Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Üdv! Felraktam a Blademre a 7.1.0-ás CM7-et, az sd kártyához nem nyúltam. Most olvasom, hogy lehet/kell particionálni. Hogy érdemes beállítani és mivel?
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Cm-hez van gps fix, azzal nincs gond.
-
Pietrosz
addikt
Nekem egyelőre bugol a CM 135, random reboot, miután lezárom a telefont. Eddig 2 nap alatt 3szor csinálta. Ilyenkor elfelejti, hogy 2g only módba volt rakva, és az fm rádió is "resetelődik" Ezt leszámítva jól megy, aksit se eszi. 3% fogyott éjszaka. Bekapcsolt mobilnettel, szinkronizációval, juicedefenderrel leszabályozva.
-
Pietrosz
addikt
válasz szezso15 #31866 üzenetére
Nekem 17 óra alatt 83%-ra ment le CM135-el. Ebben van mobilnet+szinkronizálás fél óránként, 20 perc fm rádió, 10 perc telefonálás, pár perc opera mini. De bugos mint a baj, aksi használatnál pl 3 órát ír, ami nem annyi. Este szedem le a fenébe 136 remélem már nem fogja csinálni.
-
Pietrosz
addikt
Utp kábel nem játszik?
Ha nem, akkor elvileg az usb tethering kell neked. Beállítások/vezetéknélküli/megosztás/usb
Ja és ha jól tudom 2.2 vagy felette megy csak!
szerk. off:
Nálam pont más a helyzet, csak sima routerem van+számítógép, és a telefonra akartam valahogy wifit varázsolni. Vettem egy usb-s adaptert és a Connectify progival hotspotot csináltam belőle, amire szépen fel tud mászni a telefon[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Már vártam, hogy mikor hozod elő a user errort. Nem kellett volna. Ezzel automatikusan hülyének nézed azt, akinél rebootol... grat. Alap a wipe, felrakáshoz se kell két diploma, úgyhogy hadd ne én legyek már a hibás azért, mert rebootol. Mellesleg a 136-al már nem csinálja. Biztos azóta megjavult a hardverhibája.
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Arra van valami megoldás, hogy a wifi tethering ne szakadjon meg, ha lezárom a képernyőt?
-
Pietrosz
addikt
válasz #34365952 #32610 üzenetére
Szia!
Bluetoothhoz nem értek, a reverse usb meg nagyon macerás, és akkor se teljes értékű, legalábbis mikor erről keresgéltem akkor nagyon vegyes tapasztalatok voltak. A legolcsóbb tuti megoldás az, ha veszel egy usb wifi adaptert majd Connectify progival hotspotot csinálsz belőle. -
Pietrosz
addikt
Üdv!
Mp3-at hogy tudok berakni sms hangnak? -
Pietrosz
addikt
válasz Integrator #34203 üzenetére
Van benne. 145-ben tuti.
-
Pietrosz
addikt
Nálatok megy rendesen az fm rádió?
Nálam az van, hogy ha használom, majd utána van egy telefonbeszélgetésem, akkor lefagy a rádió, be kell zárni. De amíg nem jön hívás addig nincs semmi gond, nem zabálja a procit a rádió, watchdog se szól érte.
Szerk.: az utóbbi pár cm-al mindegyikkel ez van.[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Kicsit off, de Handcent sms-el van gondom, működik látszólag jól, de ha tolok egy rebootot akkor megkapom az smseket a gyári üzenetküldővel is... Handcentben be van állítva, hogy ő legyen az alapértelmezett.
-
Pietrosz
addikt
Amúgy a cm7 changelogot hogy kell értelmezni?
Mert van pár furcsaság.
pl. ez mit keres a blade changelogjában?
Support camcorder mode for galaxys2. (android_packages_apps_Camera)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest