Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz tmagic #16106 üzenetére
Szerintem a Hungarian Goulash Release 5.3.1.8.09 Gen. 3 Rev. 5 Hot & Spice Edition by syl5!
Viccet félretéve ezt neked kell eldöntened! Felhasználástól függ, hogy mi fekszik neked jobban!
(#16113) Kicsirics77
A Blade-nek katasztrófa a névjegy kezelése, csak a Google szerverein tárolt névjegyeket tudja normálisan kezelni, menteni, visszaállítani!
De ne ijedj meg, mert ez jobb mint a SIM kártyára vagy SD kártyára mentés pöcsölés![ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz tmagic #16721 üzenetére
lite romban általában az alkalmazások nagy része ki van szedve, és nem kell hozzá ext2 partíció az sd-n.
full romban van egy csomó program (kinek hasznos, kinek nem) és azokhoz a romokhoz szükséges az ext2 partíció.
Kezdő felhasználóknak mindenképp a lite rom való, mint ahogy az kelzsoca blogjában le is van írva. De ha visszakeresel minimum 3 módszert találsz az sd kártya particionálására, ami mellesleg nem egy nagy dolog.
(#16722) robit1973
z4root nevű programon belül a permanently rootot választod[ Szerkesztve ]
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
konikan
aktív tag
válasz tmagic #17199 üzenetére
Klelzsoca blogjában az van, hogy a gyári 2.2-ből van az alap. A különbség annyi, hogy az egyik Vodafone, a másik meg T függő rom. Ezenkívül az APN-ek is egyszer szerepelnek nem duplán. (onnan tudom, hogy 5 perccel ezelőtt raktam fel a telefonra.)
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
itsDani
tag
válasz tmagic #18119 üzenetére
Hát meglepődnék, ha tudnál OLED-eset újonnan venni, de szerintem a TFT-s jobb is. Az olednek ugyan jobb a kontrasztaránya, esetleg a színei(?), de attól még nem AMOLED, tehát nem aktív mátrixos. Ha jól sejtem ez azt jelenti, hogy kicsit elmosódik rajta a kép, aminek én nem örülnék
Ha a fentiekben tévedtem is, attól még szerintem nyugodtan vegyél TFT-set, tökéletes a képe -
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
válasz tmagic #19262 üzenetére
Szerintem egy kicsit túláraztad de te tudod.
Ráadásul ha ennyire repedt a kijelző,akkor Én el szoktam gondolkodni ,hogy mi is történhetett a telóval,hogy ilyen lett.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tmagic #19267 üzenetére
Az enyémnek semmi baja, de 20-nál többet még így sem ér, mert feleződik az ár használtam. Ha még beleszámítom, hogy a tiédhez 8k egy új digitizer és nekem is kb 20 perc, meg egy trox csavarhúzó legalább kell hozzá. Ráadásul kalibrálni otthon szinte lehetetlen rendesen... Hát nem is tudom...
-
marcusa
addikt
válasz tmagic #19278 üzenetére
Ha már csináltál ilyen cserét, akkor lehet úgy járnál a legjobban ha te kicserélnéd, és utána árulnád. Én biztos nem állnék neki egy ilyen mutatványnak, eddig még a hátlapot se vettem le soha. Viszont elgondolkodtatott ez az oled kijelző, és ha nem lenne repedt, még lehet alkudnék is rá egyet.
:-)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tmagic #19278 üzenetére
Tudod, csak azért, mert nincs két egyforma belőle. Sőt, az is kizárt, hogy mm pontosan ugyan ott lesz, mint a másik volt. Mivel eltérőek a gyári értékei, nem kell meglepődni, ha a tapintási pontok elcsúsznak ezután.
Csináltad már.. mennyivel? Egész nap ezeket szerelem össze, ha dolgozni vagyok, szóval szerintem ne akarj okos lenni...
Tök mindegy, hogy kapacitív vagy rezisztív ebben a megközelítésben.
-
spence225
aktív tag
válasz tmagic #19301 üzenetére
Hát igen a Gangstar textúrahibás volt nekem is, viszont átírtam a build.prop -ot még így nem próbáltam, a gangstar miami vindicationnal nyomattam.
Az akksival kapcsolatban az több mint jó tekintve hogy cm rom, a háttérben futó rendszerfolyamatok jobban eszik az akksit, pláne ha a cyanogen beállításokban is el van mentve egy-két beállítás.
Brothers in Arms 2-vel kapcsolatba, nekem nem volt sötét textúra. Többi infót küldöm privátban.
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest