Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    Samsung vs. Lg: Egyszerűen nem tudok dönteni a két márka között. Mindkettőről olvastam pozitívumokat és negatívumokat is egyaránt.
    Samsungról pl. olvastam, hogy ha ketté partícionálom a külső hdd-t akkor egyik részét tudom médialjátszásra használni, másikra pedig felvenni tv műsort (PVR). Ezzel szemben Lg ilyet nem tud. Ott vagy médialejátszásra használja a hdd-t vagy felvételre. (mondjuk ez nekem nem szempont, mert tv műsort nem igazán nézek, tehát inkább filmnézés miatt lenne rákötve HDD.
    Az igaz, hogy a samsung smart tv-k többnyire a samsung telefonokat támogatják? Az Lg pedig akár, Lg, Samsung, Sony, HTC, stb... telefontípusokkal is kompatibilis?
    Ha esetleg tudtok még hasonló dolgokat, illetve összehasonlításokat ami az egyiknél működik és a másiknál nem, azt szívesen venném, a könnyebb döntés érdekében. :)
    Hogy egyszerűbb legyen... a következő típusokra szűkítettem a kört: Samsung F5500, F6400 VS. Lg LN575S, LA620S, ezek azok a készülékek amik hasonló árkategóriában is vannak. (szempontok: képminőség, médialejátszás, DLNA, smart, appok, stb...) 3D nem foglalkoztat, csak azért van a listámon, mert abban elvileg már komolyabb elektronika van, és a képminőség is szebb lehet.

Új hozzászólás Aktív témák