Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    Nincs időm az összes hozzászólás végig olvasni, ami itt született tegnap óta, úgyhogy csak a lényeg:

    Ha valaki azt csinálja amit írtam, akkor azt csinálja amit írtam! Nincs keverés a fájlok között, nincs összemásolgatás a FW-ben, mert TÉGLA lesz az egész!
    Vagy a T-s FW vagy az előkészített MoDaCo-s legyen a csomagban.

    A másik dolog:

    Létezik ugye ez a hiba a 3.0.1.4 G2-es recovery-vel:

    "Unable to open ums lunfile (No such file or directory)" Mi ez? Senkinek nem tűnt fel, hogy a telefont a gép nem is ismeri fel ezzel a recovery verzióval? Nem maga kártya hibás! NE piszkáljátok tehát, nem kell formázni, semmi ilyesmi.

    Ha már megvan a baj és leformáztátok vele, akkor jó eséllyel van egy olyan kártyád most, amit ugye az üzemképtelenné vált és a Svéd telepítő által recovery szintre butított telónk még ki is nyír, mert most már nincs ROM rajta, de ezzel a Recovery-vel feltenni sem foguk.

    Ezzel csak egy dolgot lehet csinálni. Válasszátok az Advanced menüpontot, és a Partition SD Card menü alól állítsatok be valami kombinációt. Mindegy melyiket. Most jön a lényeg:

    NE NYÚLJATOK a formázáshoz, mert ebben a recovery-ben az is rossz és a PC-ken sem Windows, sem Linux nem fogja felismerni a kártyát. Szóval NE formázzátok meg.

    Sajnos kelleni fog most egy külső kártyaolvasó, amibe behelyezve viszont szépen működik újra. Rendszert fel. Szokásos telepítés. Valamelyik megoldással a rossz recovery így már mehet a kukába.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák