Aktív témák
-
3lackhawk
csendes tag
Sziasztok!
Bár már 1 forumba beírtam de gondolom itt többen mozognak ezért ide is leirom a tapasztalatomat illetve a kérdésem:Én is beléptem a klubba tegnap a friss még meleg blademet megfrissítettem annak ellenére hogy sok helyen óva intettek ettől a touch probléma miatt Nos meglepően zökkenőmentesen ment minden feltettem az alap RLS4b-t majd amikor először feléledtt nem volt tapintható touchscreen akkor már láttam hogy megy vissza a gyári rom.Akku ki újraindít ás tádám lett touch!Egy napig hergeltem állítgattam sim kártya nélkül semmi gond nem adódott talán 1x újraindult mikor az android market valamit frissített rajta.Viszont ma gondoltam már élesbe elkezdem használni igy kikapcsoltam beletettem a sim kártyám és visszakapcskor megint nem volt touch! Sim kártya ki több féle fajta módszer próbája után sem jött vissza a touch majd feltettem a gépre az SDK-t gondoltam megnézem mit látok a debugolásnál. Elindítottam az adb shell-t majd egy logcat-ot és kivettem az akkut majd vissza.És ahogy feljött a rendszer a touch újra működőkepés lett!!!Most akkor hogy van ez? Eddig arról volt szó hogy vagy megy a touch vagy nem de hogy megy is meg néha nem is?Ez vajon hw bug vagy sw?
A másik kicsit más kérdés hogy jelenleg 208mb total internal memóriám van ami ugye több mint 170 de kevesebb mint amit leírásokba olvastam (256) Feljebb érdemes/lehet séges ezt feljebb tornászi valamivel ?
Nokia 3650->N73->N82->N5800->ZTE Blade GEN2 (CM7) + Defy SOC (CM7+CM9)
-
3lackhawk
csendes tag
Nekem Clockworkmode 3.0.2.4 update után a mount USB funkció nem működik hibát dob: Enable to open ums lunfile (no such file or directory) visszatettem a 3.0.1.4-et mert azzal nincs ilyen gond.
-
3lackhawk
csendes tag
válasz kelzsoca #4806 üzenetére
Próbáltam ezt is nekem nem ment viszont logcat-ban ezt találtam a boot során 2.2-es romal nem müködő touchhal:
I/KeyInputQueue( 232): Device added: id=0x10002, name=synaptics-rmi-touchscreen, classes=14
I/KeyInputQueue( 232): X: unknown values
I/KeyInputQueue( 232): Y: unknown values
Ugyanez az én telommal 2.1 gyári rommal vagy egy müködő 2.2-es Bladen:
I/KeyInputQueue( 1185): Device added: id=0x10002, name=synaptics-rmi-touchscreen, classes=14
I/KeyInputQueue( 1185): X: min=0 max=1867 flat=0 fuzz=0
I/KeyInputQueue( 1185): Y: min=0 max=3096 flat=0 fuzz=0
Hátha valaki tud kezdeni ezzel az infoval 3 napos android pályafutásommal én még nem
-
3lackhawk
csendes tag
Hot news!!!
Joreggelt kivánok minden gyári romos Blade usernek Úgynéz ki éjjel megfogan a megoldás a touch problémára :
Egy guru rájött mi a bibi a touchal és a javított driverrel csinált egy új boot.img-et tesztelésre RLS4b romhoz
>Link<Most tettem fel pár reboot és egyenlőre van touch lehet tesztelni
[ Szerkesztve ]
-
3lackhawk
csendes tag
-
3lackhawk
csendes tag
Kint van a CM 7 hez is a touch fix update.
"QUOTE(leromarinvit @ Apr 14 2011, 00:26) *
CM7 kernel hereOnly Gen1 this time!"
-
3lackhawk
csendes tag
kelzsoca:
Belenézegettem a RLS4b blue romod gps.conf-jába hogy megnézzem mi is az a "fix" de nem tudom miből indult ki amiből lett ez a fájl viszont belekukkantottam a cm-osba is és ott már "optimálisabb" adatok vannak.Gondolok arra hogy az ntp szerver nem amcsi hanem Europa ami azért gondolom nem elhanyagolható és megvan adva supl-nak a google.Nem lenne jobb azt beletenni pl magyar ntp szerverrel valahogy így?
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276Vagy ami most az RLS4b-be benne van jobb cm-ben lévőnél?
Más:Ma használtam először a BT fülesemet zenét kezdtem vele hallgatni de 3másodpercenként akadt a lejátszás egészen addig amíg a wifi-t ki nem kapcsoltam ami egyébként nem volt kapcsolatban.Valaki tapasztalt már ilyet ?
-
3lackhawk
csendes tag
válasz kelzsoca #6405 üzenetére
Csodálom is hogy lehet ezt követni naprakészen 10 napja csak eszem és néha alszom de így is nemhogy visszaolvasni mindent még napi adagot is nehéz követni, de én voltam a hülye beálltam droidnak, most próbálok képbe kerülni Talán jobb lenne ha lennének témák csoportosítva itt CM vagy Froyo bár így viszont mindenről értesülők akarva akaratlanul.
Én már beállítottam, bár ugye nincs mihez viszonyítani maximum annyi következtetést tudok majd levonni hogy jól működik-e vagy nem..... Talán ami a leglogikusabb az az ntp lecserélése mert nem mindegy hogy Usában van a szerver vagy Europa esetleg Magyarhonba mert az itteni igencsak hamarabb válaszol kevesebb hopon keresztül elérhető.Már csak az kérdés hogy ez jelent-e legalább másodperceket vagy csak kisebb egységet a pozíció fixnél.
A debugot is visszatettem 3-ra mert valahol mintha írták volna hogy nemárt ha 3-on van mert különben nem kreál meg egy file-t ami kell a pozicionáláshoz (nem tudom igaz-e Bladen is) Így betettem azt is meglássuk van-e különbség a mindennapokban vagy csak placebo
Van pár Blade a környezetembe majd összemérem és kiderül.[ Szerkesztve ]
-
3lackhawk
csendes tag
Legegyszerűbb átmásolni nokiáról a syncml-el, a lent leirtaknak megfelelően állítsd be a Nokián a szinkront a gmail fiókoddal majd nyomj egy szinkronizációt( net kell hozzá) és már fent is van a fiókodban a névjegyzék meg akár a naptár is ahonnét már az Androidos telo könnyedén leszinkronizálja.
Ime a szükséges beállítások:
http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=98230Nokia 3650->N73->N82->N5800->ZTE Blade GEN2 (CM7) + Defy SOC (CM7+CM9)
-
-
3lackhawk
csendes tag
válasz fazekasg #10552 üzenetére
Szerintem abban is benne van könyen letudod ellenőrizni ha van akkor általában a system/bin könyvtárban a2sd fájlnévvel.
Én amikor utánanéztem hogyan lehetne átköltöztetni az internal-ból akkor azt találtam a setinstalllocation-os módszerről hogy ugyan a legegyszerübb, viszont vannak app-ok amik nem mükődnek úgy legfőképpen a widgetek.
Amúgy mire használod az ext particiódat ha nem erre?
-
-
3lackhawk
csendes tag
válasz sto1911 #10689 üzenetére
Nekem eddig minden megy ami átkerült az sd-re maximum annyi hátrányát látom hogy reboot-nál a widgetek töltődnek ameddig nincs az sd felmountolva de ez nem zavaró.... Köszi azért az ötletet kifogom próbálni hogy mit érdemes visszapakolni a systembe.
-
-
3lackhawk
csendes tag
Csak gratulálni tudok a szét offoló fórumozóknak gondoskodnak róla hogy akinek napi egyszer van ideje leülni tuti egy fos maszlagot tekerjen végig....
-
3lackhawk
csendes tag
válasz dragon1993 #12101 üzenetére
Nekem is BT fülesem van RLS5-el és csak annyira szaggat mint amikor Nokiámhoz használtam, azaz fél óránként 1-2 öt, kivéve ha bevan kapcsolva a WIFI mert akkor stabilan 3-4mp ként mindig.
-
3lackhawk
csendes tag
Simán tiltanám a 20 év alattiak Bléd vásárlását
Azért lol hogy azt se tudják mi mire való de azonnal Genetikázni kell 2-esre és persze kell a házifőzet mer az van a falu bikájának is nehogy már jól működjön az olyan snassz A legfontosabb hogy sokat pörgessen a benchmarkban Van aki telefonnak is használja esetleg?
-
3lackhawk
csendes tag
válasz dragon1993 #12222 üzenetére
Meg A baj az esztelenséggel van... fiatalság bolondság,de mindenki azt csinál a saját tulajdonával amit akar.... Azért a 2.1-en is van élet attól függetlenül hogy a 2.2 jobb, annál meg a 2.3 már amelyiken a 3.0-ról nem is beszélve...
-
3lackhawk
csendes tag
válasz MoRiCKaXXL #13053 üzenetére
Szerintem sokan szenvednek itt a placebó hatástól Más fórumokat is olvasok és ott sem történt csoda.... Én a legnagyobb hasznát abban látom egy Gen2-ösitésnek hogy egyben átparticionálod a telot és így több hely jut a Data-nak... Persze a 2.3 miatt is érdemes megcsinálni a többi maszlag szerintem nem bizonyított....
-
3lackhawk
csendes tag
válasz gyuszmó #13770 üzenetére
Ez egy olyan dolog hogy saját magadnak kell eldöntened legfőképpen az igényeid alapján és lehetőleg úgy hogy fogod kezedbe veszel egyet. Tesztelők is ugyanúgy elfogultak hisz mindenkinek más és más az igénye van aki a szőkét szereti van aki a barna fiúkat szóval nagy a szórás Én elmondom hogy tesztelők által irt cikkek alapján soha a büdös életbe nem vettem volna ZTE telot, aztán véletlen a kezembe került 1 példánya majd az árát is megtudtam és kb. 5 perc alatt eltudtam dönteni az igényeimet tudva hogy nekem ez kell.... Érdemes utánaolvasni teszteket bújni de szerintem jobban jársz ha magad "fogdosod" meg és úgy döntesz.
-
3lackhawk
csendes tag
Pont péntek 13-án kell mindenkinek GEN2-esiteni?
-
3lackhawk
csendes tag
válasz Spepper #18801 üzenetére
Én tapasztalatom szerint ha mindent jól beállitottál akkor is előfordulhat hogy bizonyos routerekkel bizonyos titkosítási módokba szokása nem felcsatlakozni.Legutóbb nekem egy netgear wep-es titkosítással csinálta ezt és sajnos nem voltam Admin a routeren igy semmit nem tudtam rajta állítani
-
3lackhawk
csendes tag
1 hete van fent gyorsabbnak tűnik mint a ss rls5 de a belekerült plussz funkciók miatt van még mit javítani rajta.Elég sok kis bug van még benne hogy ajánlani lehetne, bár én fent hagytam mert nem különösen zavarnak és reménykedem hogy a készítő ezeket korrigálja mert akkor talán az egyik legjobb 2.2-es rom lehet.Az hogy ezeket kitudja-e javítani az már más tészta, meglássuk...
-
3lackhawk
csendes tag
Nem Telo gond, a hiba a közvetítő telefos vonalában van nagy valószínűséggel mert éppen eléggé aktívan basztatják,bővítik,upgradelik a hálózatukat A cégem is telefosos és több kollégától hallok ilyen és hasonló problémákat napjában.
-
3lackhawk
csendes tag
Éppen GEN2-estiek (API leírása alapján) és 10 perce hogy bejött a recovery és sehol még a succes.. normális ez vagy elbasztam ?
[ Szerkesztve ]
-
3lackhawk
csendes tag
válasz Tonchi #27259 üzenetére
Tüzre vele az X8ával együtt
Mi számit? nem az hogy melyik jobb hanem hogy neked örömet megelégedést okozzon.Ezek a "szar" kidolgozású telok is sokaknak örömet okoznak mert ár/érték arányuk olyan amivel nehéz versenyezni és bizony a drágább kategóriában is akadnak silány kivitelezések. Az az igazi szopás ha drágán veszel szart Meg amúgy is a sok részeg állatnak ennél nem is kell jobb teló úgyis el fel le dobálják öntudatlan állapotban
Már meg is van a reklámszlogen: "Bléd az első okos kocsmatelefon"
-
3lackhawk
csendes tag
válasz tboldi #27697 üzenetére
Az okés, csak arra lennék kíváncsi hogy mi az amiben jobb lehet felhasználói szempontból mint a régebbi alapból főzött SDIII ? Nekem a wbaw féle vonal úgy tűnt nagy dolgokat nem tartalmazott inkább hol elbasztak benne valamit hol megcsinálták
-
3lackhawk
csendes tag
válasz barnam_ #27705 üzenetére
Köszi, nyomon követem azt a topic-ot is és pontosan ezért kérdem miért van értelme b9-ből elkészíteni ugyanazt a főzetet amikor fixed & tweakeden kívül nem nagy változást látok amit Kelzsoca maga ne tudna belerakni az SDIII alapjába.
Én nem föznék a szomszéd faluban vásárolt szilvából páleszt ha a saját kertemben is megterem ugyanaz a szilva
-
3lackhawk
csendes tag
válasz CarKiller47 #28131 üzenetére
Csúszósabb a felülete a fehérnek de szerintem nem ettől fogod eldobni hacsak nem vazelines kézzel fogdosod Festett műanyag borításokat nem nagyon tudta semelyik gyártó eddig megcsinálni rendesen akárhány telefonom volt mind lekopott lepattogott stb. A belinkelt képet lehet hogy esetleg más széria mert nekem is van rajta pár pattogás de nem ilyen undorítóan durva ráadásul az alatta lévő alap is világosszürke és nem üt el ennyire....
-
3lackhawk
csendes tag
válasz CarKiller47 #28142 üzenetére
Én használtan jutottam hozzá, de szerintem az előző tulaj nem vitrinbe tartotta mert van egy karc a kijelzőjén miközben a borítás egész jól túlélte.Tény a fekete azért strapabíróbb pontosan Kelzsoca által említett okok miatt is.Ha vigyázol rá szerintem nem fogja csak "úgy" ledobálni a festéket,de kényesebb az biztos.
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest