Aktív témák
-
-
tjb007
nagyúr
válasz dragon1993 #24352 üzenetére
"miért nem próbálod ki az új kiszivárgott romot."
Még nem álltam át GEN2 -re
-
-
kungzi
veterán
egy másik fórumon mondták ,hogy független, de akkor nem igaz
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
T-mobilenál lehet fehérben is venni most látom
-
kelzsoca
félisten
Blade_2.3.4_Sweet_Dreams
Megpróbálom átportolni a cyanogenmod beállításokat, a menüt sikeresen hozzáadtam.
Egyenlőre csak mint érdekesség mutatom, közel sem biztos hogy sikerülni fog.[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Hajrá Én drukkolok. Bő 3/4 óra és megy fel az első verzió. Megnézzük mit tud a kicsike, aztán ha nem tetszik visszateszem recovery-ből a mostani állapotot.
-
kungzi
veterán
mindenki veled van kelzsoca drukkolunk
[ Szerkesztve ]
-
AixDes
csendes tag
SOS kérdés:
Tegnap felraktam a T-Mobile weboldaláról a 2.2-t. Ma délben szólt telefon, hogy "egyre kevesebb a telefonmemória". Ugyanazok a dolgok kerültek vissza, (bár a navigációmat fel sem raktam még!)
Ma kipróbáltam a WIFI HotSpot funkciót. Nagyon komoly 6 MB-t forgalmaztam.
Alapvetően 70-80 mb, szokott szabad lenni nálam a szabad memória.Andorid Optimizer-rel megnéztem mi lehet. De a Cache üres (még gratulált is...), kb 6 alkalmazást átraktam SD-re.
Mitől van ez? S mit tegyek??
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek van dilije... nekem is: http://126.hu
-
kelzsoca
félisten
Alakul a molekula...
-
hjanos1
senior tag
Még jobb üzemidő várható: [link]
Lényeg: a naplózási funkció ami valószínűleg a béta verzió miatt volt bent most letiltásra került, így lehet hogy kevesebb akksit eszik[ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
-
3lackhawk
csendes tag
Éppen GEN2-estiek (API leírása alapján) és 10 perce hogy bejött a recovery és sehol még a succes.. normális ez vagy elbasztam ?
[ Szerkesztve ]
Nokia 3650->N73->N82->N5800->ZTE Blade GEN2 (CM7) + Defy SOC (CM7+CM9)
-
bacizone
csendes tag
A hivatalos Teleonor válasz a ZTE Blade 2.2 frissítéssel kapcsolatos kérdésre 2011. jún. 20-án.
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Technikus kollégákkal folytatott egyeztetés után a következőkről tudjuk tájékoztatni az Android operációs rendszer frissítésével kapcsolatban ZTE Blade típusú mobiltelefonon: a Telenor nem támogatja, illetve nem ajánlja a hasonló módosítást, mert az készülék meghibásodással járhat. Egyelőre nincs arról információnk, hogy a jövőben lesz-e lehetősége hasonló frissítésre nálunk. Amennyiben továbbra is érdekelné Önt telefonja ilyen formában történő újítása, úgy javasolnám, hogy a gyártóval, azaz a ZTE Hungary Kft-vel vegye fel a kapcsolatot.
Telefonszám: +36-1-3280080
Cím: ZTE HUNGARY KFT, 1117-Budapest, Neumann Janos u. 1/E 3. emeletSajnáljuk, hogy ettől eltérő információval nem szolgálhatunk."
Úgy látom akkor erről ennyit.
Azért az érdekes, hogy a T-Mobil és a Vodafone-nál is hivatalos 2.2-vel árusítják / letölthető már a ZTE Blade frissítés.
Van olyan 2.2-es ROM frissítés ami TÉNYLEG teljesen megbízhatóan működik? Mert ennek a 2.1-nek amúgy van egy csomó baja...
-
dragon1993
őstag
válasz atillaahun #24370 üzenetére
A no lock -al is kikapcsolhatod a bill zártat (aszem erre gondolsz) , én mindig így puskázok órán.
(#24371) bacizone
GEN1-es a svéd rls5 atomstabill és gyors gen2re pedig ezt a kiszivárgott 2.3.4-eset ajánlom , aszem felhívom a zte-t a porosodással kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz AixDes #24364 üzenetére
Hát mert nekiestél mint "paraszt a diplomatatáskának" ... hogy ismételten magamat idézzem.
Először is nem memóriáról lenne szó hanem a belső tárhelyedről, szerintem.
Másodszor meg elolvastad hogy mit mekkorára particionál a sokak által várva várt gyári T-Mobileos 2.2-es frissítés ? Szerintem nem.
Kicsit keresgélj a fórumban, és megtalálod a megoldást rá, ha akarod, de akkor ugye már nem "gyári" lesz a telefonod, ami "garancia vesztéssel" jár.A "gyári" az ilyen, mint amit feltettél... lehet nem kellett volna
(#24371) bacizone : szerintem még kell nekik írni azt kérdezgetni,mert az tök jó, meg ráérünk... és akkor karácsonyra meg lesz .. T-Mobile-nak is fél évébe telt...
(#24372) dragon1993 : nem kívülről porosodik, hanem a sok húzástól ahogy bent kopik a szilícium, annak a pora jelenik meg a kijelzőn, nekem ezt mondta a ZTE Magyarország, amikor rengeteg időm volt és telefoson érdeklődtem a dolog felől... !
Na asszem megen minyá megkapom a magamét mára ....
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
atillaahun
veterán
válasz dragon1993 #24372 üzenetére
Igen van erre pár külön program, csakhogy reboot után mindegyik elfelejti a beállításait, is visszaáll.
-
dragon1993
őstag
válasz bacizone #24371 üzenetére
Valaki valaha elérte a t-s ügyfélszolgálatot ?
"Ha nem ismeri a melléket akkor kérem nyomja meg a 0-ás gombot megnyomom angolul dumál (gondolom mikor vannak ott aztán letesz) de könyörgöm hátfő 13:51-kor nem dolgoznak ?(#24373) mira72
Mennyek be a T-hez m és "Kopik a szilícium dobj egy új telót lehetőleg fehéret. " vagy ezzel mit lehet kezdeni ?
A kijelzőm közepén lévő por az oké azt elhiszem de pont a szélén (az illesztéseknél) kopik a szilícium ?[ Szerkesztve ]
-
IKuresZI
tag
kelzsoca
Ha az idődből kitellik, nem színesítenéd meg egy kicsit a témát? Tegnap felraktam a sweet dream-et, ahogy olvasom, csak engem zavar, de szinte semmit nem látok belőle napfényben. A gyári romon kívül nem is láttam még fehér témát (ahol a fenti csík olvashatóan világos).
ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy
-
szender
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. Ma ki fogják cserélni a telóm garancia miatt, és le kellene mentenem a telefon adatokat (címek, számok). Ezt hogyan tudom megtenni? Úgy tudom ezeket az adatokat nem az sd-n tárolja.
Köszi! -
vampire17
addikt
válasz atillaahun #24344 üzenetére
Igyvan, a szin valtozas a ketfele szabvany kozotti valtakozast mutatja (nalam a szurke a GSM, a zold a WCDMA)
Aki arra panaszkodik, h nem tudjak elerni, megszakad a vonal, stb... Az allitsa a only GSM-re a beallitasoknal a telefont.
Ezutan azt is eszrevehetitek, hogy a terero ugyan olyan lesz mint barmely mas, csak GSM szabvanyt hasznalo keszuleknel. Az alacsony terero azert volt, mert a WCDMA szabvany lefedettsege rosszabb, viszont a telo inkabb azt pereferalja, meg akkor is ha a GSM jel erosebb.
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Minap egy ismerőssel beszélgetve megszólalt a telója, és a csengés közben bemondta a hívó nevét. Arra gondoltam van valaki, aki használ ilyen proggy-t amig jól megbízhatóan működik a pengén?
https://divecenter.hu
-
kelzsoca
félisten
-
vampire17
addikt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kelzsoca #24396 üzenetére
Látom, csak mikor írtam a hszt, akkor még nem láttam, hogy van.
Azt esetleg meg lehet oldani, hogy a ZTE-s taskmanager is menjen? Berakom és nem látszódik, jogok rendben vannak, gondolom újraszignózni kell...(#24398) vampire17: Na tessék, csak gondolnom kellett rá.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
egyre jobb ez a rom!!!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SkyShowtime
- Ukrajnai háború
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest