-
IT café
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Jaaah hogy majd akkor pénteken
Nah csak azért mert nekem is November 20.a körüli dátum rémlett
Most hogy így mondod..lehet neki is ülök a TP-nek...megintEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
Wind Waker jó dolog Twilight Princess pedig hatalmas Nem tudod miket hagytál ki, szégyeld magad ()
Amúgy úgy néz ki eddig, hogy a Valaha Elkészült Legjobb Zelda cím átruházódni látszik
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Kvelstadt
veterán
érdemes pótolni a gc-seket mert mindkettő baromi jó de főleg a twilight ad ocarina of time utánérzést. de meglőni hangultatban az sem tudta és sztem nem is lesz zelda ami azt meglövi. de kárpótol a jó grafika ami az ocarina-ba egyedüli dolog volt amit hiányolhattunk. plusz az új világ sem elhanyagolható.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Weißturul
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
Eredetileg GC-re készült a játék és nem sok idő maradt a WII-s irányítás kidolgozására..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
Wii U visszafele kompaptibili slesz? Mert ha nem akkorott egy ideig kell várni Zeldára... valamit valamiért.
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Én nem rég mondtam fel mert készülök külföldre, és ha minden jól megy hónap végén tiplizek is..
Eddig ott dolgoztam ahol Toturi, aki egyébként melózik de 3 nap meló 3 szabad a beosztás..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
Pusztujjá megfele
Csak karácsonykor vehetek majd magamnak egy új konzolt úgyhogy lehet egy Wii lesz a szerencsétlen... Skyward túl csábító.Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
-
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát ha van eszük akkor ezt is az OOT alapjaira építették..ha már az minden idők legjobb videojátéka..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
A Mario-t szerintem senki sem a sztorija miatt veszi meg
andrish: bocs, talán kicsit túlságosan is sok a rókabőr a videojátékoka között és hát egy kicsit pesszimista lettem... Twilight Princessben is Ganon a főboss?
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem az nem Dungeon vagy legalábbis meg van vágva.
Még ha olyan rövid is lenne 1-1 Dungeon akkor sem hiszem hogy beleraknák a 10perces demoba..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
Weißturul
senior tag
B+!!!
Ne mondd, hogy már ki is szivárgott a neten?! Mert nem hinném, hogy a demóba meg kell adni a nevet...És honnan tudjuk, hogy a tied?Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
Topikgazda
Ezzel mindent elárultál..köszönöm ...
Jah és így tényleg KABBEEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Ej most kegyetlen irigy vagyok ám..
Ha egy hónappal hamarabb adják ki még tuti szakítok rá pénzt valahogy...de sajnos így nem megyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Akkor most ne írd majd be 20 perc múlva hogy az első dungeon kész
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah erre aztán tényleg nem volt semmi szükség!
Simán elhitte mindenkiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Weißturul
senior tag
Szerintem akkor már inkább csuklópánt. A szilikonbugyi se nem esztétikus, se nem kellemes - nekem legalábbis.
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem elég a csuklópánt...ha meg elszáll egy teniszes lecsapáskor..akkor azt a TV-t már semmi sem menti meg
-
Weißturul
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
-
xuldar
addikt
Tökmindegy, mert annyi újítás tuti van benne, hogy egy igazi Zelda-fannak akkor is bejöjjön, ha egy rakás sz@rt tesznek elé. Márpedig a Nintendo nem titkolt célja a Skyward-dal, hogy letaszítsa a trónról az Ocarinát.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
DarkGubi
aktív tag
Most, hogy nekem is volt lehetőségem kicsit játszani vele, elmondhatom, hogy az irányítással nincs semmi probléma. Legalábbis jelentős probléma. Az egyetlen hibát amit fel tudok hozni, hogy a játék nem használja az wiimote infra kameráját, azaz teljes egészében a motionplus-ra hagyatkozik. Viszont az is elég pontos. Szóval az a tesztelő aki szerint rossz az irányítás, az vegyen be valami gyógyszert, hogy ne remegjen a keze.
Játékmenettel sincs baj. Feltéve, ha az ember szeret felfedezni. Ha nem szeret, akkor... részvétem.Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát 33 kritikát összesítve is 9,3at kap ha jól emlékszem..
Szóval a GP most mellényúlt..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest