teljes leírás képpel mindennel együtt!
    Még egyszer köszönöm szépen a segítséget örülök hogy sikerült!

Új hozzászólás Aktív témák