Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    Olyannal találkozott már valaki, hogy a Google szolgáltatások ébren tartják a telefont? A napokban észrevettem, hogy gyorsabban merül, pl utazás közben zenehallgatás, netezés mellett rá kellett dugnom töltőre már délután is, hogy biztosan kibírja estig, de most nagyon durván beakadt valami. Azt vettem észre, hogy meleg a telefon a zsebemben, ránéztem WakeLock Detector-al, az semmilyen érdemleges infót nem mutat, viszont az akksi menüpontban látszik, hogy a G. szolgáltatások szívták le az akksit. Restart nem segít, pár órája már megtettem. Reggel levettem töltőről, délutánra már csak 30%-on volt az akksi, feltöltöttem és most már csak 50%-on van megint, pedig szinte hozzá sem nyúltam (kb 10 perc kijelzőidőm van töltés óta).
    Valami eszeveszettül pörgette a procit, most megnyitottam pár perce a Play appot, majd bezártam (elég lassan töltött be egyébként) és azóta visszahűlt a telefon. Jelenleg a CPU-Z nem mutat indokolatlan proci használatot (most tettem fel).
    Egyébként semmi nem indokolja a Google szolgáltatások nagy fogyasztását szerintem. Auto frissítések le vannak tiltva, szonkronizálva is csak 2 email fiók, illetve egy naptár és címjegyzék van.
    Ja igen, még mindig gyári 1.15, jó régen belakva. Lehet lassan frissítenem kéne és tiszta lappal indítani. De annyira nincs kedvem hozzá..

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák